Åsiktsförtryck på Pocketshop


YTTRANDEFRIHET. Allt fler försök gör att tysta dem som är kritiska till dagens mångkultur politik. Katerina Janouch böcker har sålts hos Pocketshop i 10 år, nu verkar det som  kvalitén på dem har försämrats sedan Katerina har engagerat sig i samhällsdebatten.

Inköpschefen hos @PocketShopSWE är med i #jagärhär som säger sig kämpa för ett inkluderande samhälle utan hat men jagar all oliktänkande och försöker få dem avstängda från jobb och att höras i debatten, flera av de tongivande jobbar på SVT… #jagärhär vill ha mångfald utom när det gäller åsikter…

-Pettersson tycker att försäljningsstopp av populära författare, nedsläckning av Facebooksidor och bloggar man inte gillar påminner om nazisternas bokbål. Så långt har det gått i Sverige…

 

 


20 responses to “Åsiktsförtryck på Pocketshop

 • Kap Kennedy

  Man blir ju lite nyfiken på hur många som har åsikter om det här som någonsin har läst en bok av Katerina Janouch. Eller överhuvudtaget läser böcker alls.

  Det är mycket typiskt att de enda kommentarer här som hittills har beskrivit någon form av relation till Pocketshop lyder ”synd att man inte varit kund hos Pocketshop…” respektive ”nästa gång jag passerar Pocketshop…”. Passerar? Ja, man behöver inte ha så mycket fantasi för att begripa att folk i dessa kretsar passerar förbi bokhandlare ganska mycket.

  Gilla

 • Fredde

  LARS LINDSTRÖM:
  ”Det bisarra är när de mest högljudda kan påstå att de är åsiktsförtryckta”
  ”Aldrig har så många haft möjlighet att offentligt uttrycka en sådan mångfald av vitt skilda åsikter, om allt och alla.
  Men det får man väl inte säga längre i den här jämrans åsiktsdiktaturen!”

  Där har han rätt, för den som säger/trycker något annat än vad PK-media anser vara rätt och lämpligt, sablas ner direkt.
  Man tar bort kommentarsfält när man vet att man sprider lögner.
  Insändare refuseras på oklara grunder.
  Inlägg på FB tas bort utan förklaring.

  Och ändå vill Lars Lindström påstå att Sverige inte har åsiktsdiktatur!
  Han skriver: ”Yttrandefrihet och åsiktsfrihet är grundläggande, men ger inte rätten att få synas överallt ”

  Sedär: diktatur!

  Gilla

 • Fredde

  Nästa gång jag passerar Pocketshop, ska jag gå in och fråga efter Katerina Janouch.

  Jag ser fram mot den diskussionen… hehe

  Gilla

 • Tony

  Ja ni ser hur det går till, Och svaret ”i och för sig skriver hon bra
  men vi stödjer inte rasism”?? Kan dom inte hålla två saker i
  huvudet att> Rasism inte är samma som Kritik<.

  Därför uppmana så många som möjligt i era släkter att rösta
  bort patrasket 2018, chansen kommer inte igen, en
  mandatperiod till med dessa samhällsförstörare klarar inte
  landet!

  Gilla

 • Cinna

  Hur får #jag är här ihop att de säger sig stå för ”allas lika värde”, mångfald och ”vi gillar olika” SAMTIDIGT som de agerar som de gör: försöker tysta oliktänkande, döda all debatt och ta bort åsiktsfriheten?

  HUR får de ihop det i sina huvuden?!

  Gilla

  • Cinna

   Det värsta är alla menlösa får till människor som bara lallar med utan att tänka själva.
   Man behöver inte undra hur häxprocesserna kunde ske, eller koncentrationslägren; det är den sortens människor som ägnar sig åt ”det goda hatet” och som gjorde det möjligt OCH DET ÄR DEN SORTENS MÄNNISKOR SOM NU ENGAGERAR SIG I #jagärhär!

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Bedrövligt.

  Pocket shop är en skam som företag.

  Gilla

 • Bosse

  Jag såg dokumentären om Finlands hundraårsfirande och där berättade hundraåriga finnar om när ryssarna kollade vilka böcker dom hade i bokhyllan.Jag tänkte att exakt så ser det ut i Sverige idag 2017.Man förbjuder och bränner böcker som är obekväma. Fy fan va otrevligt det känns nu i detta land.

  Gilla

 • Hanna

  Brukar köpa presentkort till personalen i Pocket shop men det blir garanterat inte i år!

  Gilla

 • Magnus

  Boomerangen kommer träffa hårt för alla nyttiga idioter.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Självcensur har tagit grepp om vårt land.Det är märkligt att för så stolta svenskar har glömt att bara 30 40 årsen var förespråkare av demokrati och fria ordet. Idag inte ens en sketen liten bokaffär vågar sälja böcker som inte faller alla i läppen.Jag säger bara det vad är det som kommer härnäst???MVH Adolf

  Gilla

  • odalkvinnan

   Man kan köpa på nätet, det finns typ bokantikvariat. Det är alltid trevligt att ha en bok av gammalt snit istf på dator. Jag brukar köpa innan jag kliver på flyget. Det finns en del bra litteratur, läste en Vietnames skildring efter kriget, en höjdare. Köper dem på engelska. Pocketshop går ju bort, mina kamrater köpte Katerinas barnböcker till familjen när de kom, går väl bort nu? Det var kul när drevet började mot henne, då gick hennes böcker upp i topp på försäljningslistan! Så ska de tas!

   Gilla

 • eva

  Att ens kritisera förd politik och dess konsekvenser tycks kallas rasism numera. Landet är inte längre ens DDR light utan mera en kombination av Kafka, Boye(Kallocain), Orwell, DDR och Sovjet(gamla). Lycka till, landet!

  Gilla

  • odalkvinnan

   Aldous Huxley brave new world inte att förglömma! Vi läste dem i skolan och det var obligatorium. Även nazismen i dokument. Den var nyttig att läsa, där kunde man läsa hur man samlade in tandguld, hur många man fick in i ”duscharna”, sortering av persedlar. Tyskar är noggranna och här visar mängden och sorteringen på att människor kan bli ett logistiskt problem att lösa, hur få ut liken och att göra allt på löpande band. En dystopisk framtid som är fascinerande och hur man skapar denna värld- Iron Maiden har väl döpt en skiva? Titeln kommer från Stormen, ett drama av Shakepeare. Känns fortfarande aktuellt-eller kanske mer nu

   Gilla

 • Mimi N.

  Stupid, stupid, stupid ! I haven’t seen, heard or smelled so much stupidity as in Sweden lately …. poor country, it will die of massive embolism, total unconsciousness.

  Gilla

 • ossie

  Synd att man inte varit kund hos Pocket Shop så man kunnat bojkotta dem.

  Gilla

 • Jan Ivarson

  Hur är det att skriva e-böcker?
  Man kan själv skriva böcker på Apple.
  Antingen ger man ut dem gratis eller så tar Apple en del av priset, För något år sedan vill jag minnas Apple tog 40 %.
  Man får förstås inte någon större marknadsföring men den ser ju ut att utebli ändå.

  Jag skrev en provbok för att se om jag kunde. Den består av små artiklar och är gratis. Man måste ha Icloudkonto (utan kostnad) för att ladda ner. Mitt försök heter 83 tankar. På den tiden fanns inte å ä ö för omslaget men det tror jag finns nu.

  Skriv på och strunta i förlagen.

  Gilla

 • Nordmann

  Reinfeldt: Asylinnvandringen er det beste som har skjedd Sverige

  http://bit.ly/2zIf0sX

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: