Det finns inga svenskar eller…

ETNICITET. Det finns inga svenskar påstås det, det är ett märkligt påstående i varje fall. Titta på kartan som visar olika Haplogrupper.

En haplogrupp är en grupp som delar en gemensam anfader. Haplogrupper kan användas för att bestämma grupper av individer som hänger samman genetiskt. Haplogrupp I1 är den haplogrupp som har störst genetiskt koncentration i området runt Skandinavien och fynd visar att det funnits individer med samma genetiska DNA i Sverige sedan istiden, dvs. i 7000 år.

-Pettersson säger att den som påstår att alla människor är lika är ute och cyklar, möjligen kan någon påstå att alla människor är lika mycket värda men även det skulle nog få mothugg av många beroende på vilken utgångspunkt man har…

 Länk 

7 thoughts on “Det finns inga svenskar eller…

  1. I skandinavien har jordbruket inte gett lika stor överlägsenhet eller lika mycket högre befolkningstäthet jämfört med jägarsamlarekonomi. Dessutom har det funnits fler områden som enbart gått att använda jägarsamlar ekonomi i. Detta har medfört att mer jägarsamlardna har överlevt.
    I1 är den enda haplogruppen som utvecklats i Europa. En stor del av vårt dna har funnits här i skandinavien mycket mycket länge.

  2. Nej, numera finns det inga riktiga svenskar eller svensk kultur det har PK-maffian bestämt, svenskhet är både kränkande och rasistiskt !!!!

  3. Jaha så det är därför som Landsförrädaren Reinfeldt hatar etniska svenskar med Haptogrupp I1 så mycket och han inte har det med sin anfader. Då skall han hämnas med att han bidragit till att förgöra detta land.

    • Viljan att betala skatt i Sverige hos Pursvenskarna måste minska rejält. Det är hög tid att se över sin egen ekonomi med tanke på hur illa det kommer att bli om 10 – 20 år.

  4. Hmmm… Jag undrar var den lilla grupp, mest koncentrerad i Stockholm och i övrigt i spridda skaror över Norrland, som genom juridiska spetsfundigheter vill ta över två tredjedelar av landet baserat på upplevd tillhörighet passar in på denna karta?

Kommentera