Hillevi Larsson (S): Allmänheten har inte drabbats av skottlossningarna i Malmö

INRIKES. Det är något allvarligt fel när en riksdagsledamot, socialdemokraten Hillevi Larsson, kan säga nedanstående utan att det blir några protester mer än på alternativa medier. 

”…När det gäller mina uttalanden på ambassaden i Wien är ju bilden känd att det har varit en del skjutningar i till exempel Malmö, som jag kommer från. Jag bor i det område i Malmö där det kanske har varit flest skjutningar och berättade ärligt hur det har varit. Visst, det har varit många skjutningar. Men jag är inte ett dugg rädd. Jag cyklar överallt och kommer inte att sluta med det. Jag har inga livvakter. Skjutningarna har framför allt drabbat kriminella. Det är alltså gangstrar som skjuter varandra. Det är naturligtvis oroväckande i sig, men ingen i allmänheten har hittills drabbats…” Riksdagens protokoll 9 november 2017 §4

Vi börjar med att titta var fru Larsson bor och ser om hon är så ärlig som hon påstår. Gatan där hon bor ligger visserligen centralt men jag tvivlar på att kulorna viner där…

På de här gatan bor Hillevi Larsson (S)

Sedan kanske det räcker med att nämna vaktmästaren som blev skjuten och invalidiserad när han halkbekämpade i sitt bostadsområde för att dementera den socialdemokratiska riksdagsledamotens ord. Räcker inte det finns det fler exempel…

Riksdagsledamoten Hillevi Larsson (S) tilldelades  2014 en utmärkelse för sitt engagemang för Palestina, som den rödgröna regeringen nyligen erkände som stat. Priset bestod av en plakett med en karta där Israel utplånats.

Kartan förekommer ofta hos terrorister som Hamas och vänsterextremister men här stoltserar alltså en svensk riksdagsledamot på Instagram med kartan och en palestinsk flagga. Det hör inte till vanligheterna att S så öppet visar sin antisemitism men kärleken till muslimska terrorister har tydligen tagit över förnuftet…

Hillivi gillar muslimer, även när de härjar i Malmö.

24 thoughts on “Hillevi Larsson (S): Allmänheten har inte drabbats av skottlossningarna i Malmö

  1. I de här fina och bra områdena, typ Husby, som enligt Wanngård är våra bästa områden ungefär. Dit ingen med möjligheter nånsin skulle flytta, särskilt inte sossetoppen.

    Där är det så fint och bra numera, så där har man och där ska man sätta upp kameror och mikrofoner i områdena. Mest högst troligt för att man ska kunna delge övrig allmänhet hur fint och trevligt det är där.

  2. I de här fina och bra områdena, typ Husby, som enligt Wanngård är våra bästa områden ungefär. Dit ingen med möjligheter nånsin skulle flytta, särskilt inte sossetoppen.

    Där är det så fint och bra numera, så där har man och där ska man sätta upp kameror och mikrofoner i områdena. Mest högst troligt för att man ska kunna delge övrig allmänhet hur fint och trevligt det är där.

  3. Vissa politiker förmedlar onekligen intrycket av att de i något slags masochistiskt tillstånd finner en perverterad njutning av att gång efter annan agera på ett sätt som med all önskvärd tydlighet signalerar att något inte står riktigt till.

    Socialakrobaten Larsson är ett anslående exempel ur denna föga hedervärda kategori mentalt självspäkande statskonstnärer som tvångsmässigt exponerar sina förnuftsvidriga förkunnelser inför publik, och förvirras ytterligare av det bifall de mottar från PK-maffians hejarklack.

    Ett rop på hjälp upp ur det kulturmarxistiska prostitutionsträsket, eller en implicit bön om att bli bestraffad för den defekta moralens skull?
    Andreas.

  4. Hillevi Andersson är också känd för att ha demonstrerat tillsammans med palestinska judehatare under parollen ”Död åt alla judar”. Efteråt påstod hon att hon hade ingen aning alls om vad demonstrationen handlade om. Något åtal om hets mot folkgrupp blev det förstås inte,

    • Oroväckande med alla dessa av folket valda politiker som aldrig vet någonting !
      Vore bättre att sätta folk till makten som lever i och vet hur det fungerar ute verkligheten och då avses inte verklighetsfrämmande skolbänkpolitiker som inte kan stava till arbete, har ärvt en plats in i politiken, ryggkliat eller på andra sätt tagit sig fram till maktens korridorer, problemet är bara var ska man hitta pålitliga icke mytomaniska och maktgalna människor att sätta till makten.

