Stefan Löfven: Sverige ska vara ett tryggt land oavsett var man bor


INRIKES. Statsminister Stefan Löfven har besökt Kinna för att diskutera tryggheten och säga hur mycket regeringen satsar på polisen. Ni är viktiga, ni har samhällets stöd säger Löfven till poliserna, enligt Markbladet. (sidan 10-11).

Brottslighet och otrygghet ska bekämpas, därför gör regeringen den största satsningen på flera decennier, fortsätter statsministern.

Polisen berättar att de för 25 år sedan var 21 poliser i yttre tjänst, nu är de tio och det har blivit mycket mer folk, fler brottslingar och mer brottslighet.

Det är sex kommuner som ska skötas och bevakas, Borås, Ulricehamn, Mark, Svenljunga, Tranemo och Bollebygd med sammanlagt 194.000 invånare.

Till det har man tre bilar från en bilpool, varav en del har gått 37.000 mil.

Det blir mer resurser och fler poliser nära medborgarna lovar Löfven, det känns som poliserna inte tror honom och vad hjälper det när åklagarna inte blir fler och det alltför sällan döms till fängelsestraff.

– Pettersson undrar om det inte hade varit bättre med polisantalet för 25 år sedan och struntat i att importera en massa brottslingar från dysfunktionella kulturer.

Polisen hade räckt för svenska kriminella, skolan för svenska elever, vården för…ja, ni fattar, men det gjordes aldrig någon konsekvensanalys, fast det hade inte behövts, en gnutta sunt förnuft hade räckt…

 


30 responses to “Stefan Löfven: Sverige ska vara ett tryggt land oavsett var man bor

 • Cirkus Sverige.

  I detta fallet stämmer det så bra:
  Han pratar som han har förstånd till.

  Flinar och skrattar, när Sveriges gruppvåldtagna barn och kvinnor inte får rättelse, och brott läggs ner i brist på resurser, i detta land av ständigt ökande gruppvåldtäkter, misshandel, bränder och mord m.m.

  DET FINNS EN FÖRKLARING TILL ÖKADE GRUPPVÅLDTÄKTER OCH BROTT!!!

  4-år till…. 🤯🤭😥
  Tror DU att Sverige blir bättre, kommer du och dina barn eller kära vara säkrare, kommer ni få det bättre ?
  Pensionen kommer, och med fortsatt idioti kommer pensionsåldern öka till 73-år eller mer.
  Är detta bra, när du jobbat hela livet???
  Det finns pengar i överflöd till idioti, men inte till våra pensionärer och våra barn.

  Vill du vara med å fortsätta sönderfallet av Sverige och Sveriges ärliga befolkning ?

  Jag vill det inte !

  Rätt val 2018

  Gilla

 • Truthfighter

  VARFÖR SKA -VI- BETALA 2 MILJARDER TILL POLISEN, NÄR DET ÄR VÄSTERPACKSSTYRET SOM ORSAKAT BEHOVET????? DET, skulle politikerpatrasket själva betala ur egen ficka. Det vore inte mer än rätt.

  OM NÅN VANDALISERAR, SÅ FÅR JU DENNE SJÄLV TA KONSEKVENSERNA FÖR DET! Då ska väl inte de som utsätts för vandaliseringen, stå för kostnaderna och konsekvenserna. ELLER…?????

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Allt är relativt, Lövets och det övriga etablissemangets trygghet är som alla vet inte densamma som den som s.k vanligt folk ute i verkligheten upplever !
  Inte svårt att prata om trygghet med livvakter runt sig dygnet runt.

  Gilla

 • Fredde

  Dessa (S) – politiker ljuger så de tror sig själva, och PK-media hjälper till, förmodligen för att de vill ha mer presstöd för att överleva när de tappat alla prenumeranter som tröttnat på lögner som sprids.

  Det är snart valår, och nu haglar löftena från sjuklövern, men vi vet ju vad vallöften är värda:
  Inte ett skit.

