Tioåriga flickor attackerade av pojkar – hotades med våldtäkt

BROTTSLIGHET. Tre pojkar sprang efter några tio-åriga flickor vid lekplatsen på en skola söder om Stockholm i början av oktober. 

Enligt tidningen ska minst en av flickorna ha blivit fasthållen och slagen i ansiktet. En av pojkarna ska ha hotat med att våldta henne. Flickorna ska också ha fått dödshot från pojkarna om att inte skvallra.

När flickornas föräldrar träffade rektorn säger hon enligt inspelningar Aftonbladet tagit del av att det är ”olyckligt” det som hänt,  rektorn ska också ha sagt att ”tjejer är spännande för pojkar”.

Flickornas föräldrar har krävt att pojkarna ska sluta skolan, men det har rektorn sagt nej till. En av flickorna har bytt skola.

-Pettersson säger söder om Stockholm…hmmmnnn, men det är noga bara anmälningsbenägenheten som ökat, pojkar har alltid hotat småflickor med våldtäkt…

23 thoughts on “Tioåriga flickor attackerade av pojkar – hotades med våldtäkt

  1. Är flickorna måhända svenska till etnicitet och nationalitet och gossarna inte svenska, och då rakt inte till etnicitet?

  2. Den moraliskt defekta och tydligt infantiliserade kulturmarxist som genom könsrekryteringens försorg och utan adekvat pondus titulerar sig rektor, skulle inom ett normalt fungerande skolväsen blivit föremål för utredning och erinran om tjänstefel.

    Detta är resultatet av den inverterade feminism som strategiskt positionerar undermåliga aktriser på betydelsebärande poster i syfte att decimera antalet maskulina och dokumenterat förnuftsstyrda och rationellt tänkande medarbetare, för att därmed bana väg för den reptilpolitik som uteslutande gynnar den importerade rovdjursstammen.

    De klara signaler ifrågavarande pseudopedagog sänder till samhällets fiender gör gällande att fältet är fritt för de flockvis anfallande adepter som åtnjuter skolledningens brottsliga support.
    Andreas.

  3. Förmodligen en koranläsare från 600-talet som fått jobbet via Löfvens snabbspår som inte tar hänsyn till kompetens utan bara ska kvoteras in för att snygga upp statistiken.Någon som vet vilken skola och vad rektorn heter?

  4. Man skall känna sig trygg i Sverige oavsett var man bor.
    Det påstår vår statsminister Stefan Löfven och fortsätter importen av våldsbejakande extremister från Mena-länderna.
    Du är inget annat än en stor hycklare Löfven!

  5. Det nya är väl att kriminella har mest trygghet? Jag begriper inte vad Sveriges riksdag, myndigheter och skolor sysslar med.

  6. Pojkar? Hmmm . . .
    Kan det röra sig om vuxna, som ljuger om sin ålder och gör sig ett antal år yngre. Så var det ju vid våldtäkterna i Lund, Ljungby, Värnamo och några till.
    Där rektorerna skyddade våldsmännen och offren lämnades därhän. Omplacera, säg upp, rektorer som saknar ballar!

  7. Metoo# behövs verkligen för att belysa att sex, våld och makt inte alls är spännande för den som utsätts. Denna rektor måste ha ett komplicerat känsloliv om denne inte begriper bättre. Tjejer är spännande, därför måste de hotas med våldtäkter och bli slagna.

    Jag orkar inte läsa nyheter längre! Jag ger upp!

  8. De fula gubbarna blir allt yngre och yngre och brutalare och brutalare, i och med att brutaliteten gynnas hos dem som främjas. De som främjas är de med nya djuriska drag, som inte längre har grund i det gamla sympatiska Sverige. För det är ju idag förlegat, idag är det det råa nya som gäller, som inte har sin hemvist eller genetik här. För det är ju det som anses bättre än kärleken och värmen, av den sexfria snuskvänstern. Rektormadammen ville ju så väl i sin tygellösa lusta. ”Gud barn”, var väl där hon fann sig tillfreds i sin -68uppväxt kan man tro.

    • Det intressanta är också att de fula gubbarna numera inte heter Åke eller Ture, numera heter de Muhammed eller Ezan…

      Plus att de inte agerar ensamma utan i grupp istället.

      Så är det i det nya ”trygga Sverige”.

      • Och att förr åkte de fula gubbarna på stryk om de blev påkomna, nu spöar de den som har synpunkter på deras agerande.

  9. Dessa underbara gulliga gossar…. vad månde det bliva av dem? Poliser? Läkare? Fängelsekunder? Eller rent av MP-riksdasgsmän?

  10. Vilken jävla rektor. Ser inte ledningen till att göra sig av med fanskapet så skall hela ledningen bort. Sådana människor skall inte få komma i närheten av barn. De är ett minst lika stort hot som dessa blivande våldtäktsmän.

  11. Rektorns kommentarer ” tjejer är spännande för pojkar” borde fått journalisten att fråga rektorn om hon/han tycker det är ok att då jaga, hålla fast, slå i ansiktet och hota med våldtäkt?

    Rektorn borde få frågan om vilka signaler rektorns beteende sänder ut och hur rektorn tror det påverkar pojkars och flickors syn på rätt och fel och hur detta i förlängningen påverkar samhällsutvecklingen.

    Sedan borde rektorn få sparken; tar denna/e inte tag i sånt här, bryter hen mot skollagen och lagen om kränkande behandling.

  12. Rektorns ovilja att ta tag i problemet sänder ut dåliga signaler till både flickor och pojkar:

    Rektorn abdikerar och låter klanbeteende bli den kraft och lag som styr.

  13. Detta är med säkerhet bara början. Tänk när avkommorna till dagens kulturretarder härjar i framtiden, då är det rätta helvetet här, för våra barnbarnsbarn.
    Lämna EU omedelbart, totalstoppa asylinvandringen direkt, utvisa, dra in medborgarskap, repatriera och deportera. Det är enda möjligheten att rädda våra ättlingars framtida säkerhet.

    • Håller med om vad du anser Ingemar. Men det tar för lång tid…
      Själv är jag mentalt förberedd för inbördeskrig, och anser att alla som ser det vara på väg skall förbereda sig på att personligen ta del i det och inte inbilla sig att ”någon annan” skall göra det åt oss.
      Problemet i dag är att de som saknar ansvar har avskaffat värnplikten och vägrar att ge oss de vapen vi behöver för att skydda våra liv! Vilka som borde saneras först vill jag inte skriva här för då kommer väl SÄPO? Konstiga värderingar som styr Sverige numera då en Svensk med försvarsvilja anses vara kriminell!

      • Visst är det så, men tyvärr är våra lumparvapen redan nedsmälta och borta!
        Sedan många år tillbaka lever jag efter ett av de bästa valspråk jag hört talas om, som lika gärna kan betraktas som en Vikings: ”Var beredd på allt, men förvänta dig inget”

Kommentera