PK-vänstern hotar med våldtäkt av Paolo Robertos barn

NÄTHAT. Paolo Roberto har hamnat i blåsväder efter ett inlägg på Instagram. Inlägget var publicerat som ett skämt med koppling till uppropet #metoo – men föll inte alla följarna i smaken. Nu slår han tillbaka mot kritiken. – Saker man inte skämta om kan man inte heller ta på allvar, säger Paolo Roberto.

I inlägget skriver Paolo Roberto: ”Vågar jag?” och på bilden står texten: ”Vad kallar man en sexuellt trakasserad robot? – R2 #metoo” – och många har reagerat. Några av kommentarerna nedan.

  • Extremt dåligt vald tidpunkt för skämt
  • Jag tror inte att någon som har blivit utsatt tycker att den här sortens skämt är roliga
  • Nej tack! Alla skämt om metoo är bara ett sätt att förminska och förlöjliga kvinnor som utsatts för övergrepp. Vidrigt!

I ett nytt inlägg slår nu Paolo Roberto tillbaka mot kritiken: ”Skämtade lite i går och nätet går bananas”, skriver Paolo Roberto på lördagsmorgonen.

Ordvitsen hade Paolo Roberto sett i sociala medier, och han berättar att han först tvekade att lägga upp det.

Efter inlägget tvingades Paolo Roberto ta bort flera kommentarer och är upprörd över tonläget i diskussionen som blommat upp.
– I ena meningen prata om tolerans och stå för det goda och i nästa mening prata om våldtäkt på sina barn. Man måste få skämta. Det är ett grundtema i en demokrati, säger han.

Uppropet #metoo tycker han är viktigt. – Jag vill säga att #metoo är en viktig kampanj, jag tycker också att grisar och svin som utnyttjar sin maktställning det är bra att det avslöjas. Jag har stor respekt för att folk som blir utsatta för grova brott, säger Paolo Roberto.

Paolo Roberto är då och då med på bloggen…

Problemet med Trump och Åkesson är att de har rätt

Paolo Roberto om invandring och PK

Det luktar brända hjärnceller från feministerna

13 thoughts on “PK-vänstern hotar med våldtäkt av Paolo Robertos barn

  1. Man kan ana att de flesta härstädes närvarande kan enas i en unison eloge till den driftige och manhaftige herr Roberto, vars okuvade civilkurage och medborgaranda utgör en tusan så uppfriskande omväxling till den nattståndna välling det kulturmarxistiska kjolregementet tillagat under sina konspiratoriska kaffekonseljer och med vilken det inhemska patriarkatet nu tvångsmatas.

    En inom de upplystas och kognitivt kompetentas skara välfrejdad kämpe för den klara tankens och den fria formuleringens fromma, vilket denne skälm med verv och åhåga i valda sammanhang bevisar.
    Andreas 😉

  2. Självgodhetsapostlarna förnekar sig inte: I en mening berätta
    om hur goda dom är, för att i nästa mening smutsbeskatta, hota
    och förolämpa.

    Falsk dubbelmoral så det bara skriker om det!

  3. Samma låga nivå på absurdska vänstersvinen,som Brödraskapets ïslamister i Egypten.Skrev och visade Video hur dessa mördade en kristen präst,inför löpande kamera för en månad sedan..
    Vidare för bara någon vecka sedan häktades en ung tjej inom showbusiness,eftersom hon enl. dessa medeltidsfigurer,var alltför utmanande klädd.
    Nu har det åter hänt i pyramidernas land,att en ung sångerska varit allt för
    sensuell i en låt-text.
    Shyma som detta lands ”Carola” heter,(förlåt den förstnämnda) har seglat upp som nya ungdomens idol.Något inte de skäggprydda ”Allanfigurerna” kan tillåta,och nu hotas tjejen med fängelse för sitt ”brott”:
    https://i.ytimg.com/vi/RprqXLLM2PE/sddefault.jpg
    Stenbock kan tyvärr inte hjälpa till med översättningen av hennes läte,och de tecken som visas upp i Videon.Därför får ni låta fantasin flöda…..

  4. Trots alls smällar han fått verkar han ha betydligt flera friska hjärnceller kvar än dessa PK dårar som mest verkar totalt hjärndöda.

  5. Handhjärtan och styrkekramar i mängder till Paolo (OBS! skämt!).
    Kämpa på och vik dig inte för den härskande värdegrundens översteprästinnor.

  6. Paulo, en gammal boxare, som detta till trots har kvar ett tydligt mått av högt intellekt, samt även en smula traditionell vishet.
    Han sade en gång att – ”att inte komma i tid till ett möte”, beror till stor del på bristande respekt, även om den sene förklarar sig som ”tidsoptimist”. Som skäl hade han noterat att den sk tidsoptimisten alltid kommer i tid till tåget och missar aldrig sitt flyg! ,men när denne ska träffa sina vänner och kollegor m fl är han/hon så gott som alltid sen!
    Ganska tänkvärda ord!?

  7. Hejja Paolo !Vi står bakom dig.Bra för att du vågar säga sanningen,det finns fega djävlar som tål inte det.Mvh Adolf

Kommentera