  Det är en jäkla tur att alternativ media finns, där man kan sprida och finna sanningen.
  Inte lustigt att sjuklövern vill införa censur…

  Gilla

 • Lennart

  Minsta barn förstår att asylinvandringen är ett misslyckande men all vettig kritik har Socialdemokraternas partistyrelse och dess ordförande Stefan Löven bemött med att det är ”rasism” och ”nazism”, dvs relevant kritik från främst SD. Att dessa asylinvandrare skulle vara ”pensions-räddare” som Löven påstår är en ren och STOR LÖGN….Det är bara att titta på det av Socialdemokraterna skapade Malmö som får 5,5miljarder kronor per år i statliga utjämningsbidrag för att få budgeten att gå ihop. Framtidsutsikterna kommer inte att bli bättre med Lövens påhittejobb eller s.k. ”ENKLA JOBB” där lönen skall betalas av svenska staten. Ett rent och skärt vansinne i kolossalformat – DET VORE BÄTTRE DESSA RESTE HEM OCH BYGGDE UPP SINA EGNA LÄNDER!! MEN…det är inga jobbare herr Löven lockat till Sverige utan i huvudsak muslimer av samma kvalitet som mannen med tre fruar i Nacka som fick tre bostadsrätter till sig och de tre fruarna + 16 barnen….Dessa är bjudna till vårt land Sverige av SOCIALDEMOKRATERNAS PARTISTYRELSE med löfte om livstidsförsörjning via bidragssystemet, INTE SOM JOBBARE!! Hur korkad är man för att gå på politikernas lögner och främst Socialdemokraternas?! TRAGISKT….Att Riksrevisionsverket nu påpekar att politikerna inte gjort någon konsekvensanalys av asylinvandringen är överraskande, de flesta andra är styrda av Socialdemokraterna och får inte komma med kritik, däremot mycket snyftreportage i SVT, Expressen, Aftonbladet osv…..Endast denna lilla blogg berättar sanningen, en blogg som sådana som herr Löven vill förbjuda! VAKNA! STÄNG GRÄNSEN!

  Gilla

  • Lagro

   Den här familjen som fick tre bostadsrätter i Nacka med tre fruar och 16 barn ger fel signal, det gör att fler kommer att planera liknande och kön på asylsökande kommer aldrig att ta slut.
   Sverige har bostadsbrist speciellt i storstäderna och det är viktigt att personer som jobbar och betalar skatt får bostad i första hand.
   Bristen på bostäder hindrar den ekonomiska utvecklingen att företag kan startas i landet och därmed skapar jobb och skatteintäkter.
   Det som nu sker är att bostadsrätter och även villor köpes till asylinvandrare som lever på bidrag , som också kommer att bli kvar i bidragssystemet.
   Bostadsbristen ökar för varje dag genom att importerade asylinvandrarna som är bidragstagare och tar hand om lediga bostäder.
   Det borde byggas enormt mycket bostäder för att täcka behovet som importen av asylinvandrare medfört.
   Det är rena galenskapen det som politikerna sysslar med, något samhällsansvar saknas helt hos dem.

   Gilla

 • Mr Jordan

  Vad gäller tryggheten i Sverige, (jag gled ifrån ämnet rätt rejält i mitt förra inlägg) så har Stefan inga ambitioner att göra landet tryggt, då hade han agerat för länge sedan.Han vill bara se till att göra tillräckligt för att behålla makten. Titta på den där lismande tönten Tobé, hur han satt i Agenda 2015 och filosoferade. Inte ett ont ord om Reinfeldt eller den då förda politiken som renderade i valförlust. Han konstaterade bara att de förlorade på grund av de agerade för sent. Undrar om han någonsin kommer yppa sina personliga åsikter om någonting, någonsin? Om han nu har några, jag tvivlar starkt på det, allt hänger väl på personlig vinst. Odenberg är säkert en riktig skitstövel privat, men när det gäller Sveriges hälsa så är det fullständigt irrelevant. Att han valde att kliva av försvarsministerposten och vägrade kompromissa med rikets skydd, var ganska unikt och visade på ryggrad, även det unikt hos dagens blötdjur i politiken.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Liberalerna har klubbat igenom ett förslag om att Sverige ska ingå i en EU-federation. Är det hela sjuklöverns önskan? Det borde väljarna få reda på, snarast! En folkomröstning kan tyckas självklar men så funkar inte dagens politiker. De respekterar inte svensk grundlag och folkvilja, de vill fortsätta samarbeta med onda och maktgalna individer som vill förstöra Sverige för gott. Sådana är de, våra sinnessvaga syltryggar till korrupta politiker. Undrar hur det blir med Brexit och hur ska man kunna tvinga Ungern och Polen att bli fogliga lydstater? Kraftiga sanktioner som ska svälta ut befolkningen, massgripanden och avrättningar eller väpnade Nato-attacker? Fredsprojektet EU? Dra åt helvete?

