Pappa och söner hotade att halal-slakta sin mamma och syster

ISLAM. Med hot om att bli släpad efter en bil och halalslaktas misshandlades mamman av sina två söner och sin make, enligt ett åtal. Orsaken var att de hade hittat bilder och filmer på kvinnan i hennes mobil som de inte gillade. Även brödernas syster och mannens dotter fick motta hot med samma innebörd.

Nu åtalas männen – 19, 20 och 51 år gamla – misstänkta för olaga hot, misshandel och ofredande, skriver Sydsvenskan bakom betalvägg så det blir ingen länk.

Kvinnan och hennes make ska ha varit separerade sedan flera år tillbaka men har inte tagit ut skilsmässa. Kvinnan bor med parets två minderåriga barn, pappan och deras andra söner som är 20 och 19 år bor ensamma.

Sönerna och maken ska ha upptäckt filmer och bilder på Facebook som föreställer kvinnan i bara linne och shorts. Hon ska även ha skapat en profil på en dejtingsajt.

– Vi har inte kunnat styrka något hedersmotiv. Man har tittat på det inledningsvis, men omständigheterna har inte varit sådana att man kunnat gå vidare med det, säger åklagaren Kajsa Cavallin till tidningen.

Pappan misstänks även för övergrepp i rättssak efter att han sagt att han skulle döda sin hustru, som han varit separerad från i flera år, om hon anmälde misshandeln och hotet till polisen.

-Pettersson tycker det är synd att kosta på rättegång, utvisa männen direkt…

9 thoughts on “Pappa och söner hotade att halal-slakta sin mamma och syster

  1. Den vanliga visan med Löfvens pensionsräddare. Skära halsen av alla,som inte passar dem och knulla din mamma och och alla,andra i närheten. Det är de nyanländas jargång. Man måste säga, att Löfvens samhällsbygge går framåt med stormsteg.
    Heja Löfven. Några hundra tusen till sådana stolpskott och Sverige är räddat för all framtid.

  2. Det tar egentligen flera minuter för en normalt utrustad och västerländskt civiliserad hjärna att registrera och bearbeta den information som brottsbeskrivningen redovisar, innan man tvingas inse att det verkligen finns individer av en så utpräglat undermänsklig natur, att de är kapabla att misshandla sin egen mor och framföra hot av en sådan kaliber att de som uttalat dem borde bedömas som extremt farliga och potentiella mördare, och därför förpassas inom lås och bom i väntan på sinnesundersökning, rättsligt efterspel samt icke minst utvisning.

    Detta sker alltså i dagens Sverige, nota bene – den kulturberikade humanitära stormakt som erbjuder sitt kriminalparadis för all världens primitiva och samhällsodugliga våldsaktörer, samtidigt som #metoo-hyenorna riskfritt och retroaktivt angriper det dresserade vita patriarkatet.
    Andreas 🙁

    • Jag tycker om att du poängterar att det skall inte ta lång tid egentligen för en normalt utrustad och västerländskt civiliserad hjärna att registrera och bearbeta den information…. Eftersom det har också varit min argument varför man skall se över migrationen och islam när det gäller integration och segregation ….skillnaden från västerländskt civiliserad hjärnan är stor.. Deras mentalitet ,kultur och intellekt är fakta som måste komma i beräknelse .
      Det har tydligt blivit bevisat varje dag med all våld , bidrag fusk ,brott osv…

      • Tack för Ditt svar.
        Vad jag ville framhålla var att trots att vi tvingats vänja oss vid att ta del av nyheter som beskriver den allt grövre kriminalitet som de primitiva civilisationerna fört in i landet, påvisar gärningsmännen i detta inlägg en så utpräglat omänsklig natur att den illgärning de begått, i förening med de hot som uttalats, utmärker sig bland de flesta övriga invasionsrelaterade vansinnesdåd vi nödgats erfara.
        Det skulle vara missvisande att beskriva dessa psykopater som ”värre än djur” eftersom faunan uppvisar ett beteende som inte kommer i närheten av de bestialiska gärningar den amoraliska och subhumana människan är i stånd att utföra.
        Andreas.

  3. Kommenterar man det blir man kallad för en rasist islamofob person som för hets mot folkgrupp .Tycker ändå att vi skall skriva till regeringen och fråga om det är värt att importera den sorts problem…

  4. Släng ut dessa dysfunktionella och efterblivna idioter direkt från Sverige!
    Tack, 7 – klövern för dessa importer!!!!

Kommentera