Fem fulla flyg per vecka från Oslo till Etiopien/Somalia med ”flyktingar”

INVANDRING. Varje vecka går det fem fullsatta flygplan från Oslo till Etiopien. Det är mest somalier som reser för att besöka hemlandet. 

En person som arbetar med full insyn i detta säger: Det etiopiska flygbolaget har nu fem fullsatta flygningar per vecka från Oslo till Addis Abeba. Finns det lediga platser på planet görs ett kort stopp i Stockholm för att fylla på med ”semesterfirare”.

Det är en allmänt använd resväg för somalier, de far vidare till Somalia med bil. Det är också intressant att ”medelsomaliern” i Norge betalar 19.900 kronor i skatt per år, en tiondel av vad Ola Nordman betalar i snitt. Med sådana låga inkomster har få andra råd med utlandsresor.

I Aftenposten står det om föräldrar som skickar sina barn till landet de flytt från, för att få barnen på rätt spår i livet.

 

Vi tror inte att det finns många i Norge som tycker att det är okej att Stortinget tillåter att detta att sker: Flyktingarna pendlar mellan Norge och landet de flydde från, och de dumpar barnen där.

Det är märkligt att detta inte får några konsekvenser, har politikerna abdikerat?

Läs mer…

-Pettersson säger att i Sverige är det ännu värre. Här reser ”flyktingar” regelbundet till länder de flytt ifrån och där de enligt asylansökan skulle dödas direkt de satte sin fot på marken. Hoten verkar upphöra så fort de fått uppehållstillstånd.

Människor reser till Damaskus, Beirut, Kabul och Mogadishu på semester. Det vet naturligtvis våra politiker men…

Semester i Somalia…

Semester i Irak…

Jag hittade inget flyg från Stockholm till Damaskus, Syrien men väl till Beirut i Libanon för 2000 kronor tur och retur! Därifrån går det att ta buss och från Istanbul, Turkiet kan man flyga nästan vart man vill i Mellanöstern.

17 thoughts on “Fem fulla flyg per vecka från Oslo till Etiopien/Somalia med ”flyktingar”

  1. Nja, Petterson brukar ha koll men inte denna gång. Jag flög med nämnda flyg till Kenya och det var högst en handful vad som skulle kunna tänkas vara somalier per resa. Ethiopian är det flygbolag som har bäst täckning på Afrika med ca 50 destinationer utanför Etiopien, många som mellanlandar där som skall vidare och då inte till Somalia. Sedan är det givetvis fördjäkligt med personer som får asyl och sedan åker på semester till sin fd. hemländer, men det är en annan historia.

  2. Hela tiden missbrukar politiker asyl – och låter dom som fått asyl resa tillbaka.

    Asyl står för – fristad och tillflyktsort.

    Det är många som tycker att det är konstigt hur någon kan bli beviljad asyl och sedan resa tillbaka med bidrag och bli svenska medborgare.

    Så är det ju över hela Sverige.

  3. Semester?!?! De har semester i våra länder, med allt inklusive! De åker till sina respektive länder för att lämna över lite bidrag från svenska skattebetalare! Kanske för att ”övertala” någon att flytta hit för bidragens skull!
    Vi är lurade ”Vad fan får jag för pengarna?”
    Våra s k ”politiker” byter ut sin egen befolkning! De går efter någon dold agenda! Vi förlorar!

  4. Tänk på att speciellt vid Påsktiden vallfärdar man ner till länderna man flytt ifrån, det rör sig om hundratals plan per dygn, och allt ”förmodligen” finansierat av Sveriges skattebetalare.

  5. Bara detta är ju skäl nog att omedelbart stoppa massinvandringen som till mycket stor andel består av antingen ålders-, identitets-, upplevelse-, och/eller ursprungsbedragare.

    • Underbar kommentar..det ar precis det det ar…bedragare vad galler alder,ursprung,upplevelse….

  6. Först asyl sedan semester, kan det bli sjukare. Skicka tillbaka dessa bedragare o parasiter enkel biljett.

    • Släpp inte in dom när dom kommer tillbaka! Hur svårt är det?!
      Och dra in deras bidrag!!
      Vad är det med våra myndigheter!! Är det bara nötter som jobbar där numera?!

  7. Att aporna lurar oss så grundligtg är inte konstigt.
    De är vana att hela tiden kriga för sitt uppehälle i ”djungeln”.
    Vi är uppfödda och uppväxta med att lita på våra medmänniskor.
    Det är fortfarande rätt, men de som inte är våra medmänniskor, är våra motmänniskor och lurar av oss allt vi kämpat för.

    Största misstaget var vår förra statsministers, ”öppna ERA hjärtan”.
    Då föll Sverige i händerna på islam!

    Tänk igenom vad du själv kan göra för att rädda vårt fosterland!

  8. Är det inte dax att avsluta detta lurendrejeri med stackars flyktingar som blir ”mördade” tok tillika lat afghanerna har myntat ett ny död –psykiskt död, så fort de är åter i hemlandet. Men de har väl bra trolldoktorer som återuppväcker dem så fort de är i hembyn och dumpar av sina barn och hämtar några andra som de behöver bidrag till. Bra system med flyg till hemlandet, dumpa av några ungar för koranskoleutbildning och hämta en ny omgång ungar till Sverige o hämta mer socialbidrag

  9. Dags att byta till en regering som inte prioriterar islamister!
    Dags att byta till en regering som prioriterar svenska folket!
    Dags arr byta till en regering som värnar om Sveriges ekonomi!
    Dags arr byta till en regering som håller Sverige svenskt!

  10. Det är inte flyget från Oslo/Stockholm som bekymrar mig utan det till. Sedan kan vän av ordning undra över hur personer som tillhör ett utpräglat långtidsarbetslöst kollektiv har råd att resa som de gör. Det är mer än hög tid att överse asylpolitiken och då framför allt bidragsnivåerna AKA pullfaktorn.

  11. Det är sanslöst vilket hat man bär inombords och detta på grund av vad politikerna har skapat. Stroken är nära.

Kommentera