  Gilla

 • Lagro

  Den som framfört fakta angående konsekvenserna med asylinvandringen är Jimmy Åkesson med Sverigedemokraterna.
  Det har Stefan Löfven bemött med att som en papegoja upprepa nazism och rasism.
  Det är socialdemokraterna och dess anhängare som använt tredje rikets metoder genom att hjärntvätta folket om de stora vinsterna med asylinvandringen, som är en stor lögn.
  En saklig debatt om konsekvenserna med asylinvandringen har aldrig accepterats.
  Riksrevisionsverket har gått ut med kritik att det har inte gjorts någon konsekvent analys med den här asylinvandringen, som måste ses som allvarligt när en sådan myndighet framför kritik.
  Den här asylinvandringen är en röstimport för socialistpartierna som gått fel och ingenting annat.
  Det finns nu stora problem med asylinvandringen, men det kommer att bli mycket värre, och alltsammans är självförvållad.

  Gilla

  • Lagro

   Världsekonomin befinner sig i en högkonjunktur, som gör att Sverige befinner sig också i en högkonjunktur, därför Sveriges industri är exportberoende.
   Stefan Löfven enligt debatt tycks tro att det är socialdemokraternas förtjänst att ekonomin för tillfället går bra i landet.
   Det kommer alltid en lågkonjunktur och det är då problemen för landet kommer, som det finns ingen beredskap för.
   Räntorna är mycket låga nu, men kommer att stiga när lågkonjunkturen sätter in, som får negativa följder för ekonomin.
   Arbetslösheten stiger med en lågkonjunktur som gör att skatteintäkterna minskar.
   Var finns pengar att bygga bostäder för de importerade bidragstagarna, samt skolor sjukhus m.m ?
   Stefan tror att utbildning löser alla problem med asylinvandringen, men verkligheten är att det är bidrag som kommer att gälla för dem.
   Kriminaliteten kommer att öka kraftigt och att få bukt med gängkriminalitet är ingen lätt uppgift, som visat sig i länder som blivit utsatt för den.
   Den här gängkriminaliteten är ett nytt fenomen som drabbat Sverige genom asylinvandringen och Sverige har inget motmedel mot den heller.
   Motmedlet som görs är att brottsutredningar läggs ned och försöker döljas för folket.

   Gilla

 • nyfiken

  Har nu drömmar ställt till det i Göteborg eller ?????

  Gilla

 • Lena

  Vi har en i högsta grad inkompetent och Sverigefientlig stadsminister! Hur kan en galning utan utbildning få styra vårt land!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Bara att fråga de som 2014 röstade på Lövet, MP, V och övriga 7 klövern hur de tänkte och varför !

   Gilla

 • Lena

  Förstår att han njöt när han tillbringade sin ungdom på SSU-sunken i byn , diggadandes Che Guevara och sörplades öl.
  Han ville dricka champagne med de riktigt korrupta och smörja kroppen med delikatesser, bedrövlig från början till nu.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Bara en idiot gör exakt samma misstag om och om igen.
  // Albert Einstein

  T.o.m hans egna partikamrater säger att han är dålig, och så röstar en del på honom……. 🙄

  4-år till….(samma misstag osv….. )
  Rösta med öppna ögon !
  Om inte för er själva så för era barn eller framtida generationer.

