Frankrike: En civilisation i upplösning

av Giulio Meotti  •  16 november, 2017

  • Frankrikes myndigheter och elit river bit för bit upp landets historiska, religiösa och kulturella arv tills inget längre finns kvar. Men ett land som förlorat sin identitet kommer att uppleva att dess inre styrka brister.

  • Ingen fransk terrorist som åkt för att hugga huvudet av folk i Syrien har förlorat sitt medborgarskap. Tidningen Charlie Hebdo mottar för närvarande dödshot, och ingen större fransk publikation har uttryckt solidaritet med deras mördade kollegor genom att rita islamiska karikatyrer. Många av Frankrikes intellektuella har dragits inför rätta för anklagelser om ”islamofobi”.
  • Fader Jacques Hamels martyrskap i islamisternas händer har redan glömts bort; platsen för massakern väntar fortfarande på ett besök av påve Franciskus som ett tecken på kondoleans och respekt.
  • Frankrike ”offrade människor för att undvika att bekämpa mördarna”. – Shmuel Trigano, sociolog.

Frankrike har nyligen hedrat offren i terrorattackerna den 13 november, 2015. Vad har man uppnått under de två år som gått sedan attackerna?

Franska myndigheter ger kompensation åt mer än 2 500 offer för jihadistattackerna i Paris och Saint-Denis, som kommer att uppgå till 64 miljoner euro. Viktiga segrar uppnåddes också av antiterrorstyrkor. Enligt en undersökning som utförts av veckotidningen L’Express förhindrades de senaste två åren 32 terrorattacker, 625 vapen beslagtogs, 4 457 personer som misstänktes ha kopplingar till jihadister genomsöktes och 752 individer sattes under husarrest. Men det generella intrycket är att landet ”försvagas inifrån”.

Läs vidare

-Pettersson brukar inte kommentera inläggen från Gatestone Institute, de talar för sig själva, men gör ett undantag idag. ”ingen större fransk publikation har uttryckt solidaritet med deras mördade kollegor genom att rita islamiska karikatyrer”

Jag har gång på gång publicerat Muhammedkarikatyrerna för att visa hur omänskligt islam är. Så återigen tolv teckningar som fredens ideologi är beredda att mörda för, när ska SVT, Aftonbladet, Expressen och alla de andra visa hur intolerant islam är…

Detta bildspel kräver JavaScript.

11 thoughts on “Frankrike: En civilisation i upplösning

  1. Frankrike är mycket illa ute. Självmorden bland poliser visar att hoppet är ute. Poliser som inte längre klarar av att leva i verkligheten och dessutom är öppet villebråd för ondskans terrorister. Polisen i Frankrike är inte fredade utan lever under dödshot dagligen, svaret har blivit att de dödar sig själva.
    Sverige spelar i samma liga som Frankrike.
    Finns det hopp?
    Många faktorer spelar in, både Frankrike och Sverige har befolkning som är redo för det som kommer. Svår kamp väntar.
    Det känns som jag lever i ett vaccum och är fullständigt ointresserade av trivilaviteter.

  2. Civilisationen är ju i upplösning, i hela Europa. Inte bara Frankrike. Och främst här. Det är samma förstöring som Hitler ägnade sig åt, fast mångdubbelt värre. Tänk bara på muse’erna i vårt land, som plockar bort och säljer ut vår kultur, till förmån för all sörja hoppetihopptoss utifrån, utan minsta värde och kvalitet. För mångkultur, är samma nazism och utradering, som hitlerregimen ägnade sig åt. Mångkultur, är en totalitär ideologi, och inget annat. Verklig mångkultur är apartaid. För utan apartaid, existerar den inte. Inte ens på muse’erna. Men det är inte det man eftersträvar och vill uppnå. Nej, man har samma mål som Hitler, MED OSS, OCH VÅR KULTUR, som han hade med det judiska, och judarna. TOTAL UTROTNING!!! Eller: DEN SLUTLIGA LÖSNINGEN FÖR SVENSK OCH EUROPE’FRÅGAN!!!

    DÄRFÖR:

  3. Hela västeuropa är en civilisation i total upplösning. Måtte de ansvariga politikerna och journalisterna få svara inför rätta för vad de åsamkat de europeiska folken.

  4. Frankrike: En nation i upplösning.
    Sverige: En nation i upplösning och totalt sönderfall.
    Tack Reinfeldt och Löfven.

  5. Ja vad skall jag skriva som bor där. Långt ute på landet och lite kontakt med folket runtomkring , förutom mina genuina och hederliga grannar.
    Ledsen men när jag jämför min vardag i närmsta stad så är den ganska intakt från 30 år sedan…………….det kan jag tyvärr inte skriva om mitt fäderneland…………..där är allt förändrat .
    Sverje är inte Sverige längre………….landet är ockuperat !

Kommentera