Luna 4 år sprängdes i luften, hon blev ingen större nyhet

INVANDRARVÅLD. En man har anhållits misstänkt för mord då en bil sprängdes och fyra människor dog i Torslanda i Göteborg förra sommaren. Ett av dödsoffren var fyraåriga Luna. Två andra män har tidigare varit anhållna, men de har släppts. Den man som nu anhållits greps av polisen i går.

Om Luna på bloggen…

Aylan 3 år drunknade i Medelhavet i september 2015. Bilden på honom påverkade hela Europa och dess flyktingpolitik. Det demonstrerades och skrevs spaltkilometer. Det var TV och radioprogram så det glödde av strålning i luften. Aylan blev en symbol för flyktingkrisen.

Aylan 3 år, död på en strand vid Medelhavet

Omran, en femårig pojke, chockad, täckt av blod och byggdamm, har precis överlevt en flygräd i syriska Aleppo i augusti 2016. Bilden på honom spreds nyligen över världen och Omran har blivit en symbol för kriget och lidandet i Syrien. Omran överlevde men hans storebror dog.

Omran 5 år, sitter apatisk i en ambulans i syriska Aleppo

Luna 4 år, dog av en bildbomb i juni 2015 tillsammans med sin pappa och två andra vuxna. Lunas död i juni har inte väckt speciellt stor uppmärksamhet, trots att hon dog i ett fruktansvärt terrordåd i Sverige.

Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige men för henne hölls ingen manifestation. Luna har inte blivit någon symbol för det meningslösa invandrarvåldet i Sverige. 

  • Varför sprids inte bilderna på Lunas död över världen, eller i varje fall över Sverige?
  • Varför var inte Luna förstanyhet i SVT?
  • Varför demonstreras det inte mot de terrorister och våldsverkare som dödade Luna och många andra människor?
  • Varför har inte Luna blivit en symbol för våldet i Sverige?
  • Är Luna mindre värd för att hon dog i Sverige eller är det för att hon var blond?

-Pettersson vet inte svaren, men blir illa berörd när människor dör, speciellt barn, men kan inte begripa varför barn som dör i Sverige av ”svenska” mördare och terrorister väcker mindre uppmärksamhet hos våra ”opartiska” och allsidiga medier är de som dör i fjärran land.

8 thoughts on “Luna 4 år sprängdes i luften, hon blev ingen större nyhet

  1. Vi vet alla vad det handlar om.
    Luna var inte av nyhetsvärde och ointressant.
    Hon var och är av fel etnicitet och därmed oanvändbar för agendan.

    • Det är aldrig ointressant när en liten 4-årig flicka dör på detta vis. Det är väl knappast någon som inte känt medkänsla både mot henne och hennes mamma. Jag tycker det har funnits en hel del att läsa om detta och fina bilder på den söta Luna.
      Vad hon var av för etnicitet vet jag inte, mamman har ett mycket utländskt namn.

      Alla tragiska fall slutar inte i att någon blir symbol, de flesta blir det inte.

      • Ja du ja, det är väldigt uppenbart varför de där andra blir använda i propagandan för att vi ska öppna våra gränser och det är väl din våta dröm antar jag.
        Du, du håller på att få som du vill, du och alla andra batikkärringar.

  2. Vi är på väg att bli fullständigt minimerade i vårt eget land med hjälp av våra s k ”politiker”. Vi är betydelselösa som enbart betalar skatt och invällarpolitikens orimliga kostnader. Inte ens våra pensionärer, de riktiga pensionärerna, har någon betydelse.

  3. Hvitt er rasisme. At vi fins er rasistisk. At hvite er 13% av verdens befolkning OG en minoritet synes glemt.

    • Ca 80% PK är hjärntvättade, godhetsknarkande idioter, vidrigt.
      Luna är inte värd ett skit beroende på att det inte gagnar Feministregeringen o 7-klövern i sitt hat av SD.

Kommentera