Stockholmssosse gör ståndsmässig entré till schysst arbetarlunch

INRIKES. Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård (S) har åkt taxi för 73.800 kronor under sina tre år som finansborgarråd. Tre av turerna var med limousine, bland annat till kungens 70-årsfest på Slottet.

– Jag anser att det är rimligt att vi upprätthåller samma standard som de övriga hedersgästerna, säger Karin Wanngård.

-Pettersson tycker inte summan i sig är mycket att orda om. Damen har gjort 262 tjänsteresor till en snittkostnad av 282 kronor under tre år men varför inte en vanlig taxi ska duga när hon åker till kungen för att käka schysst arbetarmat är obegripligt. Jag tror dessutom taxi är både billigare och smidigare än tjänstebil och en taxi kostar max en tredjedel av limousinen.

Karin Wanngård är då och då med på bloggen…

 

20 thoughts on “Stockholmssosse gör ståndsmässig entré till schysst arbetarlunch

  1. Det är sannerligen ingen uppbygglig syn våra maktpositionerade samhällsaktörer förmedlar där de kråmar sig inför den kulturmarxistiska kameran, för att efter lustvandringen å den obligatoriska röda mattan supera med statschefen, herr Bernadotte.

    Av den ädla Katerinas bild att döma har kungliga huvudstadens koketta finansborgarråd valt att vädra galagarderoben och uppvisar en vulgärt paljetterad paradblåsa med en chic liten bolero, vilken tappert kämpar för att hålla samman sömmarna runt de klimakteriekorpulenta axlarna.

    Pompöst, vulgärt och alldeles förbannat komiskt!
    Frisyren skall vi icke närmare granska utan konstaterar endast med en sorgtyngd suck att den bör förpassas till avdelningen för trafikskadat vilt.

    Andreas 😉 Till Er tjänst!

      • Vi känner till detta väldokumenterade faktum, men är denna repetitivt nyttjade textrad den enda insats du är kapabel att åstadkomma, tycker jag att du gör bäst i att retirera.
        A.

  2. Kolla upp miljöpartisterna om några veckor. Alice Bah Kuhnke, Gustav Fridolin, Isabella Lövin eller vilka de blir. Buss, elcykel eller stavgång? För det kräver de ju att pöbeln ska nyttja i storstad.

  3. Hönan eller ägget?

    Blir man omdömeslös när man får en hög befattning –
    elle får man en hög befattning för att man är omdömeslös?

  4. De är duktiga på att utnyttja skattepengar de där som tillhör s.k arbetarpartiet och som de själva säger så fint, alltid värnar de svaga i samhället !

  5. Men det känns kanske inte tryggt att åka taxi? Men med tanke
    på att Taxibranschen idag nästan styrs av enbart invandrare,
    och Sossar älskar ju invandring , är det märkligt att hon inte
    föredrar deras tjänster??

    Men det är så dom framlever sina liv Gåsleverproletärerna,
    hycklar om ord som ”allas lika värde” Värdegrund” och
    annat skitsnack. Och ovan på allt har dom mage att
    kalla sig Arbetarparti.
    Vad är där för fel på vanliga kommunikationer? Dom
    verkar rädda för det samhälle som dom själva skapat?
    Hycklare är dom hela bunten!

  6. Om det är några som rejält slösar med skattemedel, är det sossarna. Allt sedan Marjasins glada dagar. Nåväl, Mona kanske också då. M fl. m fl.

  7. För måmga sossar är det viktigare att framställa sig finare, än vad de i verkligheten är. Karin Wannrd tog hjälp av en limousine, betalade den med skattemedel och dalade därmed ner på den simpla nivå där hon hör hemma.
    Vi måste snarast byta ut Löfven & Co mot en sverigevänlig regering.

  8. Sossepolitikerna tycker att de är finare än vanligt folk och att de måste få lov glänsa, gärna då på skattebetalarnas bekostnad. Och det finns ju heller inget lättare, än att slösa med andras pengar. Vad hade hänt om det varit någon från SD, som gjort något liknande?
    Vi måste få bort Löfven & Co och ersätta dem med en sverigevänlig regering vis valet 2018.

  9. De lever inte som de lär som man brukar säga. Är man röd så verkar det legitimt att leva på skattebetalarnas pengar. Detta är något som retar mig till vansinne

  10. Påminner om den förre sossepampen i Stockholm Mats Hult som åkte taxi 200 m. Dessa sossar har ju inga skrupler Numera är det bara penningkåta karriärister som representerar detta f d arbetareparti.

Kommentera