Katerina har ledsnat: Nu får det vara slut på ”de godas” hatbrott


NÄTHAT. Katerina Janouch börjar ledsna och har blivit förbannat på alla ”goda” som smutskastar andra när argumenten saknas.  

Katerina Janouch

”Jag kommer från och med nu agera kraftfullt mot dem som utsätter mig för hatbrott och polisanmäla alla som kallar mig rasist, nazist, extremhöger etc. Vi är många som blivit brännmärkta som rasister, nazister, främlingsfientliga och hatiska av människor som fritt slänger sig med dessa uttryck, utan att ha någon som helst täckning för dem. De fyra personer jag därför idag anmält för hatbrott, förtal och trakasserier är #jagärhär-grundaren Mina Dennert, medieprofilen Ulrika Good, riksdagspolitikern (MP) Maria Ferm samt polismannen Nadde Ghzale.Jag börjar med dessa fyra. Jag har från och med nu nolltolerans mot denna form av angrepp.Och jag uppmanar alla som drabbats av liknande att agera.

I Sverige får man inte kalla folk vad som helst. Ändå verkar politiker, poliser, kändisar, journalister, makthavare men även vanliga medborgare tro att det är fritt fram att få angripa och kränka med hjälp av nedsättande ord, hänga ut människor, smutskasta, misskreditera och stämpla, få folk avskedade, se till att de förlorar uppdrag och anseende för att man är kritisk till den misslyckade migrations- och integrationspolitiken. Jag har fått nog av detta.

De fyra personer jag därför idag anmält för hatbrott, förtal och trakasserier är #jagärhär-grundaren Mina Dennert, medieprofilen Ulrika Good, riksdagspolitikern (MP) Maria Ferm samt polismannen Nadde Ghzale. Jag börjar med dessa fyra. Jag kommer hädanefter ha nolltolerans mot denna form av angrepp.

Regeringen har nyligen tagit fram en handlingsplan för att specifikt skydda journalister, konstnärer, författare och andra kreativa yrkesgrupper som anses vara särskilt utsatta för hat och hot. Därför är det bra att saken nu provas rättsligt. Ändå är det just hatbrott, trakasserier och förföljelse dessa personer bedriver mot mig. De utmålar mig för att sprida hat och rasism vilket får direkt konsekvenser för mig gentemot mina uppdragsgivare då jag är frilansskribent och föreläsare. Med anledning av det betraktar jag de här inläggen i sociala medier som grovt förtal, eftersom spridningen av den ger mig allvarliga konsekvenser genom att mitt varumärke som författare och debattör lider oförsvarlig skada…”

Läs Katerina Janouch hela inlägg…

-Pettersson blir också kallad det ena och det andra, ofta av media, men jag tänker inte anmäla någon. Dels för att jag inte är så snäll själva alla gånger och dels för att både jag och våra myndigheter har viktigare saker att göra, därmed inte sagt att Katerina gör fel, vänstermupparna är inte rumsrena och behöver ha en tankeställare…


21 responses to “Katerina har ledsnat: Nu får det vara slut på ”de godas” hatbrott

 • odalkvinnan

  Nu fick hon en massa lycka till och stöd här på sidan. Det är tveeggat då hon kommer att hånas för att hon gillas på ”hatsidorna” och alla som är inne där är nazister, rasister, fascister. Det är det dubbla i det hela. Är man inne här är man per automatik ond. Ett klassiskt sätt att tysta en opposition. Det blir flygblad som i gamla Sovjet till sist

  Gilla

 • UNterror

  Bra Katerina:) de 4 du nämde är alla grindvakter för eliten som styr landet och de är många minsann. De är(jobbar för den kulturmarxistiska agendan att förstöra det vita Europa på alla sätt där multi-kulti är ett av vapnen för att trasa sönder Västs kultur/etncitet.

  Gilla

 • Rätt ska vara rätt.

  Självklart skall man inte

  Gilla

 • eva

  Jag kan rekommendera en intervju i Det goda samhället ”Antikalifen möter Bianca Muratagic. En farlig framtid väntar Sverige om vi inte gör något”. Lyssna och begrunda, många sanningar sägs där. Bl.a. om allt hat överheten spyr över dem som ogillar d e r a s åsikter.

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Bra gjort, Katerina!!! Det är viktigt att markera att det är de som är de onormala och vi som är onormala eftersom man hela tiden markerar mot de med sunt förnuft.

  Gilla

 • Jhonsson

  De hatande vänstermupparna behöver mer än en tankeställare. De skulle behöva lite av den medicin de själva älskar, nämligen en rejäl käftsmäll.

  Gillad av 1 person

 • angelicaplacet

  Jag tror inte att hon vill ha en förändring egentligen i och med att hon håller sig till sju partiet.Hon har inte den riktiga kraften precis som sju partiet inte har.Dom tror att dom har en möjlighet att ta tillbaka och förändra när dom vill – men det kan dom inte själva.

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Min djupaste sympati Katerina

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Var har alla kommentarer tagit vägen ?

  Gilla

 • Lena

  En kvinna som har mod och kunskap att agera !

  Gillad av 1 person

 • Lena

  Hur skall hon orka att kämpa vidare, Katerina är så klok undrar var det skall sluta ?

  Gilla

 • Lena

  Mitt i eländet så finns det ljus och hopp, tack Katerina !!!

  Gillad av 1 person

 • Cirkus Sverige

  Katerina som stadsminister !!! 🥇
  En rakryggad stark kvinna, till stadsminister!

  Två ytterligheter…denna som är idag mot Katerina.

  Katerina du är topp. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Bra att hon sätter ned foten mot ”det goda hatet” Dessa vidriga typer som säger sig representera det goda är nog de värsta svinen i detta land. Polisanmälningarna är nog redan nedlagda i god PK ordning. Men en bra markering att nu får det vara nog. Vi är många som stöder dig till 100% Katerina.

  Gillad av 1 person

 • Blodsven

  En hjältinna som varenda så kallad feminist borde stötta till 100%. Dessvärre är det väl just bland dessa, de värsta mobbarna och hycklarna står att finna…

  Gillad av 1 person

 • leif

  Katerina J har också blivit hedrad med hets och hat från Överstehataren själv den ynklige lille mobbaren Statsminister Löfven. Köp KJs böcker till era barn och barnbarn.

  Gillad av 1 person

 • Utvandrad

  Det är ok att näthata om man står för den goda Did an.

  Rekommenderar Egor Putilov’s granskning av sekten #jagärhär. Det Finns många kopplingar till staziTV och Rosenbad.

  Gillad av 1 person

 • Erika

  Jättebra gjort! Heja Katerina! Så ska dom tas! (Fast jag tror tyvärr det blir nedlagt… Men ändå.)

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Bra jobbat och du gör helt rätt, Katerina.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: