Ökad polisnärvaro i Jönköping

BROTTSLIGHET. Polisen i Jönköping har ökat närvaron i fyra områden sedan problem med kriminalitet, droghandel och våld har ökat bland unga, rapporterar Sveriges Radio P4 Jönköping. Insatsen pågår till slutet av februari.

– Det har eskalerat med stök utanför idrottshallarna och en oro bland ungdomarna när det gäller missbruk av narkotika, säger Kristoffer Axell, områdespolischef i Jönköping.

Inom ramarna för satsningen syns polisen mer i skolor, på fritidsgårdar och utomhus för att förebygga brott.

…och i februari när insatsen avslutas är allt frid och fröjd säger Pettersson!!!

Sanningen är att det pratas snömos, det har pratas om ökande droganvändning som orsaken till problemen i 40 år minst. Vore det sant skulle varenda unge vara knarkare men faktum är att de flesta ungdomarna fortfarande är bra och vettiga. Problemet är något annat…

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då?

4 thoughts on “Ökad polisnärvaro i Jönköping

  1. Malmöbo hade 1,5 miljon kontant i plastpåsar
    —————————————————————

    Drygt 1,5 miljoner kronor i kontanter, nerstoppade i plastpåsar som låg på baksätesgolvet. Den 54-årige ”Malmöbon” åtalas nu för grov penningtvätt.

    Malmö – huvudstaden i Parallelloland, staden där cash fortfarande is king. Cash och Western Union.

  2. Har alltid tyckt att Jönköpingsborna har varit stökiga knarkare.
    När Sverige blir som Malmö idag så blir PK o Feministregeringen o PK jättenöjda o glada!

  3. När polisen ökar närvaron på vissa ställen, så sänker polisen sin närvaro på andra ställen. Det brukar inte vara tillfälliga problem men en följd av migrationsverket eller regeringens asyl-politik, som ständigt förstärker utländska kriminella bostadsområden med nya kandidater i de kriminella nätverken, som så småningom blir no go zoner. No go zoner kan liknas vid krigszoner, som inte behärskas av ett lagligt godkänt lands lagar.

Kommentera