Hemtjänsten fick tolv bilar sönderskurna i Borås

BROTTSLIGHET. För två veckor sedan brann 13 av hemsjukvårdens bilar utanför Boda vårdcentral och på andra platser i Borås. Under fredagsnatten skars däcken på tolv bilar upp på samma plats. Nu öppnar kommunen för att bygga garage på utsatta platser.

Tolv bilar har under fredagsnatten fått sina däck uppskurna på en parkeringsplats, uppger Boråspolisen. Anmälan om skadegörelse inkom strax innan nio i morse. Parkeringen nyttjas av flera vård- och äldreinstanser.

Mer på BT.se…

-Pettersson tycker att fakturorna ska skickas till Migrationsverket så vi i varje fall får kostnaden bokförd på rätt konto…

18 thoughts on “Hemtjänsten fick tolv bilar sönderskurna i Borås

  1. Verkar som om Borås kommun har anställt arbetsskygga element.
    Smart elda upp eller skär sönder däcken och de räknar med att få sitta och mysa hela dagen.
    Tror inte det hjälper med kameror samtliga av dessa element har Huvtröjor och halsdukar över näsa och mun och är därför svåra att identifiera.
    Skulle det mot förmodan gå att identifiera samhällsterroristerna så finns alltid hjälp 291, brott går ej att styrka enligt advokatsamfundet alt Rikspolischäfen -de har trauma, stackars ensamkommande vuxna män. Istället för trauma nu när alla vet att de är medelåldersmän så kanske medelålderskris kan fungera.
    Något vill skapa ett övervakningssamhälle. Varför? För att skydda folket?
    Nej troligtvis för att kunna hålla koll på sina medborgare som är missnöjda. Någon gång kommer det att koka över och det vet De.
    Övervakning av folket som försörjer dem så de inte vågar agera likt rebeller.

    • Ja som bäddar får man som sagt alltid ligga men det förstår eller vill tydligen inte en majoritet av svenskarna förstå eftersom de låtit 7 klövern härja fritt de senaste 35 åren !

  2. Köper större kar att ösa med istället för att lappa hålet i båten… Problemlösning i nya Sverige.

  3. Dom fattar heller inte att det indirekt är deras egna försörjningskonton de eldar på.
    Äldrevård, skola först, sedan naggas socialvården. Varför finns det aldrig några åtalade gärningsmän? Vill samhället ha det så här? Det finns övervakningskameror, som kan placeras dolt i bilar och även personer kan bära dem utan hinder.
    Fler övervakningskameror och obligatorisk utvisning av brottslingar tack.

  4. Det är åt rätt håll, men skicka dem direkt till Lövenregimen, Riksdagen, Reifelt m fl istället!

  5. Uppenbart att det finns en grupp /grupper som vill att de äldre skall dö med det snaraste.
    Då frigörs bostäder som eftertraktas, enligt min uppfattning så är det här en variant på ockupation av ett land.
    Etniska svenskar är ju ännu så länge i majoritet, minoriteter bestämmer normalt inte, är Sverige det stora undantaget ?

    • Ja,det vet man ju. Sverige blir så mycket bättre när alla gamla, fördomsfulla svenskar dör ut. Fråga professorn på Umeå uni, Mikael Hjerm. Det var så han sa. Och en professor har väl alltid rätt. Eller???

    • Vem ska göra något ?
      I Sverige tycker vi väldigt mycket och ofta men förväntar oss samtidigt att någon annan alltid ska lösa alla problemen, gräv där du står det är inget för den konflikträdda svensken.

  6. Svenskar vakna följ inte med strömmen utan vi måste höja våra röster.Kräv ett land som är trygg,och säker för dess invånare.Dom som inte respekterar det skall ut bums. VAKNA SVERIGE. Mvh Adolf

    • Hur ska detta uppvaknande gå till i lanset Sverige med världens mest sovande och konflikträdda befolkning som har shopping och utlandsresor som prio ett på önskelistan ?

      • Var och en som vill känna någon trygghet värd namnet får själv fixa detta. Det finns inte någon myndighet i vårt land som är dimissionerad för de problem som finns idag långt mindre för de som kommer framöver.

  7. innevånarna i ”utsatta” platser skall förflyttas långt, mycket långt!
    Att bygga garage, murar, sätta upp kameror etc gör samhället mer slutet.
    Det måste visas ett resolut agerande från myndigheterna. Följs inte svensk lag och ordning åker hela familjen UT.

  8. nu skall vi backa och bygga garage, så de små invällartelningarna kan elda upp bilarna i garaget. Sluta o serva deras släktingar med hemsjukvård.

Kommentera