Två invandrare häktade misstänkta för mord och skottlossning i bostadsområde

INVANDRARVÅLD. I måndags förmiddag sköts det vilt påBällstavägen, Mariehäll, Bromma i Stockholm. En man hängde ut genom ett fönster på en bil som jagade en annan bil och sköt med automatvapen. Mannen i den jagade bilen dödades men kulor träffade husfasader i närheten och skottlossningen pågick i ett hundratal meter. 

– Detta visar på en total likgiltighet för andra människors liv och hälsa, säger kommenderingschefen Manne Jönsson.

Nu har två män häktats, misstänkta på sannolika skäl, vilket är den starkare graden, för medhjälp till ord, enligt mål nr: B 8960-17

De häktade är Salam Morof, född 1986 och medborgare i Irak som behöver tolk på kurdiska och Daniar Mohammed, född 1996, som verkar vara svensk medborgare. Ytterligare en person är anhållen.

TIDIGARE 2017-11-20. Skottlossning mitt i bostadsområde, en död

INVANDRARVÅLD. En person har skjutits i västra Stockholm. Skotten har avlossats mot en bil från en annan bil och en person är skadad, uppger polisen. 

– Det har skett i ett bostadsområde, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Skytten eller skyttarna ska ha flytt platsen i en bil, som senare hittades brinnande en bit bort.

Den mördade är Joaquin Morales Basilio även kallad Chako 28 år och känd gängkriminell.

Anhöriga till offret stormade dessutom polisens avspärrning.

Stockholmare verkar inte riktigt kloka…

Polisen

-Pettersson undrar vad Stefan menar…

Vi de goda krafterna, men det blir lönsamt på sikt…

13 thoughts on “Två invandrare häktade misstänkta för mord och skottlossning i bostadsområde

  1. Lanko Azis har han inget ansikte Expressen?? Återigen
    visar Expressen vilka jävla skithögar dom är genom att
    inte visa trynet på denne dåre, hade detta varit en Svensk
    kille hade han visats i storbild.
    När denne mordiske typ slipper ut borde det vara viktigt
    hur han ser ut så att vi slipper framtida offer för galningen.

    Håll Sverige rent, sluta att köp Kvällstidningar,
    ni mår bättre tjänar in tusentals kronor om året
    samt slår på deras ömmaste punkt Ekonomin.

  2. Ponera att vi skulle sluta arbeta, lägga ned arbetet, belasta samhället ordentligt – jag förstår att det är orimligt, för vi är alla löneslavar, behöver mat på bordet osv – men om det gick! Då skulle Sverige kollapsa fullständigt. För vem skulle då betala för invällarpolitiken? Om inte svensken arbetar, betalar skatt? Vem skulle göra det? För invällarna vill inte arbeta, se på länderna de kommer ifrån, inget fungerar, ABSOLUT INGENTING!!! Dessa länder har fått bidrag i tiotals år, om inte hundratals år. Inte ens de rika oljeländerna stöttar dem! Trots alla möjligheter så kollapsar dessa länder och det kommer hit, med stormsteg!
    https://petterssonsblogg.se/2017/05/26/det-ar-den-vite-mannens-fel/#more-216645

  3. Det är väl skönt att vi i Sverige har hårda vapen-lagar så vi slipper skottlossning och mord, så som de har i USA, där vem som helst kan köpa vapen.
    Därför kan vi alla vara trygga och säkra.

    • Exakt Elsa!
      Stränga vapenlagar infördes för etniska svenskar avseende jaktvapen och medlemskap i skytteklubbar.
      Däremot så har Sverige inget gränsskydd längre så det är rena rama svängdörren för införsel av illegala vapen från framför allt från forna Jugoslavien, hoppla Carl Bildt och Beatrice Ask!!!!!

  4. Likgiltighet för svenska människors liv och hälsa har Ruinfeldt och Röfven visats lenge nok nu.

    • Ringvirkninger får vi i andre nordiske land av forpulte svenske tullinger som skulle blitt halalslaktade från födelsen af.

  5. Ser på svt gbg nyherterna att inga dödliga skjutningar i Göteborg 2017.Låter som att det inte förekommer några mord ,rån,våldtäkter,skjutningar av invandrare i Gbg regionen längre . Låter som en lugnande nyhet som inte stämmer om man ser alla skjutningar utan dödlig utgång och alla knivrån ,våldtäkter mm.

    • Hade inte Gbg ändrat i sin ”fina” skjutstatistik? Där polisen skulle dra bort vissa fall av skjutningar just för att frisera statistiken såsom luftgevär och dyl?
      Det kan förklara nedgången!
      Vad gör inte rättsväsendet tillsammans med regeringen för att mörka för oss?
      Fy tusan, vilken idioti!

  6. Jag funderar okså vad byfånen till statsminister Menar? Vi kann gnälla på 87 % har röstat fel,men problemet är värst nu och det händer ingenting.Polisen ,lagstiftarna,regeringen,pressen ,allmänheten,vi svenskar gör ingenting,det tycker jag är värst.Bara blundar och tror att det löser sig.Se bara tiggar frågan ,bara svammel.Jag var till centrala delar av huvudstad i dag. Det är tiggare överallt ,dom släpar på vagnar ,sitter överallt ,tunnelbana ,utanför afärer.Om jag hade någon typ av affärsverksamhet så skulle jag jaga bort dom.Det har okså växt till stort problem,som allt annat ,ingen gör någonting .Mvh Adolf

  7. Åter en berikning för oss lite mossiga,av importörerna… En Kurd och en Arab ! Nya blodet i Absurdistan.

Kommentera