Avgång i ”På Spåret”

GOTT OCH BLANDAT. Den 8 december klockan 20:00 är det avgång i årets säsong av SVT:s ”På Spåret”. I år är det några nya deltagare som det ska bli spännande att följa. 

Första avgång och fråga blir: Vi reser söderut, mot en socialdemokratiskt styrd stad präglad av gängvåld, skottlossningar, ekonomiskt underskott och bidragsberoende…

Frågan är lurig, det finns många städer att välja på, kanske bäst att lugna sig till nästa nivå, Malmö, Göteborg, Södertälje, Eskilstuna, Botkyrka bara för att nämna några som passar in…

Steget efter

På nästa resa får motståndarlaget bekymmer: Vi reser mot högskatteland i norr där pensionerna är låga, vårdplatserna är rekordfå och gravida tvingas flyga utomlands för förlossningsvård.

21 thoughts on “Avgång i ”På Spåret”

  1. Skulle aldrig falla mig in att titta på detta skitprogram med endast kommunister som tävlar. Påminner starkt om denna tävling:

    • Håller med till 100% det finns betydligt viktigare saker att lägga sin tid på än PK tv och PK medier.

  2. Det är väl bara att stanna var som helst. Alla kommuner ser snart ut som Malmö, Södertälje eller Eskilstuna. Kaos och förödelse överallt.
    Vi får tacka ledningen av vårt land, som sett till att det blivit så.å

  3. Ska bli kul att se den svenska skidhjälten Johan Olsson tävla i programmet.

    Heja Sverige!

    • Jo det är troligen föreskrivit…I alla program finns minst en nigger,och ofta även en beduin/ska åtminstone i min tyska kanaler !
      Före invasionen fanns det alltid en jude som representant,men det tycks de ha ändrat på,bortsett från Talk-Shows !
      Vad gäller reportrar för politiska nyheter,är endast kommunister av röda eller gröna slaget lämpade i Deutschland. Likaså de som utväljes för intervjuer.

      • Nu skulle ju egentligen inte mina rader hamnat vid sidan av ”på Spåret”…Får växla om och tillägga ,att denna sjukdom
        sprider sig till andra EU-länder.I Frankrike föredras just nu allt positivt de kan hitta, (ganska magert) kring deras president snorungen,och hans nybildade parti.
        Tror gamle Ludwig XIV vänder sig i graven,när han ser vad som nu sker i hans gamla imperium.

  4. Glömde programledarna, vilken miss! Stadskampen: Gina Dirawi? På Rymmen: Belinda Olsson? Vi i Femman: Alice Bah Kuhnke, med en pårökt Gustaf Fridolin vid pianot?

  5. För mycket nostalgi i svensk tv, de borde visa något som mer speglar och inkluderar alla i dagens samhälle. Lyckligtvis finns det gamla idéer som lätt kan stöpas om. De kan gott börja med Stadskampen: förort mot förort, finns många spännande grenar att köra. På Rymmen: tittarna får följa olika illegala invandrare som gömmer sig efter avslag. Vi i Femman, frågor om genus, islam och värdegrund.

  6. Blev faktisk positivt överraskad när man presenterade deltagarna i årets på spåret. Hade fruktat att typer som Schyffert, Pascalido, Ohly, Soran, Özz,Ernman, Gardell m fl skulle göra programmet omöjligt att titta på.

    • ossie:
      Har de alltid så svåra frågor ? Vore ju en aning lättare om de frågat på vilken, event, vilka två orter som inte drabbats.Skulle den frågan komma,ligger Skånes Värsjö och Smålandsstenar bra till ! 😉

    • Det här blir väl sista säsongen för i vår sitter väl alla karlar på kåken för att dom tafsat

    • Så här ser fredagsfinalen ut.Deltagare,Oisan,Fredrik och Fadakar.
      Vart är vi på väg? 10 Poäng: Välkänd våldtäktsplats med en stund av dygnet i sitt namn. 8p? 6p? 4p? 2p:En kommunistisk skittidning som man blir dum i huvet av att läsa? Alla svarade rätt så klart.

  7. En sådan svår fråga,utan att ge en ledtråd om en ort med några få tusen invånare som Trosa ? Eller en ”storstad” som Jönköping,är ju omöjlig att gissa på ! Kalmar kan också komma ifråga,eftersom denna ort styres av en diktator(S),och tillhör ju de störst växande genom arabiskt nytt blod.
    Dessutom tycks kriminaliteten ökat helt i de styrandes smak,
    i staden med omgivningar.
    Hade inte en sketen moderat styrt Helsingborg, skulle jag själv gissat på denna.

Kommentera