  5. En hjärndöd sosse, som endast gör tjänst i knapptryckarkompaniet.
    Kunde lika gärna varit ersatt med en robot.

  6. Kartan som hon visar upp Hillevi Larsson tolkar jag som att Israel har annekterat Västbanken, som också är den enda lösningen på Palestina konflikten.
    Att Västbanken skulle kunna annektera det som är Israel idag, borde även hon förstå är en orimlighet.
    Hon kanske är en drömmare, som inte kan inse verkligheten.

  7. Sen blåljuger hon när hon säger att inga Malmöbor
    drabbats, har hon en susning om hur många som lämnat Malmö,
    som antagligen skulle bott kvar och betalt skatt till staden,
    sen har tusentals blivit rånade av dessa kriminella skitstövlar,
    som inte på något vis försökt att leva ett liv utan brott!

  8. Betyder det att dagliga skjutningar i samhället inte gör något så länge inte allmänheten drabbas eller vad menar denna kvinna från arbetarpartiet som alltid säger sig stå på de svagas sida !
    Fattar inte riktigt men kanske kan en av etablissemanget idiotförklarad s.k vanlig icke kriminell arbetande infödd svensk få en förklaring av en intelligent politiker.

  9. Hon glömmer också att tala om att det är hon och hennes gelikar
    som är ansvariga för att så många kriminella tagit sig till Malmö,
    en stad som går med brakförlust varje timme på dygnet år ut
    och år in. Det där med mångkultur var inte så bra, men det
    skulle hon aldrig i livet erkänna!

  10. Politiker vill gärna ta på sig rollen som stark ledare som lugnar folket, då anser de att de har tagit ansvar nog. Genom att bagatellisera andras lidande, framstår de dessvärre som rejäla hycklare. En eventuell skottlossning på Hillevis gata, för henne en ickehändelse, förvandlas plötsligt till attack mot det demokratiska samhället, terror, otrygghet och ren krigshandling. Jag tycker att hon borde utvidga sina cykelturer en smula, gärna på lite mer obekväma arbetstider. Då ökar också chansen till fullskalig kulturberikning, något som verkar hålla henne enormt varmt om hjärtat.

  11. Hillevi Larsson är en av de tommaste hjärnorna i riksdagen. Jag kommer ihåg när Lissabonfördraget skulle tas. Då informerades det om detta i riksdagen. Den enda fråga Larsson då hade var om ”de mänskliga rättigheterna” var inskrivna i fördraget. När hon fick ett jakande besked för-
    klarade hon sig nöjd och sa sig inte ha fler frågor. Den som inte är helt bakom flötet vet att ”de mänskliga rättigheterna” är inskrivna i nästan vartenda dokument och fördrag som har slutits i västvärlden. Däremot
    var hon inte intresserad av allt övrigt som står i fördraget, Hade hon haft något bakom pannbenen hade hon självklart ställt en massa andra frågor.
    T ex vad hände med Sveriges självbestämmanderätt. I dag är det nämligen så att EU har beslutat om minst 70 procent av våra lagar!
    Olle Ljungbeck

    • På tio år har Hillevi Larsson och hennes bulvaner lyckats förstöra Malmö. En gång en av våra finaste städer, numera en sunkhåla. Allt annat än SD i september är stupido !

  12. Och det är inte bara Malmö som drabbas av Malmö. Hela landet är involverat i U-hjälpen dit. 15 mille om dan.

  13. Märkligt! Det är alltså riskfritt att vistas i alla delar av Malmö, dygnet runt? Finns det inte fler allvarliga brott, kopplade till den organiserade brottsligheten än skjutningar? Vad har Hillevi att säga till allmänheten som faktiskt drabbas, hur mycket skjutningar kan man skaka av sig utan minsta påverkan? Om det började skjutas på hennes gata, vad skulledå hända? Jag utgår från ingenting, för ingenting har ju faktiskt skett. Våldet får inte styra våra liv, vi möter det med kärlek, så här är det att leva i en stad, handhjärtan på Facebook kan vara en väg att gå och bla, bla, bla.

Kommentera