Man anmäld för ofredande, sade hej till kvinna…

GALENSKAP. En kvinna i 60-årsåldern bosatt i Sundsvall har polisanmält en man för ofredande. Detta efter att mannen hälsat på kvinnan när de har mött varandra på gatan.

Enligt kvinnan rör det sig om upprepad brottslighet eftersom mannen. som är i 80-årsåldern, sagt hej till kvinnan vid flera olika tillfällen när de varit ute och promenerat. De påstådda brotten ska ha begåtts i juni men polisanmälan har gjorts nyligen, efter att den så kallade #metoo-kampanjen fått stor medial uppmärksamhet.

Henrik Blusi, som är förundersökningsledare för brottsutredningen uppger till Sundsvalls tidning att kvinnan ”upplever det provocerande när han hälsar på henne och säger i anmälan att hon känner ett obehag av detta”. Blusi överväger dock att lägga ned utredningen. ”Jag ser inte att det här är ett ofredande, man måste ju få hälsa på folk”, säger han till tidningen.

-Pettersson ser är oanade möjligheter till att få skadestånd. Kanske dubbelt till och med, tiggaren säger ju Hej, hej till mig trots att jag aldrig ger honom något eller svarar.

För att inte tala om flickorna på Ica, det är ett jävla hejande från allihop, hej, hej, hej, till höger och vänster. Kanske dags att starta #ICAtoo och Systembolaget, ja ni fattar, i morgon ska jag ut och tjäna pengar, vi börjar med tiggaren…

43 thoughts on “Man anmäld för ofredande, sade hej till kvinna…

  1. Fasen vad kvinnofientligt det är i kommentarsfältet, man kan nästan tro att det är ett gäng muslimer som gnäller om att kvinnor ska tåla lite..

  2. Varför hör vi inga anmälningar mot muslimer som förtrycker kvinnor?
    Varför inga ”Metoo” – kvinnor med sopsäck över huvudet?
    Varför inga könsstympade kvinnor i ”Metoo” – kampanjen?
    Varför inga protester mot månggifte i islam?
    Varför inga protester mot att islamkvinnor ”råkar ut för” att få kokande vatten eller styra i ansiktet?

    Är ”Metoo” – kampanjen ett islamgippo för att dölja islams utbredning i världen? Eller för att visa att islams förtryck av kvinnor inte är så allvarligt?

    Visst, en klapp på rumpan kan ge psykiska besvär för resten av livet.
    Och naturligtvis också ett ”hej” på gatan.
    Man får inte förringa risken!

    Jag påminner mig att jag en gång för 13 år sedan kom i kroppskontakt med en kvinna i kön till dörren på pendeltåget. – Nu avvaktar jag anmälan för ofredande. – Hörde ingen protest, vad jag minns, men det behövs väl inte om jag förstått hur anmälningarna är utformade.

    Vi män måste nog hålla oss för oss själva för att vara säkra?
    Kanske egna vagnar på tåget?

    • och om vi sen slutar att hälsa på dem helt ,så ger jag
      mig fan på att dom känner sig diskriminerade för det med?

  3. Jag tycker att männen skall sluta att se kvinnor. Dom skall inte bli homosexuell, men dom skall gå i celibat. Kvinnorna har själva sett till att göra sig otroligt löjliga med detta och sett till att mannen betraktas som en otroligt våldsam våldtäktsman, detta gäller samtliga män.Kvinnan har med detta upprop bevisat att hon är löjlig.

      • Man måste lätta upp stämningen ibland, eller hur? Mitt i det totalt bizarra allvaret. När allt bara är så sjukt det någonsin kan. Därav min lilla twist på det hela. Håll till godo! 🙂 🙂 🙂

  4. Det är väl vanligt, att man hejar på folk, som bor i grannskapet och vilka man möter ofta. Så gör vi där jag bor och ett hej brukar oftast besvaras med hej hej, ha en bra dag.
    Men visst finns det surkarter men polisanmälan, vilket fjanteri.

