Dags att förbjuda sossar i välfärden?

INRIKES DEBATT. Sedan den rödgröna regeringen tillträdde 2014 och kömiljarden avskaffades har vårdköerna fördubblats. Över 100 000 patienter står just nu i en vårdkö och väntar. Vartenda landsting har sedan 2014 sämre tillgänglighet, och snabbast växer köerna till operation och behandling, skriver Benjamin Dousa, förbundsordförande i Moderaternas ungdomsförbund i dagens Aftonbladet. 

Trots att vi betalar bland världens högsta skatter kan vi inte längre förvänta oss att få högkvalitativ vård i tid och trots att vi betalar bland världens högsta skatter kan vi inte längre förvänta oss att få högkvalitativ vård i tid, fortsätter Dousa.

Moderaten har visserligen rätt i mycket, med ett av världens största skattetryck borde vi kunna förvänta oss sjukvård i tid – det kan vi inte i dag.

Men anledningen till att skatterna är så höga utan att vi får välfärd för pengarna kan vi hitta i Benjamin Dousas parti och deras ”öppna era hjärtan” politiken.

Nu kanske inte Benjamin ska lastas för mycket för den politiken, han är bara 24 år, född i Sverige med syriansk bakgrund, men han borde vara ärlig nog att berätta att det i grunden bara finns en stor fråga – asylinvandringen. Törs herr Dousa erkänna det?

-Pettersson skulle nog vilja utöka Dousas förbud till att gälla – förbjud alla oärliga politiker i välfärden. Politik är alldeles för allvarligt och svårt för politiker.

Läs gärna om Benjamin Dousa på bloggen, det finns lite intressant…

17 thoughts on “Dags att förbjuda sossar i välfärden?

  1. Man kan inte få allt. Tyvärr så förstår svenskarna detta VÄLDIGT dåligt, ibland måste man välja. I mitt val så kommer svenska folket först, klart man ska hjälpa människor på flykt undan krig i första hand barn och kvinnor. Männen SKA vara kvar och skydda, kriga enkelt sagt bete sig som män.
    Eftersom vi har bland världens högsta skatter så förväntar man sig bra sjukvård, bra skola, bra polis, bra äldrevård, bra militär osv. Magdalena Andersson berättar ju själv att Sverige ALRDIG gått bättre, min fråga är bara vart i helve-e tar alla pengar vägen? Och varför mörkar man vart pengarna tar vägen, ALLA vet ju ändå vart de går.

    • Att det mesta blivit sämre är självklart från 2007- 2017 har det importerats 1 miljon människor det mesta muslimer.
      Alltså det är en nettoökning på 1 miljon människor i landet och arbetsmarknaden har inget behov av de här människorna.
      Varken bostäder eller sjukhus, skolor och annan samhällsservice har byggts ut för den här importen av människor, självklart blir det stora brister.
      Den här importen av muslimer som också kan kallas för asylturister går till stor del på bidrag, därför arbetsmarknaden har inget behov av dem.
      Det som har ökat enormt är kriminaliteten efter den här importen och som ökar hela tiden.

      • Det bör påpekas att det är inte muslimernas fel att de kommer till Sverige och utnyttjar välfärden, därför de är inbjudna av socialistpolitikerna i landet att komma hit, och få allt serverat på silverfat, och folket har också blivit uppmanat av politikerna att öppna sina hjärtan (plånboken) för dem.

      • Det måste finnas ett motiv för den här muslimska asylinvandringen, att det är en röstimport är det sannolika, mycket svårt att se något annat motiv.
        När man ser till valdistrikten vid det senaste valet 2014 kan man inse att i de invandrartäta områden av muslimer röstade de i första hand på socialdemokraterna det kunde röra sig om 80%..

    • Men frågar vi det(likt Leif Östling) går stora hatdrevet igång och de politiska vargkäftarna skäller ur sig det ena och det andra till sitt försvar.

  2. Dags att förbjuda sossar överallt, åtminstone tills dom
    nyktrar till och byter stora delar av dom skämt som partiet
    omger sig med idag?

  3. Den välfärd son sossarna var med och byggde upp håller man nu på att rasera bit för bit. Vi får hoppas att de inte lyckas avveckla allt.

    • Dags att avveckla socialdemokraterna,
      Stefan löfven och Fredrik Reinfeldt, dom två största landsförrädarna genom tiderna i Svensk historia.

  4. Integrationspedagog
    Vänersborg, Bunden
    Vill du arbeta med att ge människor ett bättre liv genom en bra start i sitt nya hemland? Då är integrationspedagog en utbildning för dig!

  5. Vår obefintliga oppositionen, dvs Alliansen, är lika skyldiga som sossarna
    De undertecknade decemberöverenskommelsen och vek sig helt för i ett försök att slå undan benen för SD. Nu gick det inte riktigt som de tänkt SD växte i stället för att utplånas.
    Men Alliansen är medskyldiga till Sveriges totala genomklappning som välfärdsland.
    Vägen till bananrepublik är tydligt utstakad och hela sjuklövern har villigt hjälpt till.

Kommentera