Aftonbladets Anders Lindberg, ett nej är ett nej, kanske…

MEDIA. Som ni vet vill Aftonbladet och krönikören Anders Lindberg att Sverige ska ta emot mängder med illegala invandrare och att de ljugande männen från Iran och Afghanistan ska få stanna eftersom de är barn.

Här säger Lindberg att två tredjedelar vill att afghanerna åker hem och att han inte fattat vad nej betyder samt att 83 % av ”barnen” ljugit om sin ålder…

 

11 thoughts on “Aftonbladets Anders Lindberg, ett nej är ett nej, kanske…

  1. Aldrig har väl ordet ARSEL varit mer relevant än när det gäller denna Aftonbladet pajas Anders Lindberg – ett skäl att skämmas över att vara svensk!

  2. Vi har alla givits oräkneliga tillfällen att begrunda de alltmer infantiliserade och verklighetsfrånvända små förkunnelser denne permanent patologiske publicistpajas utportionerar, och vi kan förmodligen enas om att dessa juvenila jesuitalster ter sig mer tragiska än komiska.

    För övrigt ställer det sig obegripligt hur en så kallad vuxen karl förmår låna sig åt ett slikt hantverk, då var förnuftsorienterad medborgare hellre skulle skura bekvämlighetsinrättningar än att hemfalla åt den outplånliga försyndelsen att prostituera sig inom det svårligen oligarkinfekterade, hemorrojdangripna och anala PK-organ vi känner som Aftonbladet.
    O, tempora, o, mores, fy fan!
    Andreas.

  3. Är det samme Lindberg som tyckte att skäggebarn var myter och att ”migrationsverket utreder varje fall” som ny tycker att deras nej är godtyckliga?

  4. Lindberg går från oklarhet till oklarhet.

    Snart blir han erbjuden ett chefsjobb på SVT….

    Det skulle passa honom utmärkt, då han verkar vara totalt faktaresistent, och därmed kvalificera sig för den Statliga propagandaapparaten.

  5. Varför är ett nej mera godtyckligt i Sverige än i de flesta andra västeuropeiska länder ? Om rättsprocessen upplevs dålig är det ju uttryckligen rättsprocessen man ska förbättra – den blir ju absolut inte bättre av en allmän amnesti. Tvärtom, en allmän amnesti urholkar ju förtroendet för rättsprocessen ännu mera och är ett mycket farligt prejudikat. Alla andra folkgrupper kan ju då hänvisa till amnestin och det är ju bara livsfarligt !

    • Därför att Sverige aldrig är som alla andra, bara tänka på de svenska modellerna som hela världen enligt de svenska sandlådepolitikerna beundrar så förstår man varför detta land spelar i en egen patetisk division !

  6. Det är solklar sosse-politik att skicka tillbaka de som varit ärliga med sin ålder och haft sina papper i ordning, men låta dem som ljugit och fuskat stanna. Såklart ska de få am-nesti. De har ju am-mats av batikbataljonen.

Kommentera