Stackars Mohamed, 23 år och fortfarande bebis

Mohamed Hassan är 23 år och bor i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Han söker en plats att hänga på när man blivit för gammal för fritidsgården. Mohamed säger att det är svårt för ungdomar som tagit studenten och inte lyckats skaffa ett jobb ännu.

– Var ska de vara när de inte får vara på fritidsgården längre? De får stå utanför matbutiken. Vad tycker polisen och föräldrarna då?

-Pettersson undrar om det är för att Mohamed hänger utanför matbutiken som han inte får något jobb trots att arbetsgivarna skriker efter kompetent arbetskraft…Väx upp Mohamed!!! Varför tror du skattebetalarna ska finansiera en plats där du kan hänga…

Läs gärna om Fröslunda på bloggen…lite verkar det finnas att göra där…

35 thoughts on “Stackars Mohamed, 23 år och fortfarande bebis

  1. Några klarlägganden, studentexamen upphörde i slutet av 1960 talet, vill ha hänga så finns det ett land i Afrika som heter Somalia. Slutligen, personligen så skulle jag aldrig anställa en sådan figur.

    • Precis, det är som man säger på ren svenska, han och hans gelikar är oanställningsbara, dom bör återvända hem till sina egna länder där deras kompetens kan tas tillvara …vad nu det må vara för yrke, kebabtekniker kanske, dock har Sverige alldeles för många även av dom inom det glädjeyrket.

  2. Nu har påbudet kommit uppifrån om arbetslösheten, det är ju snart val.
    Känns det inte som prostitution när journalister tvingas rapportera om den lägsta arbetslösheten på tio år.
    Vi vet ju alla att 750 000 hucklekärringar plus hälften av deras karlar i förorten inte jobbar.
    De kommer inte med i statistiken därför att analfabeterna ”inte står till arbetsmarknadens förfogande”.

  3. Han vill väl att kommunen ska anställa en lektant.Detta bevisar ju ännu en gång att många som kommer hit inte klarar att försörja sig själva eller ta hand om sig själva.Hade jag krävt någonstans att hänga när jag var 23 år då hade jag nog ansetts som sjuk.

  4. Fröslunda är ingen trevlig stadsdel i Eskilstuna. Det bor ett fåtal svenskar där, för övrigt är det mörkt….

    Och varför klagar den där ”pensionsräddaren”…?

    När jag var 23 hade jag redan jobbat i 6 år, och då är jag inte ens ingenjör eller läkare (som de inflyttade sägs vara)

  5. Han ska ha gått ut gymnasiet. Det är i så fall en ren katastrof-hans svenska efter studier är så dålig och man ska väl ha godkänt i det språket som pratas i det landet han bor i? Det är omöjligt att anställa en person som inte kan göra sig förstådd. Hur många år har det tagit för detta och hur mycket pengar? Vid en arbetsplats måste man göra sig förstådd för undvikande av missförstånd, olyckor med mera. Han är en arbetsmiljöfara farlig för sig själv och andra

  6. Han kan väl hänga bland dom andra importerade 40 års
    gubbarna, har i vart fall aldrig sett en så tunnhårig 20 åring.

  7. Tycker att han ser lite blek ut, behöver mycket mer sol det finns i Afrika.
    Där finns det även jobb för riktigt välutbildade, sådana som har tagit svensk studentexamen .

  8. Min 23-årige äldsta son började jobba när han var 20. Har knappast någon tid över till sina hobby vllka är konståkning ( skridskor) och att fiska. Vad är det för fel på folk som vill bara ” hänga” någonstans i sådan åldern?

    • Ja, precis! 20 år och kan inte sysselsätta sig med något vettigt! Magstarkt, orkar inte med det här tramset längre. De är definitivt inte vår framtid, när ska politiker och journalister fatta det!

  9. En arbetsskygg Mohamed som äger ett vapen och går i våldtäktstankar får hänga(s) varsomhelst, där det växer ett träd t. ex.

  10. En vuxen man som inte har några intressen? Stackarn…..dags för samhället att rycka in och ge honom bidrag till nån förening eller så. Patetiskt.

  11. 23 år..hehe jag tror jag dör, idioten är inte en dag yngre än 33 år det kan jag satsa en månadslön på.

  12. Skaffa ett jobb, skaffa dig en utbildning, sätt dig på biblioteket och studera, din jätte-bebis! Anmäl dig till stadsmissionen och gör en insats för hemlösa! Börja idrotta!

    Ska det behövas fritidsgårdar för VUXNA MÄN?!
    Nä, det har det aldrig behövts!

    • Eller så kan han åka till en annan kontinent t ex Afrika, tror nog han skulle känna sig mer hemma där än i kalla norden….kanske t om hitta en sysselsättning.

Kommentera