Funderingar om ”barnen”

INSÄNDARE. Jag har länge funderat på två saker om dom här ensamkommande som säger sig bli dödade på fläcken så fort dom sätter foten på Kabuls flygplats: Vem dödar dom? Varför dödas dom? Det skulle vara intressant att veta. Dom säger ju också att dom nästan aldrig bott i Afghanistan utan större delen av sina liv i Iran. Då begriper jag ännu mindre varför dom skulle vara dödsdömda i Afghanistan!

Nåja, det kanske ordnar sig; regeringen håller ju på och förhandlar fram ett förslag för att ge alla ensamkommande amnesti. Det vore bra eftersom flyktingsmugglarna trots allt lovat alla ensamkommande att de ska få stanna i Sverige om dom bara uppger sig vara under 18 år, ett råd på vägen som nio av tio ensamkommande även hörsammat. Framför allt är det ju utmärkt om den svenska regeringen och flyktingsmugglarna är överens i den frågan.

För övrigt har terrorister, rebeller och självmordsbombare i Afghanistan som huvudsakligt mål militärer och poliser som anses gå i den USA-styrda regeringens ledband, inte tillbakaskickade unga män. Att dessa unga män på något sätt skulle vara föremål för Afghanistans diverse ”dödspatruller” har jag aldrig hört något om, utom då från ensamkommande själva förstås.

Anonym

10 thoughts on “Funderingar om ”barnen”

  1. Mig veterligt så har endast 1 återbördad afghan dödats vid återvändandet. Dödsfallet var en direkt orsak till att detta ”barn” tog värvning i armén och han dog således av skador han erhöll genom det uppdrag han frivilligt anslutit sig till vid hemkomsten!

  2. Svaret på alla dessa frågor är, enligt min uppfattning:
    Vår nuvarande regering lovade SaudiArabien, när de var där och spelade pajas, att de skulle bidra till att islamisera Sverige.

    Listan på bevis för min uppfattning är så lång att jag inte har tid att repetera den här och nu.

    Gör iakttagelsen själv och ställ dig frågan;
    Vilka tecken tyder på motsatsen?

    Exempel:
    Att importera 100 tusentals muslimska ungdomar är som att så en åker på hösten;
    Plötsligt på våren växer det samma växt på hela åkern!
    — Kanske något att fundera på och samtidigt tänka på vårt fosterland?

    Jag är rädd!

  3. Svaret på den frågan har väl de som med näbbar och klor kämpar för att alla ska bo och bosätta sig i Sverige eller så kanske man kan fråga de s.k ensamkommande om de har något bra svar att ge men de kanske bara har uppmanats av vissa krafter att säga att de blir dödade när de kliver av planet !!!!

    • T.o.m anarkistledaren Fathime skulle själv åka till Afhanistan och hälsa på. Hör inte myndigheterna hur det låter? Och hur kan dom tro att man kan göra det om det är livsfarligt?

  4. Man kan ju också fråga sig varför Iran inte längre vill ha en afghansk minoritet ? Kanske de har svårt med integrationen ?

Kommentera