Muslimsk centerpartist anklagar Allianspartier

Igår fick Alen Musaefendic (C) en artikel publicerad i Dagens Samhälle, där han anklagar delar av Alliansen att avhumanisera muslimer.

Texten börjar med Martin Strids uttalande på SD:s Landsdagar och slutar med att vissa Allianspolitiker anklagas för att hjälpa till med att avhumanisera muslimer.

Vi får veta att Musaefendics bror var först ut med att polisanmäla Martin Strid för hets mot folkgrupp. Det är inte första och garanterat inte sista gången vi hör muslimer som känner sig förfördelade och kränkta.

Det nya är att en Allianspolitiker anklagar andra Allianspolitiker för att avhumanisera gruppen muslimer. Att Musaefendic hävdar att Centerpartiet är det enda parti som vågar nämna ordet muslimer, är givetvis en ren lögn. En av de som nämns som främsta företrädare för detta ”muslim-hat” är Hanif Bali (M).

Dagens Samhälle

Hanif Bali skriver idag ett genmäle till Alen Musaefendic

Bali pekar på en artikel i tankesmedjan Timbro, där Musaefendic frågar varför muslimer i Sverige inte röstar borgerligt? Musaefendic lyfter fram tre faktorer som skulle kunna få muslimer i Sverige att rösta på Alliansens partier.

  • Liberalisering av migrationspolitiken, friskolereformen som tillåter religiösa friskolor, reformer på bostads- och arbetsmarknaden
  • Slöjor, moskéer och fredagsböner är normala inslag i varje civiliserat pluralistiskt samhälle och borgerliga partier ska inte ifrågasätta människors klädval
  • Verka för att halal-slakt ska legaliseras

Hanif Bali påpekar att detta är ren propaganda för att lyfta fram muslimer och den religion de tillber. Musaefendic anklagar Bali för att avhumaiseras muslimer och på detta svarar han så här:

”Ja, jag har påtalat att herr Mohammed ibn Abdullah var lika mänsklig och felbar som andra maktmän under järnåldern. Att han inte är en evig felfri förebild”

Dagens Samhälle

Islam befinner sig inte i Sverige för att acceptera, anpassa eller integrera. Islam befinner sig i Sverige för att förändra och det är precis vad Alen Musaefendic (C) är ute efter.

12 thoughts on “Muslimsk centerpartist anklagar Allianspartier

  1. Samma skådespel som alltid.
    Offerrollen, ett gammalt beprövat och effektivt kort att spela ut i Sverige.

  2. Inte behöver man avhumanisera dom, det klarar dom av själv, bara att läsa i den media som törs skriva, om gängvåldtäkter, gäng mord, rån skottlossning, stölder och halal slakter av får och andra djur m.m. I Malmö, Göteborg, Stockholm och snart sagt i varje lite byhåla där det finns asylboenden. Ska vi andra tycka att det är att bete sig humant, eller.

  3. Det tar sig i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !!!!
    Var det någon som sa att det inte var bättre förr innan mångkulturen räddade moder Svea vilket ju etablissemanget alltid påstår att just mångkulren har gjort ?

  4. Det är precis detta som gör att man ifrågasätter muslimer. De har visst 52 muslimska länder att leva som de vill i, men det räcker inte åt dem. Obehagligt att läsa hans propaganda.

    • Och att de tillber en människa är ju rubbat! Det brukar sällan kallas religion, men muslimer kan gapa om allt. Det är ett helt annat begrepp som ska användas för islam, idolisering tex. Herregud, ju mer muslimer förklarar runt sin ’religion’ och förklarar dess uttryck, ju mer avskyr jag islam.

    • Det är bättre att bo i 7 klöverns och 87:ans paradis Sverige, här finns ju rejäl välfärd att nyttja för hela världen !!!!

  5. ”Avhumanisera” en Islamist,är likvärdigt med att lugga en flintskallig !
    Något positivt visar denne ”Allans/Lööfs son” med sitt uttalande.
    Muslimernas slutmål att förgöra den del av vår kultur,som finns kvar efter Reinfeldts arbete,som femtekolonnare !

  6. Dom kommer hit och tar plats ,försöker smyga sig in i samhällets övre skikt ,försöker med hot få genomföra sharialagar ,kallar oss rasister ,fast i själva verket är det dom som är rasister mot oss och kan inte ta seden dit dom kommit. Trivs man inte med våra seder och lagar, tycker jag att man ska åka hem till den ickedemokrati man kom ifrån.

Kommentera