Inget totalförbud mot barnäktenskap

INVANDRING. Regeringens utredare vill göra det svårare att erkänna barnäktenskap i Sverige. Men något totalförbud blir det inte. – Det skulle riskera att komma i konflikt med Europakonventionen om rätt till liv och privatliv, säger utredaren Mari Heidenborg och tillägger att barnäktenskap ”bör stoppas i den mån det är möjligt”.

Utredarna föreslår att Sverige inte ska erkänna äktenskap där någon av parterna är under 18 år när de anländer till Sverige. Äktenskap som ingåtts med barn som hunnit bli 18 år när de kommer till Sverige berörs däremot inte.

Fakta om barnäktenskap Unicef.se

SVT

-Pettersson undrar vad som menas ”skulle riskera att komma i konflikt” med…bara syltryggar är rädda för konflikter om viktiga saker…

 

23 thoughts on “Inget totalförbud mot barnäktenskap

  1. Krypandet fortsätter…

    Hur mycket ska man böja sig, hur lite kommer svenska lagar och regler vara värda framöver?

    Sjuklövern monterar sakta men säkert ner vårt land…

  2. Ännu ett undantag och undfallenhet mot Islamismen som i förlängningen understödjer och kommer att fullborda förstörelsen av det Svenska civiliserade samhällsskicket och slutförandet av det pågående och framtida smygande folkmordet på etniska Svenskar (enl FNs definitioner på folkmord).

  3. Den postulerade rätt till liv och privatliv som marionettministärens gunstbevågna utredare Heidenborg refererar till skulle därmed i det oheliga värdegrundsevangeliets namn kunna nyttjas av samtliga pedofila aktörer inom den humanitära stormaktens jurisdiktion, då allas lika värde då rimligtvis måste omfattas av samtliga, vilka då ges oanade utrymmen att hänvisa till privatlivets och den egna trosuppfattningens helgd.

    Beskedet representerar ännu en triumf för den koranpedofili det svenska etablissemanget skamlöst befrämjar genom att kapitulera inför det importerade barbariet och därmed metodmässigt underlåta att agera i enlighet med svensk lagstiftning och medvetet åsidosätta barns primära mänskliga rättigheter – att slippa sexuella övergrepp.

    En proglobalistisk perversitet av oöverträffat slag i svensk rättshistoria!
    Andreas.

    • Instämmer men kan informera att Knivsta tar första plats över Nacka. En man , tre fruar och sexton barn.

  4. Har väl tidigare före ockupationen från islam aldrig hört ordet ”barnäktenskap”.
    Det är en stinkande bottenlös skam att Sverige har importerat det lägsta som finns till vårt land !
    Dårhus !

  5. De ryggradslösa politikerna har ännu en gång offrat barn för att få sin röstboskap nöjd. De här är inte den Svenska modellen utan de är den arabiska. Alla som inte följer Svenska lagar och Svenska värderingar ska ut ur landet. De gäller även politikerna.

      • Realist :
        Bli inte upprörd, jag blev det tidigare då vi var flera Lena ibland tre stycken, dock så vet du ibland blir det bättre soppa med flera kockar.
        Jag bryr mig inte längre.

  6. Det är ju rent ut sagt, för jävligt. Våra styrande politiker är ju helt slut
    I huvudet.
    Ena stunden stiftar vi skärpta lagar mot övergrepp mot barn, helt rätt !!
    Nästa stund ska dom vara tillmötesgående mot muslimska
    Pedofiler. Usch usch usch…….. Ni är medbrottslingar politiker.
    Svika barn för att tillmötesgå en sjuk religon kommer straffa sej.
    Den muslimska livsstilen är ju bevittnat helt sjuk, och inte
    Alls nått vi svenskar ska anpassa oss till.
    Kasta ut invandrarpedofilerna omedelbart,
    Förbannade lortgubbar.
    Man blir ju förbannad när man hör sånt här.

    • Är det inte också den trygga 87:an som fram till valet 2014 hållt 7 klövern under armarna som inte är riktigt navlad ?

  7. I Sverige gäller svenska lagar. Det finns inget om sharia i lagboken. Det var väl inte så svårt… ?

      • Och det lär det göra, vänta bara till efter valet 2018 när majoriteten av det trygga svenska folket återigen har gett 7 klövern makten då kommer man att slå i den sista spiken i folkhemskistan !

    • Jadu, varför svenska lagar inte ska gälla för muslimer, har förundrat mig länge. Att det är okej att skapa parallella samhällen i det svenska och våra politiker vrålar rasism om man ifrågasätter. Det är något så rubbat så man kan inte fatta det. Muslimer får som de vill, de använder våld och polisen backar. Jag är inte trygg i Sverige en enda minut längre.

  8. Helt sjukt detta. Om lagar är berättigade, vilket här definitivt är fallet, ska de behållas och efterföljas.

Kommentera