10 thoughts on “Sweden has become an Orwellian nightmare

  1. De afghanska unga som påstår att de riskerar livet om de blir skickade tillbaka, riskerar nog mer från sin familj, eller rättare sagt klan, som troligen investerat i resan till Europa. Man drabbas ju av misstanken att klanen kan ställa grabben till svars för att för att komma drällande tillbaka! Blir inte roligt det!

  2. ”Nya tankesätt är oftast resultat av en självisk inställning och inskränkta åsikter. Människor som aldrig ser tillbaka till sina förfäder kommer heller aldrig att se fram mot sina efterkommande.”
    – Edmund Burke ur Reflektioner om franska revolutionen

    ”Felet med vår värld är att de dumma är så säkra på sin sak och de kloka så fulla av tvivel.”
    – Bertrand Russell

    ”Övertygelser är värre fiender till sanningen än lögner.”
    – Nietschze ur Mänskligt, alltförmänskligt

  3. Socialdemokraterna + Miljöpartiet har gett amnesti åt 100,000 tals knarkare och grova brottslingar utan ID eller pass!! Ansvarsfullt? Bra 87:an att ni röstar fram dessa som sätter Sverige i brand! Andra länder kan tömma sina fängelser och skicka dem till Sverige för ”alla är lika värda” och öppna hjärtan och öppna gränser är statsreligion, de som protesterar är ”nazister” och ”rasister” säger Stefan Löven!
    Att utvisa människor, ljugande unga kriminella män från Afghanistan/Iran som kastat pass och ID blir svårt, ingen stat vill ha dessa unga kriminella knarkare och mördare. Afghanistan är f.ö. storproducent av kokain i världen.

    • Rättelse: det ska vara amfetamin….Afghanerna som exempelvis uppehåller sig vid centralen i Uppsala (200st?) och rånar och misshandlar svenskar är grova kriminella och narkomaner/knarklangare….Är det dessa som ska studera, vad löjligt att höra denna lilla verklighetsfrånvända mp mupp Frittolin uttala sig….

  4. SANNINGEN om råttproblemet…. eller 1 del av sanningen

    Problemet med råttor ökar över hela landet, enligt statistik från saneringsföretagen.

    I bland annat Eriksbo lägger man ner mycket jobb på att informera de boende om konsekvenserna och vikten av att slänga sopor på rätt ställe, men ”arbetet försvåras av språkförbistringar”.

    Det är bostadsbolagens personal som städar och plockar upp soporna som hamnar på fel plats.

    – Vi är ute och städar dagligen.

  5. Nu något helt annat.
    Har inte reklamen blivit alldeles galen. Reklam skall vara rolig och medryckande. Inte bara: köp, köp, för helvete köp nu, tjatigt som satan.
    På tv, radio, på nätet, fy fan.

Kommentera