18 thoughts on “Man skjuten i Malmö

  1. Nämen vad ovanligt att nån blir skjuten i Malmö. Bara en tidsfråga innan varje stad i Sverige får samma statistik. Smarta sjuklövern alltså *suck”

    • Ge dynghögen en plåsterlapp sedan kan han ta bussen till Rosengård och söka upp den lokala ”kloka gumman”.

  2. Mona Sahlin (S) var under sina många år som politiker mest intresserad av att dela ut skattepengar, bli hyllad och inbjuden på fest hos invandrarna, som fick bidragen. Bilden nedan från Hyllie i Malmö år 2003.

    https://i1.wp.com/www.flammanhyllie.se/Gallery/flamman-far-besok-3911/mona-sahlin-pa-flamman.jpg

    Malmö får 90 miljoner i storstadsbidrag
    (Publicerat 5 juni 2003)

    https://www.sydsvenskan.se/2003-06-05/malmo-far-90-miljoner-i-storstadsbidrag

    När festen var över drog Mona Sahlin (S) vidare till nästa jippo och lämnade invandrarna i sticket. Hon struntade fullkomligt i problemen med hedersförtryck, våld mm som fanns (och fortfarande finns) i utanförskapsområdena.

    Sahlins okunnighet, ointresse och nonchalans har bidragit till det mycket allvarliga läget vi har idag i ”no-go-zonerna” runt om i Sverige.

  3. Pettersson….. med all förlåtelse för att du inte är skåning….
    Rubriken är felstavad, det heter inte ”schuuut-hen”, utan ”schöööööödennn”

    Men vi skåningar hör kulorna vina. Som Carl XII sa när han entrade en eka i Malmö och seglade mot København… och när danskarna behagade att avfyra kulor mot honom uppstod ett vinande svischande ljud i ekan han aldrig förr hört. Han frågade sin rådgivare, Görtz.

    .- Säg mig Görtz, vad är det för ljud?
    – Det är kulor man skjuter mot ers majestät.
    .- Bra. DETTA SKA HÄDANEFTER BLIVA MIN MUSIK.

  4. Staden Malmö har blivit ett kriminellt träsk. Alla invånare i Skåne borde rösta SD nästa år.

    • Om alla i Skåne röstade SD vad skulle då hända i verkligheten, någon som vet ?
      Om alla i hela Sverige röstade SD vad skulle hända då med f.d folkhemmet, vad har SD egentligen för riktiga egna lösningar och strategier för att kunna återställa ett Sverige med en 35-årig historia av en totalt okontrollerad massinvandring ?

  5. Och polisen rubricerar det nu som ”miljöbrott” och har satt tio agenter på att fånga förbrytarna, 1) nedskräpning – att kasta tio metallhylsor på gatan istället för att samla in dem och källsortera dem som ’skrot’ är brottsligt och 2) buller – att skapa ljud som överstiger 110 dB efter kl. 22 är inte förenligt med Malmös författning. Därtill kommer ”skadegörelse” eftersom förlupna kulor som missat det avsedda karnala målet och trängt in i fasader och bilar, till förtret och kostnad för objektens ägarna.

    Det ser ljust ut på Islands avbytarbänk.

Kommentera