Genusidioti i skolan

SKOLAN. I Skolverkets styrdokument för våra svenska förskolor och skolor att: ”Förskolan och skolan har ett uppdrag att motverka traditionella könsmönster och könsroller”.

Jo, det står ”MOTVERKA!” traditionella könsmönster. Så om din dotter vill klä sig som en flicka så ska skolan MOTVERKA! det. Om din son vill vara pojke så ska skolan MOTVERKA! det.

Skolans lärare, förlåt, det heter visst pedagoger idag, ska aktivt stoppa traditionella beteenden. Att flickor och pojkar i de flesta fall föds till flickor och pojkar har inget med saken att göra. Det ska MOTVERKAS!

Charles Darwin hade fel, det är bara att slänga evolutionsteorin i väggen. Genuspedagogerna har uppfunnit något nytt…

Galenskap är ett för lindrigt ord, och det gamla sunt förnuft verkar ingen veta vad det betyder.

Läs mer på Skolverket…

Traditionella mönster ska MOTVERKAS;

11 thoughts on “Genusidioti i skolan

  1. Budgetdebatt i kommunfullmäktige idag. Vårt förslag att pridetema under prideveckan inte hör hemma i Kalmar kommuns förskolor med barn i 2-4 års åldern fick ledamöter från MP, S och V att gå i taket. Precis vad vi hade förväntat oss!
    Läs thoralfs blogg vansinnet bland sjuklövern har ingen gräns…Barnen måste räddas från dessa dårar…

    http://thoralf.bloggplatsen.se/

  2. Om skolverket skall omvandla svenska barn till könlösa amöbor hur fungerar det då senare med fortplantningen? Ingår även hormonbehandling och könsstympning i deras ondskefulla planer?
    Misstänker med detta att nativiteten i det här landet kommer att sjunka drastiskt de närmaste åren, och det är förmodligen det som är tanken.

    Undrar vilken av idioterna är det som har hittat på denna galenskap? Fridolin? Löfvén? Jabar Amin? (som enligt wikipedia sitter i regimens utbildningsutskott för Miljöpedofilerna https://sv.wikipedia.org/wiki/Jabar_Amin )

  3. Ni kan säga vad ni vill, men något är fel på Svenskarna, det verka som om den generationen som ha uppfostras under den FRIA uppfostran under 60-70 talet ha makten nu och lever ut sina fria fantasier.

  4. Människosläktets överlevnad är beroende av att vi lever enligt de könsroller som naturen givit oss.
    Det är så skrämmande skrämmande att vi har en regering och alla dessa d–la feminister som är så sjuka.

  5. Om jag hade barn i skolåldern så skulle jag totalvägra att låta dom gå i en svensk statlig/kommunal skola!
    Dagens Sverige i sin beklagansvärda helhet är mycket förödande för våra barn! Det är fruktansvärt vad dom gör med baernen, vår framtid!
    Janne

  6. Händer i Storbritanninen och i USA nu

    MÄN som dömts för grova och upprepade våldtäkter hamnar i fängelset. Säger sedan att ”jag identifierar från nu som KVINNA och kräver att förflyttas till ett kvinnofängelse”….. och myndigheterna är tvungna att lyda dem.

    Så nu sitter en rad dömda våldtäktsmän på kvinnofängelser….

    Sådant går det när man låter genusfjantar tala om ”flytande genusidentitet” (dvs idag är jag kvinna, i morgon man…)

    Flickor är FLICKOR. Gossar är GOSSAR.

    • Men snälla nån! Det blir bara värre. Vad händer när de blandar våldtäktsmän med kvinnor? Eller, vad är det för typ av brott dessa ’transsexuella’ har begått. Osmakligt värre!

    • Man kan ju vara varken man eller kvinna i dagens Sverige, något flummigt geni har myntat ett tredje kön !
      Enda trösten i all idioti är att allting trots allt har ett slut även i Sverige, vilket ibland är svårt att tro.
      Bara hoppas att en kommande motreaktionen mot allt vänsterflum blir kraftfull så att ordning och reda återigen får råda i samhället !

Kommentera