Afghaner och araber slåss i Ronneby för tredje dagen i rad

INVANDRARVÅLD. För tredje kvällen i rad utbröt ett nytt storbråk i Ronneby. Under torsdagskvällen larmades polis till ett större bråk i Hjorthöjden. En man i 30-års åldern skadades vid bråket och fördes med ambulans till Blekingesjukhuset.

Polisen larmades vid 20.30 till Hjorthöjden om ett storbråk på en parkeringsplats med ett 30-tal personer inblandade. Personerna lämnade sedan Hjorthöjden och samlades senare på torget i centrala Ronneby.

– Det rådde en mycket upprörd stämning, berättar inre befäl Jessica Mårtensson vid polisen i Karlskrona.

Totalt fanns ett tio polisbilar på plats.

– Först efter midnatt var det lugnt, säger Jessica Mårtensson.

Det var tredje storbråket på bara tre dagar, kommer ni att öka er närvaro i Ronneby under helgen?

– Det finns en stor oro för forsatta bråk mellan grupperna så vi kommer att göra vad vi kan för att få stopp på oroligheterna, svarar Jessica Mårtensson.

Blekinge24

-Pettersson läser tio polisbilar, c:a 20 poliser i en stad med 12.000 invånare. Var kom dom ifrån?

Eftersom det är, vilket PK är rädda för att nämna, palestinska araber, syriska araber och afghaner som slåss mot varandra så borde det inte vara omöjligt att bunta ihop och skicka hem, men, men, det blir som vanligt. Ett fackeltåg mot våldet där vänstermuppar anklagar SD och högerextremister samt någon politiker som håller ett floskeltal…

Om Ronneby på bloggen…

14 thoughts on “Afghaner och araber slåss i Ronneby för tredje dagen i rad

    • Polisen ska använda vattenkanoner och batonger på alla dessa berikare. Det går ju i utlandet vid liknande händelser.

  1. Undrar om alla hjärntvättade fattar att det är dom själva som har sett till hur det står till i vårat samhälle ? Särskilt när det finns personer som tror att allt beror på att det kom för många år 2015 ! Sanningen är att det har kommit för många och fel människor dom senaste 40 åren . Inga krav har ställts . Hela samhället har fått urarta fullständigt. Alla klagar hur hemskt våldet är och alla är rädda att gå själva på kvällarna . Men ändå fortsätter man rösta på partier som har förstört hela landet . Partier som kommer förstöra landet ännu mer i framtiden . Men det väljer varje medborgare själva hur dom vill ha ett Sverige i framtiden !!!

    • Förr fick de som kom låna pengar för uppehälle och betala av sedan. Det var verkligen annorlunda liv. De hade inte rätt att hämta hela tjocka släkten hit. Sedan fick våra politiker spel och började med sitt vanvett. SD, som inte satt i riksdagen, sa ifrån, men det funkade bara som ett rött skynke för godhetstrupperna i landet.

    • I ett normalt land med normalstörda medborgare skulle en fysiskt framhållen statskupp ägt rum för länge sen.
      Sverige är långt ifrån normalstörd, dårhus är rätta benämningen.

  2. Ni i Ronneby, rösta 7-klövern då får ni ha er spännande stad i fred. Inga andra lär vilja besöka er.

  3. Att importera utländska s.k. klankonflikter med rötterna i medeltiden, tycks har varit Svenska riksdagens mest prioriterade uppgifter senaste 35 åren.
    Man vill nu sprida ut dem i hela Sverige så varje kommun får stå för deras uppehälle och behov av bråk. Vad gör Sverige när alla kommuner har lika mycket minus per capita, som Malmö? Riksdagen glömde eller struntade även i att polismyndigheterna behöver fylla på sina resurser i procentuellt högre takt än de fyller på med nyanlända. Snart ser delar av Sverige ut som sönderskjutna konflikthärdar i mellanöstern, det har redan börjat. Vi kan behöva säkra upp större bostadsområden där kriminaliteten gått för långt, med hjälp av säkerhetsstyrkor från FN. Handgranater och vilda skjutningar med automatvapen och stenkastning på polis och brandkår är bara början. Landsförrädarna, som ansvarar för omprioriteringen av skatteresurserna i Sverige, har många problem att förklara och städa upp.

  4. ”Grupperingar”… ständigt dessa ”grupperingar”.. jag bor i grannstan. Ska poliserna härifrån dra till Ronneby nu då.
    Skulle bli extra förstärkningar.

  5. ”Trygghet i en ny tid”? Är det en variant på ”Peace for Our Time”?

    Det rör sig onekligen om likartade grupperingar.

Kommentera