Den förhatade Sanningen

Den som öppet talar sanning i dagens Europa är den som får problem, riskerar att förlora sitt jobb och mer.

Efter att Thomas Rauscher, docent i juridik vid universitetet i Leipzig, tvittrat följande hotas han av disciplinära åtgärder (översatt till svenska):

”Vi är inte skyldiga någonting till afrikaner och araber. De har förstört sina kontinenter genom korruption, slapphet, okontrollerad förökning samt religiös- och stammespräglad krigsföring och nu tar de bort det vi flitigt byggt upp.”

Han blir nu av företrädare för SPD, die Grünen och universitetsledningen bl.a. betecknad som främlingsfientlig och nazist och hans föreläsningar saboteras av ungsocialister.

Läs mer (på tyska):

https://jungefreiheit.de/kultur/gesellschaft/2017/universitaet-leipzig-prueft-dienstrechtliche-schritte-gegen-professor/

14 thoughts on “Den förhatade Sanningen

  1. Jag är så förvånad över användningen av ordet ras och rasism;
    Om jag minns rätt så förbjöds begreppet ras efter Hitlers slakt av judar.
    Förklaringen var att människan inte bestod av olika raser.
    Det gör betydelsen av ordet rasism ännu svårare att förstå.

    D.v.s. ordet rasism har ingen betydelse.
    D.v.s. den som använder ordet rasism använder ett ickeord.
    D.v.s. ordet rasism är ingenting.
    D.v.s. den som använder ordet har ingen koppling till verkligheten.
    D.v.s. den som använder ordet rasism är dum.

    • Fel! Rasism är att värna det goda! För i så fall finns inte folkgrupper heller. Eller vi! Att tänka så, att det inte finns, är att tänka på samma utrotande sätt som Hitler, eller de som styr oss.

  2. Internationalsocialismens hantlangare i det så kallade rättsväsendet slipar slaktknivarna….

  3. Återigen, blandar man ihop nazism och rasism, från vänsterns håll. Men så klart, är det meningen, för att förvirra, och strypa debatten. Och skulle man lyfta på locket till sanningen, skulle man helt klart förlora sin förtryckarposition, och fullkomlighetsmakt. Och, det vill man ju såklart inte. För man älskar det! Att förstöra samhället totalt. Ja, ALLT GOTT!!! Och att sadistiskt plåga och terrorisera de vita inkorrekta! Så, varför skulle man vilja främja sanningen. Nej, varför skulle man det!

    • Det handlar inte från vämsterns sida sett, att man är emot nazism! Nej, tvärtom!!! Men man är emot KONKURRERANDE NAZIST!!!

      • Fast i detta fall, är det som ALLTID, när det gäller vänstern. FAKE-NEWS-propaganda. ALLT för att svärta ned de som vill gott. För DETTA, är INGEN nazism, utan bry-sig-om-rasism. Men DETTA vill man som jag sagt, inte ska bli uppenbarat. SÅKLART!!!

        Men IBLAND, förekommer också riktiga nazister, man angriper. Men endast för att de konkurrerar. Det är då NAZISTERNAS KRIG, som försiggår. Som vi sett, när t ex vänsternasister attackerat NMR-nazister på march. Men lika illa, vilket som. Samma terror och våld!!!

  4. Censuren användes flitigt av både Stalin och hans östblock samt även Hitler och hans anhang. Våra politiker och journalister pratar gärna om det fria ordet stora betydelse men innerst inne hatar de just det fria order mer än någonsin.
    Hycklare och inget annat är de!

  5. Problemet är att så ytterst få öppet har modet till sanning och att de har det knappt får något stöd alls när de orättfärdigt rannsakas.
    Vi kan alla vara med och uttrycka vårt stöd på något sätt och tematisera orätten, bara så kan debatten vinnas av de ärliga/goda krafterna.

Kommentera