  Gilla

 • Jhonsson

  Nu menar ju Löfven inte allvar med detta. Han bara svamlar som han alltid annars gör. Lögnen är ju hans bästa vapen, det har vi lärt oss vid det här laget. Skall vi vanliga svenskar kunna känna trygghet, måste Sveriges gränser stängas. Alla kriminella, som döms skall utvisas så fort som möjligt. Eventuellt svenskt medborgarskap skall återkallas. Sedan kan Löfven ju se till att de 80000 (åttiotusen) papperslösa som Ygeman lovade att snabbt utvisa, verkligen blir utvisade. Ygeman orkade endast med några hundra. I dag irrar dessa papperslösa omkring i vårt land helt utan kontroll och lever på kriminalitet.
  Hur f-n tror du Löfven att vi kan känna oss trygga? Läser du inte tidningar? Lyssnar du inte på din socialdemokratiska propaganda TV?
  Brottsligheten ökar lavinartad men det verkar ha gått dig helt förbi.
  Det bästa du kan göra är att avgå och låta någon som är mera kapabel ta över.
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018.

  Gilla

  • Lena

   Självklart ska vi ha det! Dock är det tyvärr försent.

   Gilla

  • nyfiken

   Å så har bestämt sig för att i valet ”kandidera” för ”Ådalen” (ni som inte vet så är det Västernorrland, varför detta kan ni räkna ut,)
   Har han svikit sin valkrets i Stockholm `?????????

   Gilla

 • age

  ”Grovt rån mot villa i Stocholm”; Expressen för några minuter sedan.

  Sverige är ett tryggt land.
  ”Öppna ERA hjärtan!”

  Gilla

 • :)

  Rikspajasen har talat.

  Men fick icke polisen 7-11 miljoner för några år sen. Pengar som åts upp inne från organisationen, inga nya tjänster. Och med kräk-eliasson samt arvet från götblad är polisen bortom all räddning!

  Jag klarar snart inte av mer populistiska floskler från den mannen!

  Gilla

  • age

   Men invällarverket fick otroliga 100 miljarder EXTRA!

   Storleken på detta bidrag går inte att förstå.

   = Ett tydligt tecken på vår nuvarande regerings avsikt och ambition:
   – Att eliminera vårt kristna fosterland och göra Sverige till en islamisk lydstat undet ”en stark islamstat”!

   Känner du dig trygg?
   Jag är rädd!

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Spelar naturligtvis ingen roll hur mycket skattepengar som läggs på en totalt politiskt bakbunden poliskår som inte får och saknar riktiga befogheter att rensa upp i dagens svenska brottsträsk som av någon konstig anledning har uppstått de senaste 35 åren !

   Gilla

 • GO

  Dyster men trolig valprognos är att S. blir största parti i valet
  Men då vissa partier inte accepterar Löfven som statsminister så erbjuder S Magdalena Andersson vilket övriga accepterar
  ur askan i elden

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja det är nog tyvärr den bistra sanningen men å andra sidan så är det ju svenska folket som på eget bevåg väljer sina egna politiker och vill majoriteten av väljarna att 7 klövern ska sätta sista spiken i kistan och låta folkhemmet sjunka så är inget ingen göra något åt i en s.k demokrati med fria val !
   Blir intressant att se vad J.Å och hans SD som tydligen just nu backar i opinionen har att komma med inför valet 2018, tycker det är oroväckande tyst från SD.

   Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Oavsett vilket slags chimär den indolente excellensen vill förmedla genom det inövade manuskriptet, där han träder fram inför auditoriet i rollen som den förstående och bekymrade landsfadern, kan vi vara förvissade om att den inte har någon koppling till den osköna verklighet vi övriga registrerar.

  Eufemismer, spektakulära underdrifter, värdeladdade ord och andra oförytterliga konstgrepp som inte har någon annan funktion att fylla där de vajar för vinden likt fjäderprydnader i en stridshjälm, än som skådebröd för folket.
  Andreas.

  Gilla

 • centurion

  Vi måste, Vi ska, Vi utreder, Vi tillsätter, Vi satsar, osv. Har vi hört det förut ? Det är ju för ynkligt att bevittna de sista krampaktiga rycken, för att hålla näsan över vattnet, fram till valdagen.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Löfven kan aldrig få tillbaka Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: