SVT, afrofobi och vägpirater


MEDIA. I veckan visade SVT Uppdrag granskning att det är skillnad på hur människor blir bemötta i Sverige beroende på hudfärg. 

– Vi hyrde en ny fin bil och lät två personer med olika hudfärg stå vid vägkanten med motorstopp. Även om det här inte är ett vetenskapligt bevisat experiment var det slående hur olika bilar stannade för att hjälpa till, säger Lena Ten Hoopen, som gjort UG-programmet och journalisten Bilen Osman.

Var tredje bil stannade för den etniske svensken och var tionde bil för den färgade mannen, det ser SVT som ett utslag av afrofobi.

-Pettersson tror inte på SVT. För det första står svenskar väldigt sällan vid vägkanten och viftar, men skulle de göra det så har de fått soppatorsk alternativt har bilen gått sönder.

Personer av annat etniskt ursprung kan visst råka ut för samma sak men SVT verkar inte har hört talas om vägpirater eller om överrepresentationen bland utlänningar i den branschen, i varje fall har jag aldrig hört talas om svenska vägpirater.

Polisen uppmanar dessutom folk att INTE stanna för misstänkta ”vägpirater”. Men det är tydligen enligt SVT ”afrofobi” att följa polisens uppmaningar. Sedan hoppas jag att SVT stannade bilarna som åkte förbi och kollade etniciteten på dessa förare eller var det några invandrare som inte stannade?

Är det inte så att vissa folkslag har förstört sitt eget varumärke? Det är inte svenskarnas fel.


30 responses to “SVT, afrofobi och vägpirater

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Socialt experiment är en strategisk eufemism för propaganda och som Petterssons mycket riktigt erinrar om exkluderas de verkliga orsakerna bakom den ordinäre bilförarens tveksamhet inför att stanna sitt fordon vid anblicken av en person med den hudfärg som tveklöst utmärkt sig för våldsbenägenhet. Detta går icke att kringgå, oavsett kulturmarxismens ovilja att förhålla sig till den rådande verklighet de är oförmögna att hantera och därför oavbrutet falsifierar.

  Hade nu förhållandet varit det motsatta, att de flesta individer från icke västerländska delar av världen gjort sig kända som hyggliga och ärliga människor, hade vår vilja att assistera en okänd vägfarare också varit påtaglig. Sådana delikata detaljer är dock ingenting SVT, detta regimens främsta vapen i den psykopolitiska operationen, äger något intresse av att förmedla, då det uteslutande gäller att skuldbelägga den genomsnittlige etniske svensken och klandra dennes ”rasistiska” samhällssyn, trots att denna försiktighet endast utgör en naturlig del av vår försvarsmekanism.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  SVT förnekar sig inte, i kvällens Nyheter fanns det 2 olika
  läger som demonstrerade mot varandra, det var Nazister och
  motdemonstranter?? Varför inte Nazister och kommunister som
  det i verkligheten rörde sig om.? Hur kan det va att i en kanal
  som säger sig vara opolitiska benämner den ena sidan som
  Nazister men dom som dyrkar värdens mest blodiga ideologi
  som bara Motdemonstranter????????????

  Gilla

 • jockfall

  Okej att stanna men lås alla dörrar tills Polisen du ringt om dom har tid att komma?

  Gilla

 • Bosse S

  Lena Ten Hopen är före detta Lena Sundström och då förstår vi väl genast vilket pucko som varit med och gjort programmet.
  Det är väl även antiziganism att inte stanna när vägpirater står och viftar vid vägkanten.

  Gilla

 • Grune

  Något som inte togs upp i detta program var SVENSKOFOBI.
  Detta är en sjukdom som florerar bland politiker, journalister och stora delar av invandrarna.
  Jag är Svensk i minst 10 generationen och när jag satt och väntade på bussen kom det fram en s.k. nysvensk och utan vidare kallade mig för horunge. Han sade även att han skulle kn——la min mamma.
  Jag talade om för honom att jag skulle polisanmäla honom för Nekrofili om han gjorde det eftersom min mamma varit död i många år.
  Han hade SVENSKOFOBI.

