Illegala invandrare har fått pengar av socialen i Malmö utan att visa sig

INVANDRING. Den som uppehåller sig illegalt och är vuxen i Malmö kommer att behöva ansöka om pengar på socialkontoret både i egen person och oftare än tidigare.

För att undvika att bidragspengar hamnar i fel händer och samtidigt kunna ge vägledning åt illegala invandrare som av någon anledning kallas ”papperslösa” kommer reglerna kring nödbiståndet att göras om.

Det beslutades i tisdag av Malmös arbetsmarknads- och socialnämnd. Tidigare har pengarna betalats ut ungefär en gång i månaden, ett intervall som nämnden kom överens om var för glest. Det nya betalningsintervallet är inte helt fastslaget men det kan komma att röra sig om utbetalningar veckovis.

”Papperslösa” alltså illegala invandrare kommer heller inte längre att kunna skicka ombud till socialkontoret för att be om nödbistånd.

– Personen måste besöka socialkontoret själv för att kunna säkerställa att pengarna går till rätt person, säger Janne Grönholm (MP) som är vice ordförande i arbetsmarknads- och socialnämnden i Malmö.

Socialnämnden har också ändrat reglerna, så att den sökande numera måste uppge bostadsadress.

SVT.se, vinklar det dock till att risken finns att ”papperslösa” inte törs gå till socialen och tigga.

-Pettersson försöker fatta men det är svårt, myndigheterna har alltså tidigare delat ut skattebetalarnas pengar till illegala invandrare genom ombud, utan att de visste var bidragstagarna bodde!!! En person som ingen visste vem det är och ingen vet var den bor har alltså fått pengar i Malmö!

Bedragarna måste skratta ihjäl sig åt dumma svenska myndigheter.

Däremot tror jag att de skattebetalare som ger Malmö 15 miljoner om dagen – 5,5 miljarder om året – för att hindra det skånska mångkulturella paradiset från att gå i konkurs kan hålla sig för skratt…

15 thoughts on “Illegala invandrare har fått pengar av socialen i Malmö utan att visa sig

  1. Östling undrade ”vad fan får jag för pengarna”.
    Det blev i alla fall några miljoner, till de illegala brottslingarna och zigenarna.
    Blev det något över gick det till Nordkoreas raketer.
    Märkligt när andra länder ordnar sanktioner, skickar Sverige bistånd.
    Även Ryssland fick några miljoner.
    Och så skall ju Mugabe ha sin oförändrade lön i pension.

    Inte så konstigt att det inte räckte till våra gamla som sitter på hemmet.

  2. Jag och min fru ansökte hos sos om hjälp att betala hemtjänsten i Södertälje, men fick nej med motiveringen att eftersom vi var Svenska pensionärer så hade vi ingen rätt att få hjälp från sos.

    • Fy tusan! Inte ställa grupper mot varandra, allas lika värde! Vilka floskler! Sjuklövern sänker sin egen befolkning till förmån för ”hudingar”

  3. Det sitter bara pelijönsar i malmö kommun .Nickedockor som jag tycker ska lämna Sverige !

  4. Vad ska vi lära av Muhammed? Det är osmakligt att muslimer anser att det finns något att lära av islam i ett sekulärt land. Ju mer man lär sig vad islams profet står får, ju vidrigare blir det.

  5. Jag kan knappt tro det jag läser. Malmös kommun borde inte ens varit myndiga att dela ut pengar till försörjning av illegala. De har alltför stort underskott varje år för det. De är grovt underkända hela vägen från skattebetalare till banken. Science fiction kan faktisktvara mindre overkligt. Jag har inget intresse av att bidra till såna eviga bidragsprojekt, som Malmö. De måste göra en egen tidsbegränsade plan på hur de skall dra sig upp ur dyn, under tiden får de skuldsätta sig varje år och göra en avbetalningsplan på hur de skall betala tillbaks. De verkar tagit efter Grekland, om inte Grekland tagit efter Malmö? Det får vara bra nu.

  6. Hela Malmö behöver sättas under förmyndare eller åtminstone god man innan de slösar bort hela Sveriges befolknings pengar ( som de redan lever av idag)

  7. Det var inte en dag för sent att utbetalningsrutinerna stramas upp. Men allra bäst hade varit att inte betala ut några bidrag öht till de som uppehåller sig illegalt i vårt land. Då skulle säkert många ge sig av och söka lyckan någon annan stans … I bästa fall återvända till det egna hemlandet som de bedrägliga lycksökarna en gång kom ifrån.

    Malmö kommun borde dessutom förstärka sin kommunkassan med c:a 2,2 miljarder kronor varje år genom att kräva in skatter från alla som bedriver affärer på den svarta marknaden i kommunen. Själva svarthandeln i skatteparadiset Malmö …

    https://www.svtstatic.se/image-cms/svtse/1400148474/nyheter/val2014/article2039794.svt/alternates/large/Sverige-skatteparadis.jpg

    … uppgår till c:a 5,7 miljarder kronor varje år enligt beräkningar som framkommit i en egen utredning som ett av kommunalråden i Malmö tidigare berättat att man gjort.

    Klicka på länken nedan och bland alternativen läs fråga 16. Längre ned på sidan finns de rätta svaren på fråga 16:

    http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/10/26/11488220-svar-pa-fragor-i-infobladet/

    SVT Uppdrag Granskning och övrig PK-media har på senare tid fullkomligt vältrar sig i att avslöja skattesmitare enligt Panama-dokument och Paradisläckan på Malta mm … men SVT har aldrig varit det minsta intresserat av att gräva djupare i skattesmitarhärvorna i den sossestyrda Malmö kommunen trots att svarthandeln varit välkänd i årtionden.

    • Rättelse:

      I inledningen ovan skall det naturligtvis stå:

      ”Det var inte en dag för tidigt …” etc

  8. Ett plakat med det budskapet hör inte hemma i Sverige.
    Utvisning omedelbart !!!
    Terrorvarning i allra högsta grad !!!!!!!!

  9. Inte konstigt att vi framstår som ett FÖRLOVANDE, FANTASTISKT land, ja vad ska man säga. Tillbaka med tjänstemanna ansvaret, så hade denna cirkusen aldrig spelats upp.

  10. Oaktat det bittra faktum att man vid det här laget borde ha tillägnat sig ett adekvat mått härdande erfarenhet, är indignationen oundviklig och man ges åter anledning att uppgivet skaka på huvudet inför alla malmöitiska infantilitetsuppvisningar vi bringas kännedom om.

    Ovan beskrivna rutiner skall oavvisligt definieras som en direkt uppmaning till allsköns lycksökare och bidragsbedragare att dränera den dumsvenska mjölkkon, då man genom detta uppseendeväckande undermåliga och regelstridiga förfarande aktivt medverkat till bedrägligt beteende och ekonomisk brottslighet.
    Andreas.

  11. Äsch säger idio, f’låt, malmöiterna, det är bara skattemedel. Det är bara att krama ur skatteslavarna lite till.

Kommentera