  5. …mannen var naturligtvis vit etnisk svensk. Enligt #metoo-rörelsen så är det bara vita män som sextrackar/våldtar. Att skuldbelägga vita män är en del av ”frankfurtskolans” målsättningar, en del av könskriget………

  6. Tänker mej ett scenario som i gamla filmen sjunde inseglet. Alla minns väl som har sett den.

    – Vem är du?
    – Jag är döden
    – Kommer du för att hämta mej?
    – Jag har redan länge gått vid din sida”

    År inte det fräckt och hur skall det rapporteras?

  7. Man kan med fasa föreställa sig vad som kan drabba en gentleman med sorterad garderob som dristar sig till att lyfta på hatten då han vill påkalla det svagare könets uppmärksamhet, då detta kan tolkas som det framfusiga vita patriarkatets provocerande åtbörd med risk för åtföljande polisanmälan som tack för den chevalereska spontanitet vilken fordom dags ingick i den civiliserade mannens normala kutymuppsättning och hållning i det offentliga rummet.

    Sorgligt att registrera att de fogliga svenska herrarna verkar ta det säkra för det osäkra och stryka flagg inför det galopperande feministiska vanvett som löper likt en pandemi genom det inhemska sociala landskapet, där alla goda förhållningsorder och rekommendationer diskrediteras till förmån för den identitetsförvirrade, etnicitetstraumatiserade, sexualfixerade och könlösa pseudomänniska globalistregimen vill modellera.
    Andreas.

  8. Ursäkta mej,

    har alla blivit så ”uppätna” av detta metoo ??
    Tycker det är helt underbart att någon TÖRS TA UDDEN AV detta !!!
    Om det nu var meningen ???
    Jo jag säger inget om de som blivit utsatta, bara det att de ska POLISANMÄLA !!!
    Samt anmäla till arbetsgivaren, om det sker på arbetsplatsen !!!

    Annars är de misstänkta för att vara ”medialajv” !!

    Är det ingen mera än jag som funderar varför detta händer nu !!???

    • Glöm inte Vitoo, vi känsliga svenska mysmän ska väl inte vara sämre än alla stackars kvinnor i dagens millimeterrättvisa jämställda PK-Sverige !

  9. Täpp till knasbollarnas trutar, förlöjliga dem i oanständighetens namn ! Gör ni inte det, blir ni aldrig av med eländet.

  10. Vad är det för avstånd som just nu gäller egentligen när man ofrivilligt möter det motsatta könet? Eller avstånd…får man förstås inte benämna mötet med, det kan ju uppfattas lite olika av olämpliga personer och då åker man dit.
    Och hur vet man förresten att vederbörande kvinna är bärare av det fruktade ST viruset, (SexuellaTrakasserier) eller inte?
    Och kön kan man naturligtvis inte heller säga ostraffat!
    Vilka ord är tillåtna och vilka är det skottpengar på?
    En sak är då i alla fall säker, Sverige ÄR ett enda stort jävla dårhus!
    Janne

    • När jag var yngre / attraktivare så tyckte jag att en oskyldig ”flört” var något som man gärna bjöd på och glatt tog till sej !!
      OK helt klart beroende på ”flörtobjektet” var man missnöjd så ”räckte man ut tungan” och sen var det bra.

      Varför är allt så svårt nu för tiden ??
      Beror det på dessa s.k. ”anuspedagogerna” som håller på att förvränga verkligheten ???

    • Ett förbud kommer förmodligen efter valet 2018, när det väldresserade svenska folket återigen tyvörr har gett vänstern och Alliansen nytt förtroende att styra skutan !

  11. Som vit man kan man nog säga hej då till något skadestånd, då är man alltid förövare aldrig brottsoffer enl. PK,s doktrin… för övrigt bör 80-åringen naturligtvis slängas in på tukthus på vatten o brö för att något still feministernas blodtörst….

