Toppchef på Aftonbladet får sparken efter sexuella trakasserier

MEDIA. En tidigare chef, Ehsan Fadakar, på Aftonbladet stängs av från Schibstedkoncernen efter anklagelser om bland annat trakasserier. Efter en internutredning har mannen avslutat sin anställning. – Vi har efter samtal med medarbetaren mottagit hans besked om att få avsluta sin anställning, säger Josefina Levin, HR-chef på Schibsted Growth.

I ljuset av Metoo-kampanjen kom anklagelser mot Ehsan Fadakar, tidigare chef på Aftonbladet som gått vidare inom Schibstedkoncernen.  Mannen anklagades bland annat för såväl fysiska som psykiska trakasserier mot en medarbetare.

Trakasserierna ska ha pågått under flera års tid. Den före detta Aftonbladet-chefen stängdes av från sitt arbete på Schibsted i samband med en internutredning. Arbetsgivaren har sagt att man sett allvarligt på anklagelserna.

Efter den avslutade internutredningen har mannen valt att lämna sitt arbete och alla sina uppdrag i koncernen, enligt ett internbrev.
– Vi har efter samtal med medarbetaren mottagit hans besked om att få avsluta sin anställning. Vi från arbetsgivarsidan delar medarbetarens uppfattning att vi ska gå skilda vägar, säger Josefina Levin, HR-chef på Schibsted Growth till Medier24.no.

-Pettersson noterar att Aftonbladet inte nämner namnet på Ehsan Fadakar trots att de inte haft några problem med att hänga ut Martin Timell med flera.

Nåväl, det verkar inte gå någon nöd på Fadakar som just nu är på semester med en f.d moderatpolitiker.

 

På bloggen har Fadakar fått äran att vara med många gånger

Schibsted som är störste ägare i Aftonbladet är en norsk mediekoncern och hur populär herr Fadakar är där vet jag inte…

Har ni tänkt  på att de flesta som pekas ut i kampanjerna nu är

  • vänstermän inom media
  • vänstermän inom press
  • vänstermän inom teater
  • vänstermän inom politik
  • vänstermän…ja, ja, det finns undantag, men trenden är tydlig.

17 thoughts on “Toppchef på Aftonbladet får sparken efter sexuella trakasserier

  1. Det var ju en lite unik kärlek mellan vänstern och högern ! Efter att läst Petterssons länk inser vi nog alla,att det var en välsignelse de båda,nu är borta ur ”kändisvärlden” ! Vem har sagt att kaka inte finner en maka ?

  2. Tänk att det finns en rörelse , METO , år 2017 vars medlemmar är mer vita än medlemmarna i KKK .
    Varför gnälls det inte om att METO också ska vara mångkulturellt ?
    Jo , för att det är Feminazistvänstern som har skapat den .
    Ehsan Fadakar du får INTE vara medlem i denna exklusiva grupp för att du är rasifierad , endast VITA göre sig besvär .
    En rasistisk klubb som är godkänd av staten . ÄNTLIGEN !

  3. HR står väl för human resources eller på svenska Personalchef men se det är inte fiiint nog för en skitblaska.
    Hjälp till att hålla Sverige rent, köp ingen aftonblaska.

  4. På Aftonbladets redaktion kommer det nog inte att märkas så stor skillnad. Allt för många stollar finns ju kvar där ändå.

  5. Det allra bästa är väl om denne man får hjälp att flytta hem till sitt ursprungsland!? Den sk #metoo-kampanjen har ju fullständigt överskuggat den privata rapporten gällande grupp- och överfallsvåldtäkterna, som visar att vissa grupper av utlänningar är mkt starkt överrepresenterade i både grupp- och överfallsvåldtäkterna!

    • En belöning för trogen tjänst och ett nytt välbetalt jobb väntar nog runt hörnet med lite hjälp från ryggdunkargänget !

  6. Herre gud vilken retard Ehsan Fadakar är. Hur på vilket sätt var norrmännen själviska för att dom inte löste andra länders problem?

  7. Att bli behandlad som djur vore nog en önskedröm för våra aktade pensionärer. Kunde de sen få byta plats med kåkfararna så skulle livssituationen få ett rejält lyft. HVB-lyxen kan man bara drömma om.

    • I de kriminellas paradis Sverige får inte högt värderade samhällsparasiter som bor på Kriminalvårdens hotell utsättas för det våra gamla som byggt landet gör inom åldringsvården, det skulle strida mot de mänskliga rättigheterna !

Kommentera