Åtta bränder i invandrarområden efter polisinsats

INVANDRARBROTT. Räddningstjänsten larmades till åtta bränder i stadsdelarna Valsätra och Gottsunda i Uppsala under kvällen, sedan flera bilar och garage satts i brand.

– Den teori vi arbetar utifrån är att bränderna har någon form av samband, säger Lisa Sannervik, presstalesperson vid polisregion Mitt.

Polisen genomförde en stor insats i området tillsammans med andra myndigheter i början av veckan och letade efter narkotika, vapen och efterlysta på flera adresser.

”I nuläget kan vi inte utesluta att kvällens bränder handlar om en vedergällning för operationen för ökad trygghet i bostadsområden”, skriver polisen på sin hemsida. Händelserna rubriceras som skadegörelse genom brand.

Om Gottsunda på bloggen…

Om Valsätra på bloggen…

-Pettersson hör inte ett ljud om detta på morgonnyheterna i P1, jag undrar om fullt inbördeskrig ska bryta ut innan journalisterna reagerar…

20 thoughts on “Åtta bränder i invandrarområden efter polisinsats

  1. Som sagt var. Jag kan tro att Svenska riksdagens 7-klöver håller på att införa den modellen i hela Sverige och lägger alla skattemiljarder de har och lite till på den typen av gatumiljö. Ja vad skall man tycka annat än att riksdagen driver sin befolkning och kommuner in i ett farligt självskadebeteende.

  2. Först brann ett mindre köpcentrum i Kalmar, pga vissa yngre herrar.
    Sedan krävde de av kommunen att de ska ha en massa aktiviteter och annat, ”för annars kommer det brinna igen”….

  3. I världens mesigaste land kommer, KOMMER, terroristerna att segra!
    Detta är ingen vanlig skadegörelse, det är en form av hämndterrorism, dock hittills med små eller inga personskador eller dödsfall.
    ”Hämnd är en reaktiv eller straffande handling på en upplevd orättvisa eller missgärning”.

  4. Bil- och mordbränder på löpande band. Har polisen gripit någonsin gripit någon av förövarna?

    • Gripa ? Det får inte svensk kramgo dialogpolis göra, anses som kränkande och naturligtvis rasistiskt om det nu är stackars missförstådda och orättvist behandlade nysvenskar som fyrat på vilket man ju aldrig får veta när PK-massmedia rapporterar om två perfekta importer, bilbränder och stenkastning.

    • Polisen??? Skojar du?! De jagar, spanar och tar enbart oss Svenssons. Det är de enda som de klarar av, för vår godtrogna sätt att vara! Och bättrar på statistiken för lösta brott. De har inte mod att gå in i dessa NoGo-zoner för att rensa ut skitet

  5. Ut ur landet omedelbart.Dom har inte samma värdegrund som vi.Det blir nästa utmaning att samla ihop slödret och avvisa dom MVH Adolf

  6. Svensk polis har ett helt gäng i Ukraina, som tränar ukrainsk polis att hantera bl.a. upplopp. Uppenbarligen borde det vara tvärtom…

    • Även den Ukrainska polis ska väl med Sveriges hjälp bli en mysig dialogpolis, det fungerar ju som alla svenskar alldeles utmärkt i folkhemmet !

    • De får skickas iväg på en mer avancerad fortsättningskurs i dialog med grottmänniskor och införskaffa nya mysiga armband !!!!
      Hur kunde folkhemmet sjunka till dagens patetiska och ynkliga nivå ?
      Det kan ha något med 1968 att göra när extremvänstern tog över samhället.

  7. Beteckningen på ockuperade områden har ju ändrats från ”No-go zooner” till ”Särskilt utsatta områden”.

    Det senare låter mer som att slumpen har skapat situationen i området.
    I själva verket är området starkt styrt av invasionsmakten.

    De visar tydligt att vår svenska rättsmyndighet inte får inkräkta på området.

    • Utsatta. Det skall låta som om den svenske rasisten jagar stackars skötsamma invandrare nerför gatorna!

      No Go så hör man tydligt att det är invånarna det är fel på och sanningen måste mörkas!

Kommentera