  12. Även innan #metoo tog svaga hjärnorna med storm, började Don Machiavelli (han med dolda kameran och oförskämda frågorna) reta sig på en del människors dumhet gällande relationer mellan könen.
    Han skaffade en medhjälpare med skumt utseende som bara gör saken roligare. Kräket sitter och håller en jobbannons: ”Söker sårbar tjej (alkis om möjligt) för ärlig och långvarig relation”. I detta avsnitt hittar Don M. tre offer som, konstigt nog, är positiva till ett eventuellt experiment.
    Om vi bortser från en viss vulgär nyans, är situationskomiken oanat rolig. Dons kompis förklarar till Hong Kong paret att asiater är hans fäbless och han får flickan att följa med honom trots att hon uppenbart inte är alkis ! Han berättar för rumänska flickan att han gillar alkisar som väninnor eftersom sådana sårbara exemplar besitter fullkomlig kvinnlighet, stabilitet, egenskaper som en känslig ung man alltid uppskattar.
    Och tro mig, alla roar sig kopiöst utan en tanke på att polisanmäla killen för rasism, diskriminering eller ofredande av kvinnor,
    I ett annat avsnitt var det ett rasande 76-årigt fruntimmer som skällde på Don M och kompisen Dobrica fara frica (= Dobrica den djärve) – men inte hotade tanten med polis.

    På med tumme ned !!!

    https://youtu.be/VdW4mYbGMEg

  13. För att passa in i dårhuset Sverige så skulle denne man rånat och spottat på ”damen”, vad är hon van vid ?

    • Jag börjar förstå att detta är vad #metoo handlar om.Man gräver 20-30 år tillbaks och hittar man inget då måste man ta till dessa dårskaper.Jag står för vad jag har sagt att 50 % är sådana här idiotier.Tidigare var det en kvinna som blev bjuden på ett glas vin som påstod att det var övergrepp och en kvinna hade en man hållit upp dörren för när hon skulle gå in och det var också trakasserier.
      Som jag har sagt tidigare är detta en rökridå för att skydda gängvåldtäktsmän och överfallsvåldtäkter av invandrare.Efter tre veckor av #metoo har vi ännu inte hört ett ord om dessa.I deras förljugna fantasivärld är detta inget problem.

  14. Ha ha ha, så galet, och jag kom att tänka på en grej som hände på vår gata i stan för rätt så längesedan.

    Det hör till saken att som ansvarsfull förälder gick man till alla föräldramöten som läraren kallade till. Det fanns en pappa till en flicka i sonens klass som varje dag cyklade på vår gata förbi vårt hus, jag sa hej till honom många många gånger, så en dag stannade han och sa:

    Han: Varför säger du hej till mig?
    Jag: Du är väl Jannis pappa?
    Han: Nej
    Jag: Hoppsan, det har jag trott, då är ni väldigt lika, nu blev det lite pinsamt
    Han: Jag har länge funderat över varför du säger hej till mig, så nu vet jag, hejdå

    Och så cyklade han iväg hem till sitt

      • Ja du Lena, man blir matt för mindre, men som jag minns föräldramöten från när mina barn gick i skolan så var det nästan endast jag som la mig i 😉

      • Eva-Marie :
        Enda gången som jag tog illa upp var på ett föräldramöte på lågstadiet då en sossekärring i kommunen som hade sin dotter i klassen, försökte att ge reklam om att homosexuella skall tillåtas att adoptera barn ………….detta var på 70-talet.

  15. Sverige och svenskarna saknar en gemensam ”religion” ,något som håller oss samman, då blir det så här korkat !

  16. Jag har tänkt. Kvinnan har nog varit utan man en längre tid (eller aldrig haft någon). Jag ser vidare i min kristallkula att hon förmodligen är en ful och okvinnlig varelse (feminist) och att hon sällan eller aldrig fått någon uppmärksamhet av det motsatta könet.
    När så det omöjliga inträffar, en man säger hej, inser hon vad hon missat i livet och reagerar på det enda sätt hon känner till.

    Hej på er brudar!

  17. #metoo har blivit ett mentalt virus, mängder kvinnor ser nu en möjlighet att få känna tillhörighet till en grupp ( me too!) och få uppmärksamhet.

    Det är inte fel att riktiga trackaserier uppmärksammas, men nu har det gått för långt.

    Det är en milsvid skillnad på en dask i baken och grova överfalls- och gruppvåldtäkter.
    Jag är rädd att #metoo-kampanjen relativiserar de senare genom att likställa en dask i rumpan 1978 med gruppvåldtäkt.

Kommentera