Robert Aschberg och afghan hotar ensam tjej

Det var en gång en kvinna som med sin mobil på inspelning gick på spaning efter barn i Stockholm vid de där platserna som det sittstrejkades på, hon fann afghanska män.

Nu lyssnar vi på frisören och medborgarjournalisten Åsa Westerberg när hon ska bli ”uppläxad”, av Robert Aschberg som besöker henne på hennes arbetsplats för att förnedra och skrämma………….det blev till något helt annat. Kämpa Åsa!

24 thoughts on “Robert Aschberg och afghan hotar ensam tjej

  1. Globalistjudarnas final är inledd nu med 2025 som slutmål,tydligen går sveriges
    befolkningsmängd ner från 9.7 till 4.6miljoner 😱 minskningen är störst i usa och europa. Hmm undrar om det var rätt makt som vann andra världsktiget?
    https://youtu.be/dsk-xLU4ULg

  2. Skrämmande att höra, men jag är inte förvånad.

    Vårt samhälle är på väg att tappa respekten för sanningen i verkligheten.

    Istället börjar lögnen bli allt viktigare för en alldeles för stor grupp människor, för att skydda deras egna falska fasad. Detta spel används nu på samhällets alla nivåer. Egoism går före ärlighet.

    Härligt att höra Åsa argumentera för sin sak och åsikt.

  3. En eloge till Granskning Sverige – guldmedalj i största storleken för detta reportage! Robert Arselberg är INTE SERIÖS och har aldrig varit något annat än en vindflöjel med byxorna fulla med guldmynt från pappan som skodde sig på andra människors lidande – ETT SVIN ÄR ROBERT A.!!
    Denna man Fathema har flera identiteter och ljuger tom om sitt kön, omhuldas av dessa ljugande fega skitstövlar av Socialdemokrater och vänsterpack!

  4. Förvånansvärt att en sådan typ som Aschberg fortfarande får gå lös.
    Men det beror väl på att man lade ner de flesta mentalsjukhusen för en tid sedan. Nu hamnar stollarna i stället i media- eller politikerkåren.
    Visst f-n var det bättre förr. Ja, till och med mycket bättre.

  5. De går från klarhet till klarhet det där packet.
    Förresten, till skillnad från Åsa riskerar den där andra inte att bli våldtagen, finns inte en chans!
    Hon är väl avundsjuk kan man tänka. 😀

    • Avundsjuk på att inte bli våldtagen? Så du tror att våldtäkt handlar om sexuell upphetsning av utseende? Detta var en skrämmande kommentar och att så många som 44 trycker gilla på din kommentar, får mig att inse att vi kvinnor inte har någon chans i detta land. Varken svenska män eller invandrarmän har en vettig kvinnosyn och hanterar sex på ett märkligt, rent otäckt sätt!

    • Ja själv undviker jag att klanka ner på judar.Men det finns vissa som är undantag. Bland dem clanen Aschberg,efter att fått insyn hur denna familj rövat till sig rikedom,genom morden i Ryssland för exakt 100 år sedan ! Här kan man verkligen tala om blodspengar…

  6. Josef Stalin , vänster .
    Adolf Hitler , vänster .
    Pol Pot , vänster .
    Kim Jong- il , vänster .
    Robert , vänster .
    Vänster = våld och utrotning .
    Endast Dårar vill vara Vänster .

    • Som f.d. måste de ha varit något !!! Vad har denne tönt uträttat ?
      En bredflabbad nolla utan normalt förstånd…

      • Vi var många attraktiva svenska flickor /kvinnor som blev jagade av judar i vår ungdom, ingen som jag kände föll för deras smicker. Till deras fördel för jag säga de kunde uppföra sig, de flesta även om de var efterhängsna.
        Dessutom så fylldes landet på med araber vilket var ännu mer pinsamt, de var inte bara efterhängsna , de var dessutom korkade !

  7. Åsa är en fin / modig representant för de svenska flickorna / kvinnorna, så då tänker ni kommunisterna förgöra henne ?????

      • Borde kanske tillägga, Sverige med alla vackra flickor /kvinnor och attraktiva män , hade också en stor population av de mindre vackra, de hatade och hatade , nu har de fått revanch och landet faller sönder !

Kommentera