15 thoughts on “Skicklig Polis

   • I Brasilien där lägenhetshus med massor av våningar rånas av ligor. Ligorna startar på den översta våning och går sedan ner våning för våning och länsar allt av värde.

   • Brasilien är världens mest rasblandade land. En sådan fasansfull kompott av olika rasegenskaper som helt plötsligt som en blixt från klar himmel kan förvandla grannskapet till ett veritabelt inferno av våld och blod. Poliser vittnar om att de ofta inte förstår någonting. Från att vara helt lugnt så slår det bara tilt och bärsärk med vansinnesdåd och mord tar vid. Man kommer att tänka på mördarbin som är en blandning mellan afrikanskt vildbi och det europeiska tambiet. Helt plötsligt ligger det 10 döda och tjugo skadade i alla åldrar och blod överallt.

 1. Men riktiga vapenlagar skulle flera brott avstyras på detta sätt. Man talar väldigt tyst om att vid senaste skjutningen i USA var det en Privatperson som oskadliggjorde mördaren med sitt eget Vapen MED licens!
  Här är det tvärtom, dalt med kriminellas vapen och myggsileri med de legala vapenägarna!
  Det är för att EUs långsiktiga agenda är att avväpna det skötsamma folket!

 2. Hoppas bara han riktade rätt i brådskan ! Min beundran för alla som gör något,mot växande antal kriminella berikare…(troligen knarkare)

 3. Jävla dåre..skicklig my ass han är ju inte klok nånstans.!!!
  Till min ursäkt så vet jag inte hur detta startade, men inte fan springer man runt som en jävla cowboy och skjuter hej vilt med en unge på magen.!!!!!!

  • Hoppas inte du menar att Svenska poliser skulle ta efter detta sinnessjuka beteende…..vem i helvete börja skjuta hej vilt med en unge på magen.????????????????

Kommentera