Gambier greps i Tyskland sju år efter våldtäkt i Sverige

BROTTSLIGHET. I mitten av april år 2010 blev en kvinna våldtagen i Haninge kommun av en man från Afrika. Brottet gick ut på att afrikanen tryckte ner kvinnan mot en madrass, drog av hennes byxor och trosor och tvingade henne till samlag.

På brottsplatsen hittades afrikanens sperma, vilket gjorde att polisen kunde säkra hans DNA. Nu efter sju år har det så kallade Prüm-registret gett träff och mannens identitet kunde fastställas.

Gärningsmannen är i 30-års åldern och medborgare i Gambia. Han greps i Tyskland, skriver Metro. Rättegången hålls i Södertörns tingsrätt denna vecka.

-Pettersson hoppas afrikanen om han är skyldig utvisas från Europa på livstid och att han får ett kännbart straffs som avtjänas i något av hemlandets fängelser, givetvis av humanitära skäl…

3 thoughts on “Gambier greps i Tyskland sju år efter våldtäkt i Sverige

  1. Ännu en kund som det ska daltas och fjollas med på något av Kriminalvårdens hotell som patetiskt kallas för fängelser om nu den förmodligen stackars missförstådda våldtäktsparasiten blir dömd till ett löjligt lågt s.k straff förstås, han kan ju frias också av det vänstervridna rättsväsendet !
    Blir det en dom så är våldtäkaren snart ute igen och kan fortsätta sitt med grottbeteende, offren glöms som alla vet genast bort det är alltid bara focus på den kriminelle.

  2. Eftersom man ska undvika att splittra familjerna, så är väl det mest logiska och humana, att kasta ut hela klanen.

Kommentera