19 thoughts on “Sverige håller på att gå sönder…

  1. Nä, endast fullkomliga idioter talar med kluvna tungor, som ormen i paradiset. Eller, också inte… Det kanske snarare är den stora lögnens gallerispel. Inte vill Löven ena landet heller, som så. Han vill ena det på SINA vilkor, under socialistisk totalitär fana. Ni har väl hört utrycket: ”HÄRSKA GENOM ATT SÖNDRA”. Och det är det som pågår just nu. Genom att ta kål på allt, finns inget alternativ än Lövens sjuka ide’er. För varför har parollen: ”ALLAS-LIKA-VÄRDE”, blivit ett sånt genomsyrande gift i samhället de senaste åren. Fundera på det!

  2. Det är länge sedan ”Sverige” slutade att existera, så varför behålla det gamla förlegade (och svårstavade) namnet? Förslagsvis kan vi istället skriva ”sverje” som gör en åtskillnad mot det gamla och framhåller det nya.

  3. Visst håller Sverige på att gå sönder. Det mesta av vad våra förfäder med möda, hårt arbete och umbäranden skapade, har av de senaste 15 årens politiker i stora delar utraderats.
    Det går inte heller att lappa ihop vårt land genom att bjuda in all väldens folk att dela vår sociala välfärd med oss. Men för Löfven & Co är det viktigare att få vara statschef i en humanitär stormakt i spillror, än att vara det i ett litet, välskött land, som fingerar väl. Med det ger väl inte samma eko i omvärlden förstås.

  4. ”Sverige står inför en stor lärarbrist. Med den befolkningsökning vi ser behöver vi göra än mer för att möta det stora behovet av fler lärare. Nu behöver vi samarbete för att bygga svensk skola starkare och höja kunskapsresultaten”, skriver Regeringskansliet.

    Av texten drar jag två slutsatser:

    Slutsats 1: Lärarbristen beror på babbe.

    Slutsats 2: Babbe har som ambition att bygga en svensk stark skola och dessutom förbättra våra resultat.

      • Jag vill höra nu vad Mia har på deras pluskonto? Räcker det med ett finger? Jag vet att Löfven har fyllt 60 år,det är allt jag kan komma på.

      • Pluskonto – existerar något sådant i er politiska värld?
        Nej, det tänker jag inte utsätta mig för att skriva. Positivt i samband med sossar retar bara upp folk i onödan.

  5. Rösta rätt vid nästa val!
    Glöm INTE bort vad sjuklövern har gjort de sista ~12 åren!!! De underminerar vårt land, importerar ”brottslingar”, MENA-folk, dränerar statskassan mm mm

  6. Skattevägra, civil olydnad, gå på barrikaderna, …
    Att få skit är illa nog att behöva betala för den dessutom helt oacceptabelt.

  7. Det är som vanligt. Sedan räknar man med att de som röstar glömt vem som ställt till med det och så går man till val på att rätta till de problem man själv ställt till med. Typisk sossepolitik.

Kommentera