Tre knivskurna i bråk i centrala Stockholm

BROTTSLIGHET. Tre personer har blivit knivskurna vid ett bråk utomhus på Regeringsgatan i centrala Stockholm. Enligt vittnesförhören ska ett tiotal personer ha varit inblandade i bråket.

– Det var mycket folk ute i city under den här tiden som ringde in och larmade, säger Nicklas Matsson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen. Larmet kom c:a 02:00.

De knivskurna var kontaktbara när de fördes med ambulans till sjukhus och kommer att förhöras, uppger polisen. Det är fortfarande oklart vad som ligger bakom. Ingen har gripits.

-Pettersson ser att det står att 20-30 personer var inblandade i vissa medier, det är nog ingen högoddsare att gissa på att de inblandade hör hemma i icke-skidåkande nation…

3 thoughts on “Tre knivskurna i bråk i centrala Stockholm

  1. Stora delar av huvudstaden är fäste för sk marockanska gatuligister + afghaner där det utvecklas gängkrig mm. Många svenskar tar omvägar för att slippa dessa grupper som terorriserar butiker och befolkningen.

  2. Skriver en kommentar om varför vi inte kommenterar denna våldsamma händelse, vi har alla nu blivit så ”luttrade” att vi knappast ens noterar våld i våra svenska städer längre !
    Det är ett tragiskt tecken !

Kommentera