Vad hade hänt om 20 svenska killar gruppvåldtagit en utländsk kvinna?

BROTTSLIGHET. -Petterssons har skrivit en hel del om ett av de grövsta brotten någonsin i Sverige men den svenska Twittervänstern är helt tyst och PK-media är nästan tysta. 

Om flera svenska män gruppvåldtagit en kvinna med utländsk bakgrund, hade det varit annorlunda då? Hade rubrikerna i tidningarna blivit större? Hade antirasisterna gått man ur huse och protesterat mot rasism om en massa utländska män och kvinnor (med all rätt) vädrat sitt missnöje över det som inträffat? Eller hade manifestationen i det fallet riktat sig mot den verkliga rasismen? Dessa frågor ställer författaren Eva-Lisa Dezmin i sin gästkrönika på Katerinamagasin.

-Pettersson vet att skillnaden i reaktion och rapportering beror på att vänstern tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra…

29 thoughts on “Vad hade hänt om 20 svenska killar gruppvåldtagit en utländsk kvinna?

  1. Svar: Vi skulle se stora grupperingar i rättegångsalen. Samt att gammel media vill ha högre straff för rasistsika gruppvåldtäkter.

  2. Ifjol spöade fyra tonåringar ett par muslimskor i centrala Bukarest. De ville veta om det var IS-alienvarelser gömda under svarta burkorna. Trots detalierade signalement fick man aldrig hitta ungdomarna. Sedan hände det en misshandel till och inga skyldiga hittades då heller. Konstigt …..

  3. En klok uppmaning till nytänk för PK-skadade. Men de hon möjligen adresserar uppmaningen till är väl redan sinnesskadade med den enda rätta värdegrunden, som inte får rubbas. Så jag tvivlar på att den empatiska intelligensen hos dessa PK-likriktade räcker till? De har fått så många chanser redan. Men man kan alltid hoppas.

  4. Resultatet av denna våldtäkt hade precis som i alla andra våldtäktsfall blivit ett brottsoffer med men för livet som ingen varken politiker, massmedia eller övriga PK-familjen bryr sig ett dyft om eftersom de istället vurmar för de stackars missförstådda våldtäktsparasiterna så att de inte far illa på något sätt !!!!!

  5. Ramaskriet och löpsedlarna och tv- sofforna skulle explodera. Hat, skrik och dramatik från alla politiska håll. SD skulle få skulden och den politiska åsikten hos dessa förövare skulle nagelfaras och gormas om i veckor.

    Thomas Mattsson skulle jubla och trycka upp sitt gristryne överallt i folks ansikten. Medierna skulle ha julafton i veckor och journalister fullt sjå. Jisses, vilken dröm för pk- folket! Festen skulle börja!

  6. Mycket bra i lägg!
    Men, PK-maffian tiger stilla.
    Möjligen kommer de påpeka att våldtäkt funnits tidigare i Sverige (och det är tyvärr sant), men inte var det tidigare så rått, så respektlöst, så ”häftigt” att våldta någon.
    Förr förstod till och med våldtäktsmannen att det han gjorde var fel, nu skryter idioterna om vad de gör, och publicerar det på Facebook.

    Varför reagerar inte PK-maffian på det?
    Varför gräver inte media i detta?

    Syltryggar är vad de är!

  7. och framförallt, vad hade hänt om situationen hade varit den omvända så att det hade varit vi svenskar som hade kallat oss flyktingar och invaderat deras hemländer likt egyptens gräshoppor och betett oss på samma vis där som dom beter sig här!

    • Ett huvud kortare och det mycket snabbt och till varje pris stopp vid gränsern (i förebyggande syfte).

  8. Förmodligen hade det blivit räfst och rättarting om incidenten, därefter stegling av gärningsmännen androm till varnagel.

  9. Ett motsatt förhållande hade skapat krigsrubriker, och hela jävla odugliga regeringen hade förmodligen infört dödsstraff…

  10. Jo då hade det blivit fart på den skenheliga vänstermedian,,
    denna jävla ynkedom försöker att tiga ihjäl när utländska
    bastarder gruppvåldtar och skändar en ensam kvinna å
    det grövsta, och det är inte första gången det sker men
    ynkedomen till journalistkår har inte tid med sådant, det
    var ju bara en Svensk kvinna som fick sitt liv förstört,
    det är mycket viktigare att skriva spalt kilometrar om
    farsoten metoo, där någon blivit tafsad och några
    som tror sig blev tafsade på för 25 år sen eller fått
    skamliga förslag. Svensk media i ett nötskal!?

    • Där slog du huvudet på spiken. Farsot är just vad det är. Alla dessa kvinnor som hatar män bara för att dom inte gjort det som kvinnorna drömde om.

  11. Har haft den kommentaren säkert 50ggr. Ärt dock inte förvånat över PK´s flathet och god tyckande.
    Tänk om en Metoo tag skulle överhuvudtaget anspela på detta, då skulle det ta hus i helvete på alla PK kärringar trots dom troligen är mest utsatta. Ännu en mörk dag för Sverige.

  12. Gode Gud, vilka snygga rumänska kvinnliga kaptener i flygvapnet och andra vapengrenar – majorer, överstar – just det, och ingen blev våldtagen under varsin karriär som jag läst på svt-sida att det hänt i Sverige nyligen (och med vilka pornografiska beskrivningar ….)
    Över Triumfbågen flyger nu en liten formation (3 st.) på MIG21, följda av flera F18 allvädersjaktflygplan och strax av F16, pansarfordon på marken o s v. Cheerio !

Kommentera