Invandrare och våldtäkter

INVANDRING. Ann Heberlein, författare och teologie doktor i etik samt moderat politiker hat skrivit ett inlägg om Invandrare och våldtäkter på Ledarsidorna.se.

Ann Heberlein

Damen är inte helt ärlig när hon påstår att  frågan fått ny aktualitet sedan Moderaterna häromveckan föreslog att uppdra åt BRÅ att registrera dömda sexualförbrytares födelseland. Frågan har varit aktuell i många år fast Moderaterna förträngde det under sina åtta år i regeringen.

Av statistik från 80-talet framgår att invandrares andel av brottsligheten är större ju grövre brotten är.

Det är alltså inte på något sätt långsökt att söka förklaringen till den kraftigt ökade förekomsten av våldtäkter i Sverige de senaste åren i invandringen av män från länder utanför Europa.

BRÅ:s forskning visar alltså på ett mycket starkt samband mellan invandrare och brottslighet och en markant överrepresentation av män med bakgrund i Nordafrika, Mellanöstern och Centralasien vid just våldtäkter.

-Pettersson säger att så långt är det fakta, och så länge vi inte vet exakt varför män hur ovan nämnda grupper inte kan sköta sig är det säkrast att inte släppa in dem i landet och skicka hem dem som redan är här…

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

7 thoughts on “Invandrare och våldtäkter

  1. Jag läste hennes inlägg och noterar två saker:

    Hon har totalt negligerat Jonassons undersökning som publicerades nyligen, fakta är tydliga om vem som våldtar.

    Hon har ingen bra bot mot eländet, det finns bara ett sätt: ut med dem!
    Hon föreslår istället: ”påverka och förändra med hjälp av upplysning, undervisning, diskussioner och idogt arbete”

    Bara luft, säger jag.

    Undersökningen:
    https://pjjonasson.wordpress.com/2017/10/23/ny-undersokning-om-utlanningar-och-sexualbrott/

  2. Läste hennes inlägg för några timmar sedan. Det var tunt och dåligt underbyggt. Det finns oändliga fakta om våldet som invandrare använder mot sina egna och svenska kvinnor, sex och makt och heder är honnörsord inom islam och andra machokulturer. Har hon sovit under en sten? Lektor i etik och har missat detta? Tramsigt inlägg av henne.

    • Joy :
      Jag har tidigare tyckt mycket om hennes inlägg, tyvärr nu tror jag att hon trängtar till en plats vid köttgrytorna !
      Hon vet var pengarna finns !
      Mycket sorgligt !

  3. Ok … Hon vet inte eller förtränger det … Vi kan underätta henne …. Skall jag återkomma med hennes mailadress ,alternativ postadress … Det gör inte något om hon råckar få samma dock riktiga informationen

  4. Sorgligt att damen i fråga inte fattat att det är hennes parti samt MP idioterna som ställt till det, sossarna fortsätter bara den inslagna vägen.

  5. I flathetens land gäller största möjliga tystnad och kod 291….- MEN vi vet ju ändå hur 90% av gärningsmännen ser ut och varifrån de kommer….Att släppa in individer utan pass och ID handlingar är fullständigt ansvarslöst myndighetsutövning men beställt av alla de som röstar på SOCIALDEMOKRATERNA….som säkert kommer att ge de kriminella Afghanerna amnesti…..! Till och med polismannen som blev knivhuggen i nacken av ett afghansvin vid Medborgarplatsen ville inte berätta varifrån avskummet kom….-snacka om att sakna ryggrad!!

Kommentera