  Gilla

 • Kent

  Jag misstänker att UG bästa tid har varit.
  För ett eller två år sen var det ett stort uppror på TV Göteborg när hon som var producent eller huvudansvarig för UG slutade abrupt. (Namnet kommer jag inte ihåg) Hon lär vara erkänt duktig.
  Hon lär ha blivit inkallad till sin chef och fått beskedet att alla programuppslag ska granskas av henne före beslut om igångsättning. Läs Stockholm.
  Tydligen var hon en person med civilkurage till skillnad mot platschefen slog igen dörren gick hem och kom aldrig mer tillbaka.
  Jag tror att granskningen av myndigheter, kommuner samt korrupta, maktgalna, allmänt klantiga politiker och nepotism inom politikområdet inte blir så frekvent i framtiden.
  Det blir säkert mer inom privat skattefiffel inte hur skattepengarna används.
  Granskning av de som inte är så positiva till invandringen av islamister och inte delar pk elitens åskådning och sjunger i deras kör.

  Gilla

 • eva

  Man kan inte vara nog försiktig i allt.

  Gilla

 • Sväng-Björn

  I Sverige är det år 2017. Alla personer har en mobiltelefon av något slag och vi har en bärgarkår som lever på att hjälpa bilister som har fått stopp på sina fordon.
  Det finns ingen anledning att stanna för någon som viftar med händerna utmed vägen oavsett hudfärg. Om man tillhör medelklassen i landet så åker man ofta i ganska nya bilar med garanti och assistans eller har några år äldre bil med bra försäkring och assistans.
  De som däremot står och viftar och inte kan få hjälp på något annat sätt än att snylta på svenskens godhet är tjackpundare, personer som kör utan försäkring och de så kallade EU-migranterna som gärna vill byte med guldsmycken. Och ingen av dem vill man ha att göra med.

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Svar till signaturen Sväng-Björn:
   En alldeles förträfflig redogörelse och ett sanningens ord!
   Toppenkommentar!
   Andreas 🙂

   Gilla

 • ingemar

  Då kan väl de på SVT åka runt själva och hjälpa alla mörkhyade rånare mm själva!

  Gilla

 • Falköga

  Uppdrag Granskning gör vissa bra saker. Men stundom blir det bottennapp. När man inte kan frigöra sig från PK.

  Gilla

 • Joy

  Varför ska man stanna för folk som hatar svenskar och anser att vi kvinnor är horor för att vi går lösa på stan utan en gaphals vid sidan. Nej, de har själva bäddat för sin afrofobi, det är knappast svenskarnas idé!

  Gilla

  • Joy

   När de började gorma om att Nogger lakrits var rasistiskt tappade jag all respekt för afrokaner, eller vad de nu vill kallas så man inte trampar dem på tårna! Negerboll, inte att förglömma!

   Gilla

 • valentin

  Stannar inte oavsett hudfärg, vill inte bli rånad, lurad och mördad, sug på den ug

  Gilla

  • eva

   Om det skulle vara en person boendes i mitt närområde och som jag känner igen och vet vem det är skulle jag stanna.

   Gilla

 • centurion

  Verkar som en uppmaning till oss att begå Kollektivt Självmord. Vad blir det nästa gång ? ”Är du osäker på om elen är på, så stoppa fingrarna i el- uttaget och du märker snart om din hud ändrar färg till en mer accepterad”.

  Gilla

 • ossie

  Jag skulle inte våga stanna för nån neger eller blatte knappt för nån med svenskt utseende.

  Gilla

 • Kjell

  Med tanke på att t.ex. Algerier har en överrepresentation på en faktor 3000 när det gäller överfallsvåldstäkter (dömda personer), tyder ju kvoten 3 mot 10 ändå på en naivitet.
  Tänk dig en svensk ung ensam kvinna som stannar och sedan blir våldtagen av personen med icke svenskt utseende, vad skulle hon ha fått höra? Just det, att hon var naiv och dum och så får skylla sig själv.

  Gilla

 • ruben

  Absurdistan kanske förtjänar sitt smeknamn?

  Gilla

 • Kjell

  Det framgår inte vilka som stannade (”sammansättningen”), det borde ju vara lika interessant att klarlägga.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  En absurd undersökning.

  Hur tänkte man här?

  Gilla

  • Tony

   Ja men SVT är absurda, och blir bara värre för var dag,
   vid ett eventuellt regimskifte måste den Lusasken saneras
   på sitt tvivelaktiga innehåll.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: