Rånare stormade villa, band fast personer och stal lyxbilar i det nya Sverige

BROTTSLIGHET. Ett antal pistolbeväpnade personer har rånat en villa i västra Stockholm, skriver Aftonbladet. Rånarna band flera personer i villan och tvingade till sig två dyra bilar. 

Lars Byström, presstalesperson vid Stockholmspolisen, bekräftar att ett rån har ägt rum och att ett fordon är borta men vill inte ge någon mer information, enligt Aftonbladet. 

-Pettersson läser polisrapporterna och funderar på varför statsminister Stefan Löfven inte vill kartlägga brottslingarna…

Osv…

8 thoughts on “Rånare stormade villa, band fast personer och stal lyxbilar i det nya Sverige

  1. Vi skall kunna känna oss trygga var vi än bor påstår Löfven,
    Så tror jaf det är bäst att du avgår Löfven och låter någon, som kan sköta vårt land bättre än du, tar över styret.

  2. Det har sina nackdelar att vara rik och bo flott. Kommer nog att bli vanligt med s k gated communitys framöver-

  3. Den Svenska modellen visar dagligen sina fula konsekvenser. En modell, som riksdagen intensivt byggt på i minst 25 år. Tiden går medan ansvariga med sin brist på engagemang och vilja, indirekt förstärker och skyddar den kriminella utbredningen i Sverige. De ansvariga ter sig dummare medan tiden går. Hur många brottsutredningar läggs ned per dag? Hur många brottslingar, slipper straff för att det inte finns resurser att utreda? Man hittar döda människor varje dag, som inte dött naturligt, våldtäkter, rån, bränder. Försäkringsavgifter, och skatter höjs i samma takt, som brottsligheten ökar. Vad sysslar riksdagen med?

  4. Så vill ju vänsterpatrasket ha det att dom som värnar om sin egen säkerhet skall få ett helvete vi skall vara beroende av sossepacket inte kunna sköta oss själva det är en skymf mot en sosse vi skall leva hand ur mun då blir dom glada förtryckarna och vad vänstern vill det går inte att skriva här utan att bli stoppad men så mycket kan sägas att det finns läger i forna ryssland för sådana som tänker själv.

  5. Man kan ju bara hoppas att den drabbade är en politiker!

    Roger Gray f.d. ”Metropolitan police officer” i London anser (helt logiskt) att man måste separera brottsutredningar och polisarbete från politik…
    https://www.youtube.com/watch?v=utw3VX0PBhw (”Swedish minister refuses to mark ethnicity of rapists, reports state 90% are migrants”)

  6. Det är tur att man inte är rik. Lövéns TRYGGA Sverige blir allt mer som Latin-Amerika.

    Kidnappningar, livvakter och stora murar runt finare hus…

Kommentera