Är vänstern sexfixerad?

Just nu duggar det tätt med vittnesmål från kvinnor som säger sig ha blivit våldtagna, trakasserade och utnyttjade.

Inte minst hör vi hur detta varit och är vanligt förekommande i artist och journalistkretsar. Det är väl knappast någon hemlighet att artister lutar lika mycket till vänster som journalister. Mitt i det tragiska är det därför ganska komiskt att just feminister och socialister är så vanligt förekommande bland de som gillar att våldta, trakassera och utnyttja kvinnor.

19 thoughts on “Är vänstern sexfixerad?

  1. Nu kan JAG också klappa mig själv på axeln /manlig beröring förbjude/ och lägga mitt vittnesmål till bunken av klagomål: jag ÄLSKAR att bli rörd på, de blixtrar av välbefinnande jag känner när någon rör mig är energi. Men jag HATAR att inte kunna sätta mig vid baren på ett hotell utan att man efter man, som en kö av kärlekstörstande svältfödda stackare propositionerar mig… DET är ganska jobbigt.

    Men, som det amerikanska ordspråket ”you can’t blame a man for trying”. Dock – Lyskraften i min vigselring är tydligen för svag. Får skaffa en av neon.

  2. Fast DENNA sanning förträngs, och når inte fram! Klart det är socialistdrägget tillsammans med islamistdito, gör så. Det ligger ju i lägre primitiva varelsers väsen, som något fullkomligt självklart. Dessa djur, är snuskisar hela högen. Eller tänk på, vilka var det som ledde den sexuella revolutionen på 60 -och 70-talen. Inte var det de dåvarande borgerliga i alla fall. De höll på goda värderingar, och kärlek, som det primära. Men de socialistiska och socisldemokratiska snuskisarna, drev fram den sexuella lössläpptheten och härjandet runt efter one-night-stands
    o s v. Så det är dessa som är skulden till all skit idag, där den varma kärleken nu är helt död, för denna primitivism, som det centrala.

  3. Varför talas det hela tiden om VITTNESMÅL när man talar om lögnen meeto? jag har aldrig hört någon säga min ”jag såg hur min syster, min svägerska eller min bästis blev påhoppad av en man ( d.v.s. en sexdåre ).
    Det är alltid JAG blev utsatt.
    Jag kallar inte detta för ett vittnesmål utan det är en anklagelse.

  4. Detta är endast för att gruppvåldtäkter av MENA-”män” ska hamna i skymundan och förhoppningsvis glömmas bort

  5. svårt föreställa mig att ngn ”rödstrumpa” blir antastad av ngn
    ann, än ngn från sin egen sfär (möjl. av ngn heldrogad 87:a)?

  6. En uppmaning till alla män. Om ni blir tilltalad av en kvinna så svara inte utan att spela in vad ni säger. det ni säger kommer med all säkerhet att användas mot dig i någon rättegång som handlar om sexuella trakasserier.

  7. Murvlarna på AB har troligtvis en enorm sexfixering. Sexet fungerar som ångestdämpning, de dagar de undrar om charaden är över, om deras brutala inkompetens har nått vägs ände. Vissa har nu tvingats inse faktum. Ödet presenterade sig från oväntat håll, från de egna leden, det var tydligen det som krävdes, sorgligt men sant. Vi kan nog se fram mot ett antal snaskiga böcker framöver, viktigt för journalisterna att casha in, innan de blir bortglömda.

  8. ”Svenska, medelålders, VITA, hetroSEXUELLA, MÄN”. Är det möjligen KKK, som är ute och rekar ? Nej, men de maniska vänstermupparna. Vad annars. Antirasister ??? Knappast !!!

  9. För ca 100 år sedan ansågs de flesta kringresande teatersällskapen vara rent patrask. Det verkar inte ha blivit bättre med tiden.

Kommentera