Att Veta…

INRIKES. Futurion är en tankesmedja, som ägs av de 14 TCO-förbunden. Målsättningen är att tankesmedjan ska ha en ledande roll i den svenska samhällsdebatten och idéutvecklingen i frågor som rör tjänstemännens framtida utmaningar på arbetsmarknaden.

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson är ofta med på bloggen och för er som inte minns det så var Ylva Johansson med och startade Att Veta AB, bolaget avvecklades 2005 med 200 miljoner i förlust, men det drabbade inte Ylva Johansson (S) som hade en lön på 116.000 kronor i månaden som chef för en verksamhet som bara kostade pengar som kom från facket, staten och kommunerna.

-Pettersson undrade om socialdemokraten Ylva Johansson berättade för facket om de enorma förlusterna som hon var med och orsakade…

15 thoughts on “Att Veta…

  1. I Ylvas värld är det bara läropengar. Hon förfogar över ett aldrig sinande ymnighetshorn i form av fri dispositionsrätt av medborgarnas pengar.

  2. Ylva Johansson är bara en partisk egoist.

    En fasadpolitiker av den sämsta sort, som påstår sig vara solidarisk.

  3. Sossarna samlar på total inkompetenta kärringar och gubbar.Ylva,Margot, bolibumpa flickan, inte prata om självaste byfånen till statsminister .MVH Adolf

  4. Sosse damerna kan inget förutom att orsaka ilska runt om i världen, förluster när de försöker driva företag. Listan kan göras lång..

  5. Jag tycker det är dags att reflektera över lögnen i vardagsspråket. Det verkar som det numera inte är fult att ljuga, som det vara förr, utan använda dagligdags i språket. Politiker verkar inte ha några spärrar alls och så finns det den gruppen som jag inte vill säga vilket land dom kommer ifrån, för då är ja rasist, men som brukar säga,
    – jag lovar dig det är sant. Av någon anledning har dom som Pinoccio, stor näsa.

  6. SCB, eller AB Konsrtuktionsstatistik har haft sammanträde
    och kommit fram till att SD minskar med över 3 % och
    att Sossarna ökar lika mycket och även M.
    Den undersökningen visar på 2 saker att antingen är
    detta rena fabler, eller så är Svensken fortfarande lika
    stor idiot som dom visade vid förra valet, och är då
    inte värd ett bättre öde än det som väntar.

    För att riktigt visa på SD s minskning kallas den störtdykning?
    SD s väljare är klokare än så, nu kommer detta att vevas i
    varje nyhetssändning 24 timmar om Dygnet resten av veckan,
    ja alltid lurar det någon?

    • Dagen efter valet 2018 vet alla med bestämdhet resultatet om det som 2014 fortfarande är en trygg 87:a som bestämt utgången eller om SD som J.Å talar om fått 20-30% av rösterna !
      Att SD idag enligt SCB:s mätning hamnar på 14,8% får naturligvis alla tolka som de vill men en liten fingervisning åt vilket håll det går just nu kan det ju vara, det går inte att rida på en missnöjesvåg hur länge som helst till slut kräver väljarna att partiet levererar trovärdiga och verkliga åtgärder som går att genomföra inte bara i teorin och där är nog inte SD riktigt ännu.
      Alla 8 partier i riksdagen skummar bara lite på ytan för man vet att den svenska skutan som i drygt 35 år varit utsatt för en totalt okontrollerad massinvandring och som idag består av egna parallella samhällen vänder man inte utan blod svett och tårar och frågan är hur mycket alla välgödda politiker från 8 partier där vid smörgåsbordet är villiga offra för Sverige och det s.k vanliga folket som de kallar oss för som finns utanför de finare salongerna.

  7. Hur kan en regering bestå av så fruktansvärt inkompetenta
    figurer som den Svenska regeringen innehåller, att någon
    faller utanför ramarna är en sak , men denna består ju av
    av ett helt koppel av inkompetenta företrädare??
    Partiboken har gett dem deras position.

    Var det dessa Som Galenskaparna hade som förebilder
    när dom skrev Trögfattar föreningen?

  8. Även om ni har sett den här dokumentären tidigare så länka den till alla era bekanta, släktingar och vänner.
    Tjänstemän, media ,politiker och den enorma korruptionen bland i synnerhet tjänstemännen, i Sverige är de insyltade i allt som handlar om våra skattemedel !
    Det är skandal efter skandal på migverket och försäkringskassan, en rubrik och sedan tyst !
    https://www.svtplay.se/video/16154827/venezuela-pa-randen-till-kollaps/dokument-utifran-venezuela-pa-randen-till-kollaps-avsnitt-1

  9. Rubriken är inte signifikant för mig, det är sorg och förlust i landet igen.
    Kom hem tidigare från mitt lunchställe, satte på teven och där stod det på hela skärmen: Adio, Maiestate ! (Farväl, ers Majestät!) Han avled kl.13 rumänsk tid i hans residens i Schweiz, vid 96 år, efter två års sjukdom.

    Mikael I av Rumänien, född 25 oktober 1921 på slottet Peleș nära Sinaia, Prahova, var kung av Rumänien 1927–1930 och 1940–1947. Han är son till Carol II av Rumänien och Helena av Grekland, jämte barnbarn till Kung Ferdinand av Hohenzollern-Sigmaringen och Drottning Maria (som i sin tur var barnbarn till Storbritanniens Queen Victoria).

    Imorgon blir Kungen repatrierad, hans kista skall ligga en dag på slottet Peles där han föddes och sedan i hallen till kungliga palatset vid Victoria Torget. Ska begavas i katedralen Curtea de Arges bredvid hans gemål Ana av Bourbon-Parma som gått bort 1 augusti 2016.

    Mikael I av Rumänien – Wikipedia
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Mikael_I_av_Rumänien

Kommentera