Integrationsplikt införs i Vellinge

INVANDRING. Nyanlända som inte uppfyller vissa krav kommer att få sitt bidrag indraget. Så lyder beslutet om integrationsplikt som klubbades i Vellinge kommun i Skåne.

Förslaget, som kommer från Moderaterna, innebär i korthet att nyanlända ska göra framsteg inom SFI samt genomgå och få godkänt resultat på en kurs i samhällsorientering.

Vi ställer det som ett krav att alla vuxna, även föräldralediga och pensionärer, ska delta i detta. Om man inte gör det så kan ersättningen dras in, säger Carina Wutzler (M), kommunalråd i Vellinge kommun.

-Pettersson tycker det är själklarheter. Märkligt att inte sådana krav plus fler ställts på pensionsräddarna för länge sedan i hela landet.

De flesta  borde åka hem och inga permanenta uppehållstillstånd ges annat än i undantagsfall och då till självförsörjande och svensktalande.

SVT Nyheter

7 thoughts on “Integrationsplikt införs i Vellinge

  1. Som redan sagts så är detta bra men på tok för sent och kommer med stor sannolikhet att medföra en ökning av brottsligheten med ännu fler utsatta Svenska gamla och kvinnor.
    Det enda rätta är ju att lämna EU, stänga gränsen samt utvisa, repatriera och deportera.

  2. Någon som tror att ett sådant förslag genomförs i dagens totalt krav och morallösa Sverige ?

  3. Normala stater ställer krav på att man kan försörja sig själv men INTE Sverige! Detta måste vi ändra på! Röstimport av bidragsmottagare måste få ett slut, vi har inte råd!

  4. Motvilligt tvingas politikerna inse att de adekvata åtgärder som borde ha införts för flera decennier sedan nu kan introduceras och nyttjas som pluspoäng inför kommande val.
    Too little and too late!
    Andreas önskar god natt 🙂

Kommentera