Blir hästar också förbjudna i centrala Stockholm?

MILJÖN. Miljözonerna som är på gång i Stockholm kan innebära stopp för en rad bilar som varit eller fortfarande är klassade som miljöbilar. Äldre Toyota Prius hybrid stoppas, liksom rader av etanolbilar, rapporterar DN.

Inte ens Volvos laddhybrid V60 godkänns – trots att den är supermiljöbil.

Volvo V60, Supermiljöbil blir inte tillåten i centrala Stockholm.

Däremot bli det fritt fram för gamla bilar, exempelvis en Volvo 740 från 1986 – som saknar katalysator! Rena vansinnet, dundrar MRF!

Stockholms stad välkomnar möjligheten att införa miljözoner. – Jag är glad för att vi nu får möjlighet att införa miljözoner och få bort de värsta dieselbilarna och få ordning på luften i Stockholm, sade Stockholms Stads trafikborgarråd Daniel Helldén (MP)

-Pettersson ser att Miljöpartiet som ligger bakom dessa förslag får mellan tre och fyra procent i de senaste opinionsmätningarna. Det är ofattbart mycket för ett parti som vill att vi ska cykla tillbaka till medeltiden och som krävde amnesti för ensamkommande och därmed också ändrade asylreglerna så att handläggningstider är ett viktigare asylskäl än skyddsbehov!

Frågan är om Miljöpartiet får som de vill och lyckas få bort bilarna och alternativet klarar miljökraven.

Hästar skiter nämligen och släpper ut en hel del metangas, tillsammans med illaluktande svavelväte och lite annat.

Även Miljöpartister skiter, och jag tror de är värre än andra människor, jag misstänker att det puttras mer av dem som käkar mycket grönfoder.

Fisen är inte bara en stinkande asocial företeelse utan hotar faktiskt hela vår planet. Varför är den inte förbjuden? Naturligtvis är det inte bara människan som släpper väder. Boskap svarar för en femtedel av världens utsläpp av metangas som i sin tur är en bidragande orsak till växthuseffekten.

Om människan räknas som boskap är inte klarlagt, klart är att Homo sapiens ofta behandlas som sådan. Apropå utsläpp så släpper en häst faktiskt ut mer miljöfarliga gaser än en modern bil men har ni någonsin sett en häst med katalysator?

Undrar om dessa Rinkebyhästar klarar Miljöpartiets krav och får färdas i centrala Stockholm…

26 thoughts on “Blir hästar också förbjudna i centrala Stockholm?

  1. Jag hade en alkoholiserad tandläkare som granne tidigare, jag hörde över planket att han hade varit och röstat på F! för flickorna var så söta.
    Och sådana har rösträtt.

  2. Ingen har väl glömt Statsrådet Fridolins frataniserande med dom illegala på Medborgarplatsen. En regeringsmedlem som strejkar mot dom egna lagarna och myndigheterna. En palamentarisk rättshaverist.

    • Men flyga mellan Bromma och Arlanda det kan han.
      Hur gick det med hans löfte att fixa skolan på 100 dagar?
      Djävla orm.

  3. Jag har hört alla problem som MP ställt till med i Sthlm. Särskilt för bilägarna, även de som inte bor innanför tullarna. De haaaaaataaaaar det där trafik/miljöborgarrådet Hedén eller var han heter.
    Miljöpartister borde bli vid sin läst, dvs. odla några små lotter ute i skogen, där gör de minst skada.

  4. Miljöpartiet har lekt länge nu med skattebetalarnas pengar. De är överdrivna och snobbiga och tycks ha en diffus verklighetsuppfattning.
    De gör större skada än nytta i Svenska samhället, genom att de anser sina åsikter om miljöhotet är de enda rätta. Jag tror deras framfart är till mer skada än nytta. Bara det med miljözonerna är ett träffande exempel. Undrar ibland om de ilskna hänsynslösa cyklisterna i Stockholm är typiska miljöpartister.

  5. Allt miljöpartiet tycker blir till aska. Nu försöker dom emellertid sjösätta så mycket fanstyg som möjligt innan valet 2018.

  6. Antingen stängslar vi in Stockholm, kastar bort nycklarna och flyttar huvudstaden till reservhuvudstaden eller så låter vi hela svenska utse de styrande ungefär som Washington DC.

    Att ett par holmar som enligt legenden Birger Jarl anlade befästningsverk på för sin otillgänglighet för att tillförsäkra sig kontroll över Mälaren blev Sveriges huvudstad och största stad är med dagens ögon sett en gigantisk historisk dumhet. Att sedan innevånarna på framför allt en holme i söder utser verklighetsfrånvända och faktaresistenta representanter är möjligt ännu dummare.

    Den kungliga huvudkommunen är likt en nyfödd beroende på folk omkring dem för att överleva och det borde göra dem mer ödmjuka inför andras behov.

  7. globalt sett är största frågan: Hur minskar vi ökningen av jordens befolkning. Utan födslokontroll blir det ingen hjälp till ”hungerungar”. Varje land som krigar = inga bidrag.

    • Krig är tyvärr den enda naturliga befolkningsbegränsningen i vissa delar av världen. Etiopien, känd från hungerkatastrof i mitten av åttiotalet, har ökat sin folkmängd från dryga 30 miljoner till nära 100 miljoner på trettio år. När torkan och svälten slår till nästa gång kommer mer än tre gånger så många att sitta insikten. Bob Geldof et al kommer att få jobba häcken av sig för att möjliggöra för etiopierna att bli 200 miljoner.

    • Om Miljöpartiet varit ett miljöparti värt namnet, hade man verkat för att flerbarnstillägget avskaffats så fort man kommit med i regeringen.

  8. Det är konstigt att mp accepterar flyktingar som kommer ända från Afghanistan. Flyger de hit så påverkar det miljön en hel del

    • Jag känner förmögna som röstar ”grönt”, när de inte tillbringar sin tid i någon av sina villor , så far de jorden runt , varv på varv med lyxiga kryssningsfartyg, de dyraste med högst 200 passagerare.

    • Nämen dom gåååår ju hit MEN när de fått PUT så tar dom flyget tillbaks på semester… ähhh, glömde då är dom ju ”en av oss”.

  9. tja det är ju bara för åkerinäringen att bojkotta alla transporter in och ut i stockholm så ska ni se hur tomtarna kvider efter en vecka

  10. Skit roligt 😊. Sverige har helt förlorat förståndet. Glad jag inte bor där längre. Tro bara inte att metangas har någon signifikant påverkan på klimatet. Det är bara propaganda av samma tokstollar som vill att vi ska gå tillbaka till medeltiden. Inga riktiga vetenskapsmän tror på det. Vi hade tropiskt klimat och istid Sverige långt före vi människor teoretiskt sett kunde påverka miljön. Dålig data, mätvärdeskunskap, och statistik har använts till att ljuga för folk. De 97% är den värsta lögnen på lång tid. 77 tomtar (earth scientists) svarade Ja på Ja/Nej enkäter via nätet. Hur får man det till att 97% av alla vetenskapsmän tror på Manmade Global Climate Change?!

  11. Miljöpartister brukar vara de värsta miljöbovarna när det gäller bilar. Ofta har de gamla stinkade bilar som är 30 år eller äldre.
    Så när det gäller dem så behöver man inte bry sig om sina egna regler. Slå upp ordet hycklare i ordboken och du hittar en bild på en miljöpartist!

Kommentera