Två barn bortrövade i Emmaboda kommun

BROTTSLIGHET. Två barn ska under onsdagseftermiddagen blivit bortförda från en skola i Emmaboda kommun. Uppgifterna bekräftas av skolchefen i i Emmaboda kommun, Lennart O Werner.

– Jag kan bekräfta att så är fallet, två barn ska ha blivit bortförda under eftermiddagen. Det är mycket allvarligt. Men i övrigt hänvisar jag till polisen, säger Lennart O Werner.

Polisen är dock förtegen om vad som ska ha hänt. Lennart O Werner uppger att de under torsdagen planerar en samlad information till föräldrar och barn vid skolan kring vad som inträffat.

-Pettersson noterar att riksmedia är dödstysta, de är upptagna med #Metoo och tafsande som skedde för tio år sedan. Så vi kan med kanska stor sannolikhet utgå från att denna händelse rör nya svenskar, annars hade nog PK vaknat…

24Emmaboda.se

7 thoughts on “Två barn bortrövade i Emmaboda kommun

  1. Det är väl en pappa som fört sina barn med en svenska, hem till det bättre landet för barns fostran. Det land han flydde ifrån.

    Det finns otaliga exempel på hur muslimer inte kan bo i sina hemländer, men de kan skicka sina barn till släkten där, så de får en god fostran, alternativt blir bra gifta.

    Dessa så kallade flyktingar är en skam för vår tid. De utnyttjar bara oss, på alla sätt de kan. Det vänder sig i magen på mig eftersom jag har sett och hört så mycket om det. På plats, i verkliga livet i mitt förra jobb. Att inte våra politiker skäms ögonen ur sig är en gåta. Hade de ett samvete som japanska ledare har, hade de begått harakiri offentligt.

  2. Jag tog för några veckor sedan i olika kommentarer upp frågan om varför det numera är så tyst om ”bortrövande” av barn från äktenskap mellan en muslimsk man och etniskt svensk kvinna. Kvinnan tror att de lever som sambor, medan mannen menar att de är muslimskt gifta. Enligt islam är barn i äktenskap mannens ”egendom”. Upplöses familjen så är det enligt islam mannens (”mänskliga”) rätt att få vårdnaden om barnen (Kairodeklarationen). Att bortrövanden skulle ha upphört ansåg jag osannolikt, men att MSM/Public Service/socialtjänster mörkade/censurerade. Ofta finns det dödshot mot barnen om inte mannens villkor tillgodoses.

    För några år sedan innebar detta mängder med bortrövanden av barn kvinnan fått vårdnaden om. Barnen hamnar i något MENA-land och en flicka är sannolikt gift i 13-14 års ålder, och mamma vid 15. Mannen har många gånger pressat kvinnan på pengar – minst av storlek barnbidragen. Inte ovanligt, så återvände mannen, inte sällan med en ny hustru, tas ibland fast och avtjänade ett cymboliskt straff. Därefter är han fri. Naturligtvis bör en sådan man hållas i förvar, så länge han inte sett till att barnen återvänt. Och en ny hustru utvisas tills barnen återförts

    Efter 3-4 år som bortrövade, så återkommer kanske barnet/barnen och om det är en pojke, så går det illa för kvinnan, eftersom islam är synnerligen skickligt på ”hjärntvättning”. Sannolikheten är stor att pojken (en flicka kan vara ”gift”) i princip är helt radikaliserad, vilket alla förstår vad detta innebär för den svenska kvinnan.

    • Exakt! Det är otäckt så tyst det är. Så mycket sjukt vi fått in i vårt land. Det är bedrövligt. Orden saknas för att beskriva situationen!

    • Är det inte en infödd vanlig svensk familj en s.k medelsvensson det handlar om ?
      Nu blev man förvånad.

Kommentera