8 thoughts on “Poland: The Forefront of Nationalism in Europe

  1. Jag respekterar inte folk som påstår sig vara antirasister som den killen. De har inte förstått någonting. Folk kan ej existera utan ”rasism”.

    • Det är därför de som inte vill att vi skall existera har gjort rasismen till sin huvudfråga.

      • För mig gäller fakta och lika måttstockar för alla, det gör mig på inget sätt till rasist.
        Dock det har vi inte sett mycket av de senaste ~ 50 åren i media och politik.
        Att de som skapat alla dagens allvarliga problem (mainstream ”media och politik” och dess läsare och väljare) inte vill medge detta och vill klamra kvar sig vid honungsburkarna gör att de kallar vanligt folk som mig för rasist och en massa annat strunt.
        Fakta och lika måttstockar för alla har de vänt ryggen till.

      • Utan rasism kan inget folk existera. Det är därför etablissemanget lägger ner allra mest krut på att demonisera rasismen. Därför att de inte vill att vi skall finnas till. De tolerar ingen lojalitet mellan människor eftersom det ger människor möjlighet att göra motstånd mot dem. Och den starkaste lojalitet som finns är ras och etnicitet. Tätt följt av religion.

      • När vanliga människor hävdar sin lojalitet till ingruppen låter det ofta fult och rått. Men vanliga människor har minst lika stort behov av ingrupp som filosofer och ordsmeder. Och de uttrycker sig som de gör. När media letar upp hur vanliga människor uttrycker sig och säger ”se här, så här avskyvärt bär de sig åt, så här otäcka är de” så är det bara ett angrepp, ett sätt att förvägra oss någon ingrupp alls. Det är media som är monstren, inte de som uttrycker sin ingruppslojalitet grovkornigt.

  2. Att notera: ordet nationalism betyder två olika saker i Sverige och i alla andra länder: i utlandet betyder det att man älskar sitt land, sitt ursprung och sina traditioner och sätter värde på att vara ett fritt och självständigt land. Det är därför man firar nationaldag.
    I Sverige har man gjort ett tillägg där man lagt rasism till den ursprungliga betydelsen. Här sätter inget värde på att vara ett eget självständigt land och ingen här förstår heller varför man firar nationaldag (som ni säkert själva sett).

  3. Nu har jag inte tittat på klippet.
    Något jag funderat på länge är att de som kämpar för sina länders och folks väl är gamla östländer.
    Polen och Ungern och Tjeckien.
    Det gör mig ännu säkrare på att det som sker är är bestämt sen långt tillbaka i tiden.
    En maktelit som inte nådde bakom den kalla muren så att säga, där Sovjet hade makten.
    Denna maktelit består inte enbart av politiker utan även mäktiga personer från näringslivet och kungligheter.
    Storbritannien, som nu snart har ännu ett giftermål. Det talas om att detta har bestämts av de samma som ligger bakom det som sker i Europa.
    Mångkultur är prio ett, två flugor i en smäll.
    De är ute efter de vita europeiska folken och De är mäktiga och rika.
    Deras nätverk är som bläckfisken tentakler.
    Störtande av sk diktatorer i Mellanöstern och Nordafrika är inte ngn tillfällighet. De tålamod och har slagit till vid rätt tillfälle.
    Obama var ett sådant tillfälle. Obama kom inte till makten av egen kraft eller folkets val, utan av deras kraft.

Kommentera