Vart tog den reglerade invandringen vägen?

INVANDRING. Sverige har officiellt reglerad invandring, men den verkar bara gälla skötsamma arbetskraftsinvandrare som skickas ut vid minsta formella fel begångna av deras arbetsgivare. 

Tänk så rätt Dan Park har…

För illegala afghaner och andra är det näst intill riskfritt att resa till Sverige och låta sig bli försörjd av svenska skattebetalare. Hittills i år har polisen lyckats utvisa 60 personer till Afghanistan och det var innan Miljöpartiet fick igenom sin amnesti för de ljugande unga desertörerna.

Vi påstås ha 50.000 illegala invandrare i landet trots att statsminister Löfven sagt att de som får nej ska lämna landet.

60 utvisade afghaner mot Ygemans totalt utlovade 80.000 känns nästan löjligt, speciellt som det tillkommer 4-500 nya per vecka, detta plus anhöriginvandrare.

-Pettersson undrar var den tredje statsmakten, media, är. Deras uppdrag är att granska makten och inte gå maktens ärenden…

 

14 thoughts on “Vart tog den reglerade invandringen vägen?

  1. Nu kommer bevisen allt tätare på att regeringen följer ”kontraktet” de skrivit på med SaudiArabien (?); Att Sverige ska islamiseras snabbast möjligt.

    Nu börjar vi närma oss den punkt när även den mentalt svagare delan av vår befolkning, ”87%-arna”, bör kunna fatta att vi snart inte har något fosterland kvar.

    Vi, Sverigevänner, måste agera starkare.
    Vi måste hjälpa ”87-gänget” att förstå hotet mot vårt land.
    Vår insats är snart den enda möjliga räddningen för vårt Sverige,
    vårt fosterland, vårt land med kristen statsreligion.

    Är du beredd att agera?
    Kan du prata med dina grannar, dina arbetskamrater, din släkt?

    Gör Sverige svenskt igen!
    Håll Sverige rent!
    En Svensk tiger (- inte när landet ska räddas!)

  2. ”Den reglerade invandringen” var som vanligt bara tomma ord för att vilseleda. Det här är vad Stefan Löfven & Co egentligen haft som målsättning hela tiden.

    https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/p750x750/19624563_812547178920401_4804066120535375872_n.jpg

    Nu faller ”samhällsbygget” ihop av sig självt.

    http://www.jupiterandthebees.co.uk/wp-content/uploads/2017/07/house_of_cards_fall_anim_500_wht_14631.gif

    Några fler vansinnesbeslut för att knäcka Sverige behöver inte längre tas av den ”Humanitära stormakten”.

  3. Falun i natt.
    Ni som är för invandring. Är ni stolta nu ?
    Så här går det när idioter får bestämma.
    Alla tankar går till drabbads familj och vänner.
    Bara så sorgligt.
    Men lär er av detta för fan !!!!!!
    Titta på SD :s valfilm ( youtube ) inte nått fel där……..

  4. Media kan du inte vänta dig någon hjälp ifrån! Alla där älskar ju detta som händer i Sverige idag. Hjälpen du frågar efter kommer från folket, som börjar vakna och är riktigt skit förbannade på ALLT vad politiker och media heter. Tyvärr så tar allt lite tid för svensken knyter näven i byxfickan, svär och blir förbannad. Sen händer det inte värst mycket mer, men tro mig det kommer.

  5. Den destruktionspolitiskt inriktade regimen har naturligtvis inget intresse av skötsamma, kompetenta och självförsörjande invandrare, vilka saknar förutsättningar att belasta välfärdssystemet och begå brott – dessa avvisas under det att våldsimporten ges fria tyglar inom kriminalparadisets laglösa lustgård, där allt är möjligt för den som tillhör någon marterad minoritet.

    Den kontinuerliga kamp mellan gott och ont som utgör fundamentet för mental utveckling, individuell förkovran och allmännyttig samhällsdynamik, är ingenting som engagerar det svenska politiska, mediala och akademiska etablissemanget, där den vänsterextrema motviljan mot allt som ens liknar reglerad invandring eller verkställande av utvisningsbesked för de äventyrare som fått avslag på asylansökningarna är övertydlig.
    Andreas.

  6. Sverige har i princip fri invandring känns det som. Var man än befinner sig i detta land så vimlar det av araber negrer o huckelkärringar. ”Tack” så hemskt mycket för folkutbytet sjuklövern o alla dumsvenskar.

  7. Jag märker inget i ghettot där jag jobbar. Inga svenska ungdomar i sikte direkt..jo en…som verkar jobba nån annanstans…..men muslimska aveln märks destomera. med medföljande problem…. eller ”utmaningar!”..hmm…

  8. Vi( alltså S ) har full kontroll på att den reglerade är oreglerad. Allt väl, Sverige har aldrig gått bättre.

  9. Statsministern har fullt upp med att åka runt alla länder och visa hur man sköter ett land. Han tar nog hand om Sverige efter nyår i ett försök att rädda sin post i regeringen. Men då lilla skithög Stefan Röfven, då är det för sent. Då tar Jimmie över!

    • Hans lagkamrater i MSM jobbar för fullt med att sprida ”hur mycket dom skall göra bättre” inom vård, skola, omsorg, skatter etc. 24/7

Kommentera