Skottlossning mitt i bostadsområde, en död

INVANDRARVÅLD. En person har skjutits i västra Stockholm. Skotten har avlossats mot en bil från en annan bil och en person är skadad, uppger polisen. 

– Det har skett i ett bostadsområde, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Skytten eller skyttarna ska ha flytt platsen i en bil, som senare hittades brinnande en bit bort.

Den mördade är Joaquin Morales Basilio även kallad Chako 28 år och känd gängkriminell.

Anhöriga till offret stormade dessutom polisens avspärrning.

Stockholmare verkar inte riktigt kloka…

Polisen

-Pettersson undrar vad Stefan menar…

Vi de goda krafterna, men det blir lönsamt på sikt…

20 thoughts on “Skottlossning mitt i bostadsområde, en död

  1. Nu måste vara måttet rånad. Det måste bli slut på det här ta mig fan.Rensa ut Sverige sätt in militären eller clownen svetsarn måste vakna ur sin totala hanlingsförlamning avgå och bilda någon interim regering som rensar ut slödret som okuperar Sverige. Det är skjutningar varje dag vi kan inte Ha det så här.Svenskar vakna kräv idiotens avgång gör något innan det är FÖRSENT.MVH Adolf

  2. ”ALLAH ÄR LIKA VÄRDA” skrek svetsaren till Jimmy Åkesson, samt : ”DE FLYR FÖR SINA LIV….!”
    Funderar om Socialdemokraternas partistyrelse och pajasen Stefan Löven kan berätta vart Sveriges befolkning ska fly när hela landet ser ut som Malmö ????
    Sverige är INTE TRYGGT Stefan Löven!! Det kan bli tryggt om gränsen stängs, asylrätten avskaffas samt att kriminella fråntas det svenska medborgarskapet och utvisas till att börja med!
    GROVA BROTT SOM MORD sker dagligen i flathetens land och värst är att SVT och hatmedia mörkar etnicitet och fakta om brotten. Hederligt folk slaktas och dessa politikerskitar tänker inte lyfta ett finger för att ändra på sin politik!!
    Stöd de GODA KRAFTER som vill få en förändring, ex. Petterssonsblogg!

  3. Ser att han punktsvetsaren tycker sig tillhöra de goda krafterna i samhället. Hur godhetsfullt är det att driva en politik som tillåter en invasiv sekt som islam att ta mer och mer utrymme i vårt land.
    Hur ser planerna ut? När ska det börja löna sig med importen av folk som måste har sin lön betald till 80% av staten. Vi talar väl inte om sekel utan snarare århundraden. Absurdistans statsminister är väl då muslim och kämpar hårt för att få bukt med immigrationen, någon integration lär det då inte vara tal om.

  4. Ha set att blattarna nu ha börjat komma på skytte träning i skytteklubben, något kumminen anser främja integrationen.

      • De måste betala för ammunition, i och med att de inte är medlemmar behöver de inte betala någon medlems avgift. Hellre det än att ha dem som medlemmar.
        Undra bara när de kommer med sina egna AK-47or i bagaget (menad som ett skämt) Jag personligen se dessa livsformer med stort obehag på skjutbanan.

    • Då kanske de dyrbara skadeskjutningarna minskar och vi får mer av rejäla träffar vilka inte genererar dyrbar sjukvård och all övrig kostnad för samhället.

  5. Massinvandringen av dysfunktionella individer har förstört Sverige. Det är bara att titta på deras hemländer så förstår man.

    • Jag såg en länk till det här och medan jag läste så förväntade jag mig längre ner i texten en uppriktig sanning där orsaken till denna misär skulle visa sig, den kom aldrig !

      Kan det vara den galet stora ockupationen av vårt land ?
      https://arbetet.se/2017/11/20/fattigdomen-lagger-ett-morker-over-tillvaron/
      Tidningen är vänster, kanske socialdemokratisk.

      Familjer splittras och det har uppmuntrats av vänstern, hur orkar jag bry mig, vet inte.
      PK är nöjda de har fått en bidragsklass som är i deras händer, tänk så fort förfallet har gått !

  6. Kom ihåg vad Stefan sa en liten ansträngning men sen blir det förtjänst för skattebetalarna………..

  7. Numera avliden, låt kaosblattarna skjuta ihjäl varandra så länge ingen oskyldig kommer ivägen.

    • Glöm a l d r i g vad högsta polishönset i Malme sade för många år sedan.”Undvik att komma i skottlinjen,och dessa skjutningar förblir ofarliga …

      • Ja olyckorna hopar sig denna måndag i Absurdistan. Förutom skottskador bland berikarna meddelar nu X-pressen,att en traktor kört av vägen i Sjuhäradsbyggden !
        Inte bättre i Tyskland,där hänger fanorna hos ”demokratiska” på halv stång.Nu befarar dessa halvröda att AfD kan bli vinnaren vid kommande nyval !
        Ja fy för vad man spelar makten i handen på dessa ”facister,nazis,och högerextrema c:a 15 %,av befolkningen.

      • Nu till något positivt denna svarta Måndag..
        I Deutschland har polisen lyckats gripa en 58-årig hälare,som sökte sälja John Lennons stulna dagbok,glasögon,och en ask med hans kondomer !!
        Dessa personliga ägodelar stal från en utställning 2016…..
        Denna nyhet överskuggar t.o.m. den Folkpartist som utsetts till syndabock,för Merkels misslyckande att ge de Gröna en fast regeringsställning.För en gångs skull en vettig person från det partiet.

Kommentera