Stora slagsmål mellan greker och muslimer i Aten

UTRIKES. Grekiska fotbollshuliganer attackerar pakistanier som firar Muhammeds födelsedag. Svenska medier rapporterar inte, de verkar upptagna med en SD-politiker som kanske sagt något olagligt, inte med SD:s politik och den häxjakt som kallas #Metoo. Svenska så kallade journalister springer åt samma håll och skriver av varandra. Vi får lita på ryska medier…

 

4 thoughts on “Stora slagsmål mellan greker och muslimer i Aten

  1. Fred på jorden, allas lika värde?!
    Greker är nationalister till skillnad från majoriteten av etniska svenskar.
    Det måste göra ont i hjärtat för de grekiska poliserna att vara tvingade att stoppa sin egna landsmän.
    Hatet gror ute i hela Europa. Gör inte Europas politiker något för att stoppa migranterna och framförallt IS så kommer det att bli mycket värre än vad våra politiker och media och godhetsknarkare förstår.
    Inbördeskrig är värre än vanliga krig fienden finns redan i landet.
    Grannar dödar grannar det är inbördeskrig.

  2. Jag förstår och håller på grekerna, jag tar deras parti fullt ut.
    Det finns ett land för Pakistanier och det heter Pakistan.
    De ska inte vara i Grekland, det är rent groteskt att de satt sina fötter på grekisk mark!

  3. Hela Europa forstors med nazistfeministernas goda minne i Bryssel….EU MASTE SKROTAS OCH VARJE NATION SKYDDA SINA RESP. GRANSER!

  4. Det visades i Spanien. Det redovisas också att många var ute med undermåliga båtar och de fick dras upp. Det pågår en stor rusch just nu. Ett fängelse som byggs får inhysa många som ska undersökas. Några kvinnor kom och de ska kollas då det är trafficking främst från Nigeria. De visade lite sekvenser då männen gick bananas då kvinnorna fördes till läkarundersökning ID kontroll och intervju varför de åker.

Kommentera