12 thoughts on “Sweden / Armed Police Escort Joggers

  1. Hahahihi härliga bilder på joggande poliser fullt utrustade för att stoppa någon sexdåre som vill kladda på villiga svenska flicka. Under tiden passar tiggarna på att robba våra äldre på det lilla de har kvar, familjesmycket, tunna slitna vigselringar, några tjugor i plånboken.
    Sverige överträffar dikten. Men det är bra, kör på din korkade sk statsminister som inte vågade visa dig när vi nu skall ta emot dessa parasiters släktingar. Det passar ju bra att de höjer garantipensionen så de ljugande ”barnens” döda föräldrar som just nu lämpligt återuppstått kommer invällande och har just fyllt 65år. Bara att hämta hem pensioner. Tillsammans med barnbidraget för sina 30 åriga telningar så blir det en bra månads inkomst för klanen. Dags för en liten stöldraid i närområdet kanske..

  2. Ja Sverige drar på sig det rykte de förtjänar hoppas jag. Hellre dålig säkerhet för allmänheten än att ge SD rätt. Tänk vad den tjurskalligheten kostar Sverige. Det största säkerhetshotet vi haft i Sverige senaste dagarna tycks ha varit SD:s Martin Strids uttalande om muslimer. Om man nu skall gå efter antal upprepningar av samma nyhet.

  3. Man tvingar på oss ett samhälle där vi får bevittna hur vårt land blir koloniserat av folk man varken har eller vill ha det minsta gemensamt med, tillika skjuter kriminaliteten i höjden.
    Jag älskar när Sveriges rykte smutsas ner av läckor som detta, välförtjänt!

    • Men nedsmutsning av Sverige tycks aldrig förändra något, biter inte på våra folkvalda politiker, idiotin bara fortsätter !!!

  4. Förlåt, jag tycker detta är komiskt. Det har gått så långt med mångkultur och allas lika värde så nu joggar polisen med joggare för att skydda joggare.
    Förlåt, ha ha ha.
    Det snurrar fort nu och jag märker att valet närmar sig.
    Polisjoggare skyddar folket som joggar!
    Några fler exempel på poliser som arbetar för att skydda det sk folket cykelpolis som cyklar med cyklare, hästpoliser som rider på ridskolor för att skydda små flickor, i skidbacken, Åre börjar bli internationellt berikat och i gymet för att skydda gymmande människor hu hu ,🚴🏼🏇🏼⛷🏂🏋🏼

    • Det skapar många polistjänster i framtiden för att täcka alla samhällsaktiviteter med beväpnade poliser !

Kommentera